M.S Mode Belgi?

Contactgegevens M.S Mode Belgi?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.S Mode Belgi?: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.S Mode Belgi?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenstraat 25; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 33 67 88 (+32-050 33 67 88) 050 33 67 88 (+32-050 33 67 88)

Fax (fax): +32 (61) 109-43-60 +32 (61) 109-43-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.S Mode Belgi?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.S Mode Belgi?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.S Mode Belgi?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.S Mode Belgi?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.S Mode Belgi?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.S Mode Belgi?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.S Mode Belgi?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.S Mode Belgi?
Products information M.S Mode Belgi?

BTW identificatienummer (tax): BE06607421875
Ondernemingsnummer: 7557464599
Hoofdstad (capital): 266,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 349,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in M.S Mode Belgi? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Clothing - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.S Mode Belgi?
(Get full report from official database of BE for M.S Mode Belgi?)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.S Mode Belgi?
Addition kinds of activities for M.S Mode Belgi?

017499. Citrusvruchten, nec | Citrus fruits, nec
508508. Schuurmiddelen en lijmen | Abrasives and adhesives
20460201. Maïsolie, Taart | Corn oil, cake
24110208. Rails, hek: rond of split | Rails, fence: round or split
33219901. Kookgereedschap, gietijzer | Cooking utensils, cast iron
35230407. Opslaan opslagbakken | Crop storage bins
37140103. Choker staven, motorvoertuig | Choker rods, motor vehicle
37140501. Luchtremmen, motorvoertuig | Air brakes, motor vehicle
39440308. Schakenmakers en schaakborden | Chessmen and chessboards
95320100. Gemeenschap en plattelandsontwikkeling | Community and rural development

Werken bij M.S Mode Belgi?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.S Mode Belgi?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.S Mode Belgi?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.S Mode Belgi?. Looking for open vacancies in other companies

  • Huisvuilbelader (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een afvalbelader voor het ophalen van diverse afvalstoffen zoals restafval, PMD, GFT, rolcontainers, papier/karton, grof vuil, etc... Je zal instaan voor het vullen van de laadbak met zakken en ledigt de containers, je zal het beladings- en perssysteem bedienenen zal instaan voor het begeleiden van de chauffeurs tijdens manoevers.

  • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

  • Backofficemedewerker (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hieronder kan je alvast een korte samenvatting vinden van wat jouw taken zoal zullen zijn: je werkt pro-actief mee in het bedrijf je komt terecht in de B2B afdeling je bent single point of contact voor je klanten je werkt volledige dossiers af van A tot Z jij bent de connectie tussen de netwerkbeheerder en de klant je beantwoordt 80% van de dossiers per mail 20% per telefoon

  • Winkelmedewerker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job gaat vooral over het helpen aan de frisdrankafdeling en meehelpen in het magazijn. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: klanten verder helpen vrachtwagen mee helpen lossen aanvullen van frisdrank

  • Jobstudent (m/v) winkel Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Hoger Redder Sportoase Elshout Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Jobstudent (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Mechanieker / Slijper (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: LEKIME

    Type: Vaste Job

    Bediening van machines voor het slijpen van snijgereedschap (widiazaagbladen, schaafmessen, frezen, etc..) Depanneren en onderhouden van houtbewerkingsmachines on-site Leveren en installeren van nieuwe machines

  • Recruiter (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: VAN HECK - INTERPIECES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering van verschillende bedrijven in België en Frankrijk. Je gaat op zoek naar verschillende profielen zowel magazijniers, vertegenwoordigers, IT-ers als administratieve en leidinggevende profielen. Je bent verantwoordelijk voor de publicatie van onze vacatures, contacten met uitzendbureau’s en voor de selecties. Je werkt hiervoor nauw samen met de manager of teamcoach in kwestie. Uiteraard probeer je een maximale instroom te genereren via eigen kanalen en zo de interim- en selectiekosten te verlagen. Eenmaal de kandidaat aangeworven zorg je voor een vlotte opstart van de persoon. Je rapporteert aan de HR-manager. Eventuele moeilijkheden of bijzonderheden breng je onder zijn aandacht.

