Lana & Filou

Contactgegevens Lana & Filou: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lana & Filou: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lana & Filou

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dendermondesteenweg 189; 9070; Destelbergen, België

Telefoon (phone): 09 228 06 16 (+32-09 228 06 16) 09 228 06 16 (+32-09 228 06 16)

Fax (fax): +32 (63) 426-97-38 +32 (63) 426-97-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lana & Filou: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lana & Filou"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lana & Filou"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lana & Filou, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lana & Filou. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lana & Filou, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lana & Filou. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lana & Filou
Products information Lana & Filou

BTW identificatienummer (tax): BE03748229980
Ondernemingsnummer: 5794708251
Hoofdstad (capital): 263,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 291,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Lana & Filou zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Clothing - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lana & Filou
(Get full report from official database of BE for Lana & Filou)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lana & Filou
Addition kinds of activities for Lana & Filou

22530504. Broek, broek of broek, breien | Pants, slacks, or trousers, knit
25420000. Partities en armaturen, behalve hout | Partitions and fixtures, except wood
38230105. Thermokoppels, industrieel proces type | Thermocouples, industrial process type
83220608. Zelfhulporganisatie, nec | Self-help organization, nec
87110200. Industriële ingenieurs | Industrial engineers

Werken bij Lana & Filou: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lana & Filou: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lana & Filou. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lana & Filou. Looking for open vacancies in other companies

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

  • Orderbeheerder (m/v) (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Orderbeheerder op de dienst Klantenrelaties zijn dit je taken: Beheer van de inkomende bestellingen; Berekening van de levertijden; Opvolging van de materiaaldoorstroming van de bestellingen zodat de levertermijn behaald wordt; Prioriteiten van de klanten achterhalen en afstemmen met de dienst Programmatie; Opdracht geven om afgewerkt materiaal te laten verzenden volgens de klantenspecificaties; Opvolging van de bestelling en feedback geven aan de klant.

  • Polyvalent Bouwarbeider (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Nieuwpoort zijn wij dringend op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER Je staat in voor: Het industrieel isoleren Het plaatsen van dakgoten Het correct kunnen passen en meten Een verzorgde afwerking

  • Magazijnier - Verkoper (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je beschikt over een zeer goede kennis van sanitair en verwarming en je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten - Je beantwoordt de vragen van de klanten en geeft hen de nodige inlichtingen - Je bent de contactpersoon voor de leveranciers - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop aan de balie en het stockbeheer

  • Grond & Wegenwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker voer je opbraak-, grond- en funderingswerken uit, je plaatst en herstelt verhardingslagen voor onder meer wegen, inritten, voetpaden en parkeerterreinen. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingsstelsels aan en draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • Student Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken

  • Kapper/Kapster Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Freaks

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • Boekhouder / Accountant met IAB - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    IAB-accountant met ervaring voor modern accountantskantoor - Full package! Heb jij al jaren ervaring in de financiële sector? Heb je reeds je titel behaald? Zit je nog vol ambitie en ben je klaar voor een grote uitdaging? Dan is deze job echt iets voor jou! Le Grand and Associates, rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een ervaren accountant met ambitie en een innovatieve toekomstvisie. Voor onze klant, een gerenommeerd middelgroot accountantskantoor, zijn we op zoek naar een accountant met de ambitie en potentieel om door te groeien tot vennoot. Je komt terecht in een uiterst professionele organisatie waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien en door te groeien in verschillende richtingen. Als ervaren accountant ben je verantwoordelijk voor volgende taken: U bent mede het gezicht en stem van de organisatie. U beheerd zelfstandig je eigen dossiers en hebt toezicht over de junior accountants. U staat in nauw contact met je klanten en voorziet hen van accurtaat financieel en fiscaal advies. U zorgt mee voor een goed organisatie van de werkzaamheden in het kantoor. Op termijn geef u mee richting aan de verdere ontwikkeling van het kantoor.

  • Lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Bij Randstad zijn we steeds op zoek naar enthousiaste lassers met ervaring in de industrie. Ben je op zoek naar een eerste job of heb je al ervaring als lasser en heb je nood aan een nieuwe uitdaging, dan kan je steeds bij ons terecht.

  • Hcmvision - HR Consultant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hcmvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Passionate about making people and business grow Direct search – talent- en competentiegericht Partner in HR – kwaliteit, engagement, going the extra mile voor onze matches Groeiende KMO-omgeving – meedenken, snel schakelen, mensgericht, dynamisch Jij mag Een voortrekkersrol opnemen – Hcmvision-netwerk bestendigen & uitbouwen in Vlaanderen Projecten opvolgen – eigen klantenportefeuille Relaties leggen – zowel intern als extern, doorheen de gehele selectieprocedure Verantwoordelijkheid opnemen – met een kritische blik initiatief nemen

  • Junior Database Administrator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DIGIPOLIS

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van database systemen, spreek je SQL en non-SQL en sta je te springen om samen met je collega’s een 3000 tal databases te beheren? Dan hebben wij een uitdaging voor jou!

Zoek naar antwoorden van Lana & Filou in sociale netwerken
Look for responds of Lana & Filou in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lana & Filou. Laat een reactie achter voor Lana & Filou. Lana & Filou bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lana & Filou. Leave a respond for Lana & Filou. Lana & Filou on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lana & Filou op de google maps. Adres en contacten Lana & Filou
Location of Lana & Filou on the google maps. Address and contacts of Lana & Filou

Andere gerelateerde bedrijven als come Lana & Filou Lana & Filou: LEON KEPPENS | JARDINS-NATURE DE FRANC-WARET | JUDO CENTRUM JABBEKE | K.R.B. LOPPEM | Terminus (Au)

Other related companies as Lana & Filou: LEON KEPPENS | JARDINS-NATURE DE FRANC-WARET | JUDO CENTRUM JABBEKE | K.R.B. LOPPEM | Terminus (Au)

Lana & Filou is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lana & Filou, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03748229980. Het bedrijf Lana & Filou bevindt zich op het adres: Dendermondesteenweg 189; 9070; Destelbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 263,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 291,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clothing - Ladies. Producten gemaakt in Lana & Filou zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lana & Filou is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lana & Filou is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lana & Filou, openstaande posities, locatie van Lana & Filou op de kaart.

Lana & Filou is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lana & Filou, company assigned to the tax number BE03748229980. The company Lana & Filou is located at the address: Dendermondesteenweg 189; 9070; Destelbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 263,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 291,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clothing - Ladies. Products created in Lana & Filou were not found.
The main activity of Lana & Filou is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lana & Filou is not available. You also can look at reviews of Lana & Filou, open positions, location of Lana & Filou on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lana & Filou, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lana & Filou, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lana & Filou, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lana & Filou, employees, financial statistics.