LILAS MODE

Contactgegevens LILAS MODE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LILAS MODE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LILAS MODE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tiensestraat 7; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 22 40 32 (+32-016 22 40 32) 016 22 40 32 (+32-016 22 40 32)

Fax (fax): +32 (87) 613-47-99 +32 (87) 613-47-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LILAS MODE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LILAS MODE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LILAS MODE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LILAS MODE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LILAS MODE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LILAS MODE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LILAS MODE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LILAS MODE
Products information LILAS MODE

BTW identificatienummer (tax): BE02000854492
Ondernemingsnummer: 7200408935
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 614,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in LILAS MODE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Clothing - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LILAS MODE
(Get full report from official database of BE for LILAS MODE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LILAS MODE
Addition kinds of activities for LILAS MODE

943100. Administratie van volksgezondheidsprogramma's | Administration of public health programs
35310507. Piling extractors | Piling extractors
39140307. Toiletartikelen, tin | Toilet ware, pewter
50399911. Septische tanks | Septic tanks
62110100. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
76990802. Microscoop reparatie | Microscope repair

Werken bij LILAS MODE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LILAS MODE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LILAS MODE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LILAS MODE. Looking for open vacancies in other companies

  • Stikster/stikker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten regio Noord-Limburg zijn we op zoek naar een ervaren stikster/stikker in dagdienst.  Je zal instaan voor het stikken en snijden van boxsprings en toebehoren van matrashoezen 

  • Lader/losser nacht voor magazijn in Wilrijk vanaf 22/10 (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser voer je fysieke taken uit en dit met kleine maar zeker ook met grote pakketten zoals koelkasten en wasmachines. Je bereidt de zendingen voor waar je collega's mee de baan op gaan richting klant. Je werkt in principe van maandag t/m zaterdag van 04u tot 07u (3u/shift). Als je slechts enkele keren per week kan werken, dan is dit ook mogelijk. Wil je dus bijvoorbeeld wat bijverdienen naast je huidige job dan is deze vacature extra interessant voor jou! Interesse? Mail ons je cv! [email protected]

  • Orderpicker 2 ploegen (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant in de regio van Westerlo (Heultje) zijn we op zoek naar orderpickers die bereid zijn te werken in 2 ploegen (vroege-late) Je takenpakket als orderpicker ziet er als volgt uit:  klaarzetten van verschillende bestellingen (via voicepicking) controleren van de kwaliteit, eventuele beschadigingen van de goederen checken van de stockvoorraad Het betreft een functie op lange termijn met mogelijkheid tot vast contract na positieve interimperiode.

  • Ploegbaas montage (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een opstartend bouwbedrijf gespecialiseerd in industriële dak- en wandbekledingen, zoeken we een hands- on, ijzersterke ploegbaas die zijn team in het gareel houdt, maar hierbij hen ook helpt om de constructies samen neer te zetten. Je plaatst constructies, metalen platen voor nieuwbouw alsook renovatieprojecten in voornamelijk het Limburgse. Je zorgt voor de onderstructuur, plaatst specifieker, fijner werk. Je zorgt ervoor dat je als ploeg de deadline van de werf behaalt.

  • verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work is op zoek naar een verantwoordelijke nachtploeg. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het laden van de vrachtwagens met een ploeg tussen de 4 & 8 mensen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Sint-Niklaas is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Aankoper (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DRYLOCK TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Als aankoper op groepsniveau ben je verantwoordelijk voor het behartigen van het centrale aankoopproces van onze verschillende productie-eenheden. Je zoekt actief mee naar nieuwe opportuniteiten met het oog op kostverbetering Je supporteert de lokale aankoopteams en volgt nauwgezet planning en forecasts op Je onderhandelt met huidige en nieuwe leveranciers Je volgt nauwgezet alle offerteaanvragen op en je verzorgt deze aanvragen ook via RFIs / RFQs Je werkt nauw samen met Supply Chain, Sales, IT, Marketing, Finance,... Je ontwikkelt een goede product- en leverancierskennis Je volgt commerciele opportuniteiten en evalueert deze binnen het team Je beheert het grondstofarchief, de centrale prijslijsten en aankoopcontracten Je rapporteert aan de Aankoopmanager

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • Digitale drukkers - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Flyer

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling groot formaat: Je werkt als operator aan de digitale pers - grote formaten Je communiceert in verband met de technische mogelijkheden en beperkingen van digitaal drukken Je voert het onderhoud uit aan de digitale pers Je past procedures en instructies op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu toe Je werkt dagelijks aan verbetering op druktechnisch vlak

  • (jr) Enterprise Architect (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze (jr) Enterprise Architect. Als architect ga je aan de slag in grote en kleine projecten om samen met onze klant business systemen en processen te definiëren en te verbeteren; Je levert methodologieën, processen en een governance-kader aan aan onze klanten; Je doet projecten op basis van expertise, vaardigheden en ambitie; Je bent in staat te rapporteren aan Executive levels bij klanten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Brussel of Antwerpen of Gent

  • AUTO - EXPERT (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: EXPERTISEBUREAU ANTEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van de expertise-opdrachten die je worden toevertrouwd en zorgt voor correcte begroti,ng van de schade Je bent technisch uitstekend op de hoogte van de nieuwste technologien en je hebt een verzorgd voorkomen Je bent een teamplayer Je beschikt minstens over een graduaat/bachelor diploma auto-expertconform de voorziene voorschriften voor het uitoefenen van het beroep van auto-expert (cfr : www.iaeiea.be)

Zoek naar antwoorden van LILAS MODE in sociale netwerken
Look for responds of LILAS MODE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LILAS MODE. Laat een reactie achter voor LILAS MODE. LILAS MODE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LILAS MODE. Leave a respond for LILAS MODE. LILAS MODE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LILAS MODE op de google maps. Adres en contacten LILAS MODE
Location of LILAS MODE on the google maps. Address and contacts of LILAS MODE

Andere gerelateerde bedrijven als come LILAS MODE LILAS MODE: GILBERT INGHELBRECHT | MENNAT | CLAUDE DECASTIAU | PMU | GOLF POCKET

Other related companies as LILAS MODE: GILBERT INGHELBRECHT | MENNAT | CLAUDE DECASTIAU | PMU | GOLF POCKET

LILAS MODE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LILAS MODE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02000854492. Het bedrijf LILAS MODE bevindt zich op het adres: Tiensestraat 7; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 614,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clothing - Ladies. Producten gemaakt in LILAS MODE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LILAS MODE is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LILAS MODE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LILAS MODE, openstaande posities, locatie van LILAS MODE op de kaart.

LILAS MODE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LILAS MODE, company assigned to the tax number BE02000854492. The company LILAS MODE is located at the address: Tiensestraat 7; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 614,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clothing - Ladies. Products created in LILAS MODE were not found.
The main activity of LILAS MODE is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LILAS MODE is not available. You also can look at reviews of LILAS MODE, open positions, location of LILAS MODE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LILAS MODE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LILAS MODE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LILAS MODE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LILAS MODE, employees, financial statistics.