GILBERT INGHELBRECHT

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • GILBERT INGHELBRECHT
Private companiesFood Stores • GILBERT INGHELBRECHT

Contactgegevens GILBERT INGHELBRECHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GILBERT INGHELBRECHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GILBERT INGHELBRECHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLD I-PLEIN 9B1; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59513071 (+32-59513071) 59513071 (+32-59513071)

Fax (fax): +32 (61) 346-28-64 +32 (61) 346-28-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GILBERT INGHELBRECHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GILBERT INGHELBRECHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GILBERT INGHELBRECHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GILBERT INGHELBRECHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GILBERT INGHELBRECHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GILBERT INGHELBRECHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GILBERT INGHELBRECHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GILBERT INGHELBRECHT
Products information GILBERT INGHELBRECHT

BTW identificatienummer (tax): BE04601318359
Ondernemingsnummer: 5753509521
Hoofdstad (capital): 179,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 568,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in GILBERT INGHELBRECHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GILBERT INGHELBRECHT
(Get full report from official database of BE for GILBERT INGHELBRECHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GILBERT INGHELBRECHT
Addition kinds of activities for GILBERT INGHELBRECHT

22530300. Lounge, bed en vrijetijdskleding | Lounge, bed, and leisurewear
26110000. Pulpmolens | Pulp mills
28190918. Nikkelverbindingen of zouten, anorganisch | Nickel compounds or salts, inorganic
32629902. China kookgerei | China cookware
80719902. Röntgenlaboratorium, inclusief tandheelkunde | X-ray laboratory, including dental
96619902. Ruimteonderzoek en -ontwikkeling, overheid | Space research and development, government

Werken bij GILBERT INGHELBRECHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GILBERT INGHELBRECHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GILBERT INGHELBRECHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GILBERT INGHELBRECHT. Looking for open vacancies in other companies

 • Internal Sales Officer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Woluwe

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beheert een portefeuille van dealers met laag potentieel met het oog op klantenbinding en ontwikkeling Je bent de problemsolver van onze klanten (invoerders, dealers van auto's, motorfietsen en mobilhomes). Je bent verantwoordelijk voor de coaching en opleiding van de verkoopteams van onze partners. Je staat in voor de communicatie met de dealers via B2Boost, mailing en telefoon. Je leidt en beheert de kredietpromoties. Je verzekert het dagelijkse management van onze incentiveacties. Je helpt de teamleden bij het organiseren van Car Fairs en specifieke events.

 • Werfleider (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een sterk bedrijf zijn wij op zoek naar een meestergast metser. Dit om werven op te volgen van A tot Z. Dit vooral voor appartements- en woningbouw. Een zekere maturiteit en ervaring zijn dus echt een vereiste.

 • DRINGENDE POETSHULP TE ZWALM (ZWALM)

  Regio: ZWALM

  Bedrijf: AVANTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zwalm. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Expert Vis (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

  Type: Vaste Job

  Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

 • Microsoft Web Developer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Mr

  Type: Vaste Job

  We zoeken iemand om het technische team te versterken voor: Het implementeren van onze custom toolbox voor e-HR technologieën op maat van de klant en je bent in staat hiervoor de nodige analyses en kritische bevraging te doen Het ontwikkelen van uitbreidingen en custom oplossingen die interageren met de toolbox of met bestaande databases, maar steeds met een visie op de toekomst of mogelijke verdere groei van het project of het product Het helpen verder vorm geven aan onze SaaS-toepassing Het meehelpen aan en sturen van analyse, specificaties, ontwikkeling, testing, documentatie en oplevering Het deelnemen aan de Scrum teamvergaderingen ter ondersteuning van het bovenvermelde

 • tekenaar en calculator (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Mike Interieur

  Type: Vaste Job

  Tekenen en ontwerpen van keukens, meubelen en interieurinrichtingen Productie voorbereiding van de meubelen 3D tekenen en renderen van meubelen Kunnen tekenen met tekenprogramma's zoals: Forthcad, Vectorworks, Sketchup, Autocad, Vray, Artlantis, enz.. Ervaring met meubel configuratie en productieprogramma's zoals: Widooca, Topsolid, Vlecad, Vectorworks, enz... Na het tekenen en ontwerpen van de meubelen ook de calculatie van de nodige materialen doen Plannen van architecten en derden kunnen lezen en aanpassen volgens onze interne normen en productie Van de plannen van derden ook een materiaalcalculatie doen Kennis en ervaring met meubelconstructies en productie is noodzakelijk Luisteren, praten en onderhandelen over meubelprojecten met mogelijke klanten.