  • Junior account manager - commercieel bediende voeding (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Chicken Masters of Belgium is een middelgroot familiebedrijf met +- 80 medewerkers. Ter versterking van het salesteam zijn we op zoek naar een commerciële duizendpoot. Iemand die zowel graag binnendienst als buitendienst doet. Je doet zowel graag verkoop als back office. Als salesmedewer beschik je over een eigen klantenportefeuille (F1 en F2) bestaande uit voornamelijk groothandel, foodservice (Lunch garden, rust en verzorginstehuizen) en voedingsindustrie. Je behandelt vragen, klachten, van (potentiele) klanten. Je staat de klanten bij van A tot Z binnen de commerciele strategie van Chicken Masters. Je bent steeds op zoek naar nieuwe klanten, nieuwe concepten, nieuwe producten en je tracht de hoofdzakelijk Belgische markt verder uit te bouwen. Je doet zowel aan prospectie als het onderhandelen van prijzen, leveringscondities, verpakkingsoplossingen,volumeobjectieven,... Samen met R&D ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten, nieuwe concepten en probeer je het juiste product op maat van de klant aan te leveren. Samen met je collega's beschik je elk over een eigen portefeuille en probeer je elkaar aan te vullen. Je werkt hoofdzakelijk met private label producten. Naast het verkoopsluik ben je ook gedeeltelijk back office. Je staat in voor de organisatie van beurzen. Je ontwerpt en levert ideeën aan voor commerciële fiches, advertenties, .. Je werkt hiervoor nauw samen met het marketingbureau. Je volgt tevens ook de verschillende dossiers op van de klanten. Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je graag doorgroeien dan hebben we zeker een interessante opportuniteit voor je!

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Eurostaff - IOS Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Senior iOS developer for a 5 month freelance contract (extension is very likely). You will be based in either the Ghent or Antwerp offices, you are expected to be onsite fulltime. Requirements The candidate must have at least 4 years of professional iOS development experience working as part of Agile teams (Scrum). Extensive mastery of Objective-C and Swift is a must, including experience with Core Data, Core Animation, Foundation, and UIkit.. He/She must have a working knowledge of Microsoft VSTS and CI/CD release pipelines. Experience adopting layouts to different screen sizes. An excellent understanding of development and testing methodologies (TDD/BDD), object-oriented and protocol-oriented programming best practices, and automated software testing approaches. You must have a strong, successful record of developing iOS apps from scratch. Strong experience with mobile UX is a big plus. Be excited about collaborating daily with your team and other groups while working via a distributed model. Be comfortable with iterative and incremental development. Be eager to help your teammates, share your knowledge with them, and learn from them. Be open to receiving constructive feedback. Be a world-class individual contributor who can quickly get up to speed and join an existing team of experience developers English is mandatory

Zoek naar antwoorden van M.S Mode Belgi? in sociale netwerken
Look for responds of M.S Mode Belgi? in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.S Mode Belgi?. Laat een reactie achter voor M.S Mode Belgi?. M.S Mode Belgi? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.S Mode Belgi?. Leave a respond for M.S Mode Belgi?. M.S Mode Belgi? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.S Mode Belgi? op de google maps. Adres en contacten M.S Mode Belgi?
Location of M.S Mode Belgi? on the google maps. Address and contacts of M.S Mode Belgi?

Andere gerelateerde bedrijven als come M.S Mode Belgi? M.S Mode Belgi?: Dekeyser Ph | GYM CLUB ROYALE VAILLANTE | DEMAN CARROSSERIE | FEEDBACK MCA | Hoste Caroline

Other related companies as M.S Mode Belgi?: Dekeyser Ph | GYM CLUB ROYALE VAILLANTE | DEMAN CARROSSERIE | FEEDBACK MCA | Hoste Caroline

M.S Mode Belgi? is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.S Mode Belgi?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06607421875. Het bedrijf M.S Mode Belgi? bevindt zich op het adres: Steenstraat 25; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 266,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 349,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clothing - Ladies. Producten gemaakt in M.S Mode Belgi? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.S Mode Belgi? is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.S Mode Belgi? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.S Mode Belgi?, openstaande posities, locatie van M.S Mode Belgi? op de kaart.

M.S Mode Belgi? is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.S Mode Belgi?, company assigned to the tax number BE06607421875. The company M.S Mode Belgi? is located at the address: Steenstraat 25; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 266,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 349,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clothing - Ladies. Products created in M.S Mode Belgi? were not found.
The main activity of M.S Mode Belgi? is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of M.S Mode Belgi? is not available. You also can look at reviews of M.S Mode Belgi?, open positions, location of M.S Mode Belgi? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.S Mode Belgi?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.S Mode Belgi?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.S Mode Belgi?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.S Mode Belgi?, employees, financial statistics.