Libelle

Contactgegevens Libelle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Libelle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Libelle

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 73; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 776 17 05 (+32-03 776 17 05) 03 776 17 05 (+32-03 776 17 05)

Fax (fax): 03 766 30 17 (+32-03 766 30 17) 03 766 30 17 (+32-03 766 30 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Libelle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Libelle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Libelle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Libelle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Libelle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Libelle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Libelle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Libelle
Products information Libelle

BTW identificatienummer (tax): BE05121246337
Ondernemingsnummer: 8133422851
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 723,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Boutiques

Product categorie (product category): Clothing - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Libelle
(Get full report from official database of BE for Libelle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Libelle
Addition kinds of activities for Libelle

20529908. Graham crackers | Graham crackers
30110303. Uitputtende, continue lengtes: rubber, met metaalkern | Tiring, continuous lengths: rubber, with metal core
33560000. Non-ferro rollen en tekenen, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec
37320205. Kajaks, gebouw en reparatie | Kayaks, building and repairing
44810000. Passagiersvervoer over zee, met uitzondering van veerboot | Deep sea passenger transportation, except ferry
58129901. Buffet (eetgelegenheden) | Buffet (eating places)

Werken bij Libelle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Libelle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Libelle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Libelle. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

  • vertegenwoordiger Noord-Frankrijk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf in volle expansie ben ik op zoek naar een vertegenwoordiger. Jouw afspraken worden ingepland door een commercieel bediende en je zal in jouw toegewezen regio verantwoordelijk worden voor de aan jou toegewezen klanten. Je staat in voor het demonstreren van het toestel aan de klant zowel B2B als B2C samen met de commercieel bediende sta je in voor het uitbreiden van de klantenportefeuille binnen de medische & sportwereld je volgt jouw bezoeken administratief en commercieel op je neemt actief deel aan netwerkactiviteiten en beurzen je denkt creatief mee om de sales van de onderneming naar een hoger niveau te brengen

  • Werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf zijn wij op zoek naar een meestergast metser. Dit om werven op te volgen van A tot Z. Dit vooral voor appartements- en woningbouw. Een zekere maturiteit en ervaring zijn dus echt een vereiste.

  • Huishoudhulp Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Dilbeek en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer.

  • Enthousiaste Poetshulpen/Huishoudhulpen (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Gent De Sterre (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Jobstudent (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio Diksmuide, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten die zich openstellen om tijdens de week/ het weekend, maar ook voor de komende vakantieperiodes te werken!

  • Technisch calculator (47-267) (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Denk jij analytisch en heb je een goede kennis van mechanica? Heb jij zin in een uitdagende job waarin je technische berekeningen uitvoert? Lees dan zeker verder! Onze klant, gelegen in Hamme, is een middelgrote, groeiende onderneming die internationaal actief is in het ontwikkelen, produceren, assembleren en testen van machines. Hun organisatie wordt gekenmerkt door een vlakke organisatiestructuur en een informele open bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding alsook voor het uitvoeren van de technische berekeningen en kostprijscalculaties & het verschaffen van de nodige informatie voor het nemen van beslissingen met als doel bij te dragen tot de uitvoering van machinebouwprojecten. Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt werden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maakstukken; Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maakstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculaties te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie, procurement en sales.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Merelbeke Hundelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

Zoek naar antwoorden van Libelle in sociale netwerken
Look for responds of Libelle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Libelle. Laat een reactie achter voor Libelle. Libelle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Libelle. Leave a respond for Libelle. Libelle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Libelle op de google maps. Adres en contacten Libelle
Location of Libelle on the google maps. Address and contacts of Libelle

Andere gerelateerde bedrijven als come Libelle Libelle: FLFLAMANT NV | GTR Toitures | De Grave Yvan | Caluwaerts Michel | Windels X

Other related companies as Libelle: FLFLAMANT NV | GTR Toitures | De Grave Yvan | Caluwaerts Michel | Windels X

Libelle is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Libelle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05121246337. Het bedrijf Libelle bevindt zich op het adres: Stationsstraat 73; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 723,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clothing - Ladies. Lijst met producten zijn Boutiques.
De hoofdactiviteit van Libelle is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Libelle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Libelle, openstaande posities, locatie van Libelle op de kaart.

Libelle is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Libelle, company assigned to the tax number BE05121246337. The company Libelle is located at the address: Stationsstraat 73; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 723,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clothing - Ladies. List of products are Boutiques.
The main activity of Libelle is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Libelle is not available. You also can look at reviews of Libelle, open positions, location of Libelle on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Libelle, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Libelle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Libelle, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Libelle, employees, financial statistics.