 • Calculator Ramen en Deuren (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TALENT ANGELS

  Type: Vaste Job

  Je interpreteert de vraag van de klanten en begeleidt hen in de juiste keuze Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte Bij vragen sta je klanten te woord zodat u de offerte begeleidt tot een definitieve bestelling Je analyseert aanbestedingsdossiers en berekent de kostprijs Je houdt rekening met de deadlines van de klant Je contacteert diverse leveranciers en zoekt telkens de voordeligste kwalitatieve oplossing Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je dossiers en geeft uitleg aan projectleiders Bij het afsluiten van een dossier doe je de nacalculatie en formuleer je verbeteringsvoorstellen

 • EXPEDITEUR IMPORT (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: De Keyser Thornton

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een collega Expediteur Import voor ons hoofdkantoor te Antwerpen. Jouw takenpakket omvat o.a.: Algemeen: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten voor de behandeling van hun importdossiers; Je volgt het klantendossier op van vertrek leverancier tot afgeleverd bij de klant; Je bent de coördinatiepersoon tussen de klant en de diverse andere betrokken partijen (handling agent, rederij, vervoerder, etc). Je bent verantwoordelijk voor het operationele en financiële luik van het dossier; Je kijkt inkomende en uitgaande fakturen na; Indien nodig volg je de klachtendossiers op.

 • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

 • VERKOPER TELECOM (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: LINKO-SYSTEMS

  Type: Werfreserve

  We zijn op zoek naar een full time verkoopsmedewerker/klantenadviseur voor ons telenet center. Je zal enerzijds instaan voor het verkopen van hardware en accesoires, alsook de verkoop en de bijhorende service van alle telenet-abonnementen.

Zoek naar antwoorden van GILBERT INGHELBRECHT in sociale netwerken
Look for responds of GILBERT INGHELBRECHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GILBERT INGHELBRECHT. Laat een reactie achter voor GILBERT INGHELBRECHT. GILBERT INGHELBRECHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GILBERT INGHELBRECHT. Leave a respond for GILBERT INGHELBRECHT. GILBERT INGHELBRECHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GILBERT INGHELBRECHT op de google maps. Adres en contacten GILBERT INGHELBRECHT
Location of GILBERT INGHELBRECHT on the google maps. Address and contacts of GILBERT INGHELBRECHT

Andere gerelateerde bedrijven als come GILBERT INGHELBRECHT GILBERT INGHELBRECHT: AEG BELGIUM nv-sa NV | FRITUUR MONIQUE | Hendriks Optiek BVBA | Alramco BVBA | M. LANGENHAECK

Other related companies as GILBERT INGHELBRECHT: AEG BELGIUM nv-sa NV | FRITUUR MONIQUE | Hendriks Optiek BVBA | Alramco BVBA | M. LANGENHAECK

GILBERT INGHELBRECHT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GILBERT INGHELBRECHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04601318359. Het bedrijf GILBERT INGHELBRECHT bevindt zich op het adres: LEOPOLD I-PLEIN 9B1; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 179,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 568,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in GILBERT INGHELBRECHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GILBERT INGHELBRECHT is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GILBERT INGHELBRECHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GILBERT INGHELBRECHT, openstaande posities, locatie van GILBERT INGHELBRECHT op de kaart.

GILBERT INGHELBRECHT is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is GILBERT INGHELBRECHT, company assigned to the tax number BE04601318359. The company GILBERT INGHELBRECHT is located at the address: LEOPOLD I-PLEIN 9B1; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 179,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 568,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in GILBERT INGHELBRECHT were not found.
The main activity of GILBERT INGHELBRECHT is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GILBERT INGHELBRECHT is not available. You also can look at reviews of GILBERT INGHELBRECHT, open positions, location of GILBERT INGHELBRECHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GILBERT INGHELBRECHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GILBERT INGHELBRECHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GILBERT INGHELBRECHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GILBERT INGHELBRECHT, employees, financial statistics.