Kleding Poppe BVBA

Contactgegevens Kleding Poppe BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kleding Poppe BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kleding Poppe BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Cesar Meeusstraat 16; 9240; Zele, België

Telefoon (phone): 052 44 46 59 (+32-052 44 46 59) 052 44 46 59 (+32-052 44 46 59)

Fax (fax): +32 (10) 191-17-78 +32 (10) 191-17-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kleding Poppe BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kleding Poppe BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kleding Poppe BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kleding Poppe BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kleding Poppe BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kleding Poppe BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kleding Poppe BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kleding Poppe BVBA
Products information Kleding Poppe BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02881134033
Ondernemingsnummer: 7725830078
Hoofdstad (capital): 542,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 312,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Clothing - Gentlemen

Product categorie (product category): Clothing - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kleding Poppe BVBA
(Get full report from official database of BE for Kleding Poppe BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kleding Poppe BVBA
Addition kinds of activities for Kleding Poppe BVBA

367101. Kathodestraalbuizen, inclusief herbouwd | Cathode ray tubes, including rebuilt
20849900. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten, nec | Wines, brandy, and brandy spirits, nec
22210409. Rayon breedgeweven stoffen | Rayon broadwoven fabrics
30899924. Windschermen, kunststoffen | Windshields, plastics
35650000. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
36210207. Synchrone condensatoren, elektrisch | Synchronous condensers, electric

Werken bij Kleding Poppe BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kleding Poppe BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kleding Poppe BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kleding Poppe BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmedewerker shoppingcentra (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal in staan voor het onderhoud en beheer van verscheidene shoppingcentra in de regio Antwerpen. Tot jouw takenpakket zal onder andere behoren: herstellingen aan het sanitair het opstellen van standen ( voor bijvoorbeeld Sinterklaas en Kerst) kleine elektrische werken. Zo zal je bijvoorbeeld lampen dienen te vervangen schilderwerken

  • Arbeider spuiterij/montage (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je schuurt stoelen machinaal of manueel.  Je staat in voor de montage van de stoelen.  Je staat in voor het maken van kartonnen dozen.  Je pakt stoelen in.  Ten slotte zet je de leveringen klaar en laadt je alles op de vrachtwagen.  Bij minder werk kunnen andere taken toegewezen worden. 

  • Winkelmedewerker 38h/week Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmederker in het filiaal te Roeselare zorgt je samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen en volgt de instructies op van de winkelverantwoordelijke.

  • HVAC-technieker regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren HVAC-technieker. Waaruit bestaat je takenpakket? Helpen bij de implementatie van preventieve onderhoudsprogramma's volgens een tijdschema die door de lijnmanager opgesteld werd om defecten en storingen te voorkomen. Bestellen van vervangmateriaal voor dringende interventies. Diverse reparaties uitvoeren om de goede werking van de installatie te verzekeren. Gedetailleerde rapporten opmaken de klanten informeren van de vooruitgangen de hiërarchische lijn op de hoogte brengen van eventuele aanpassingen aan de installatie of aan de planning om de communicatie te verbeteren. Dagelijks rapporteren aan de leidinggevende en aan de service desk. Oog hebben voor commerciële opportuniteiten bij de klanten en deze doorgeven aan de leidinggevende zodat de objectieven van de organisatie kunnen bereikt worden. De veiligheidsregels respecteren en de hiërarchische lijn verwittigen in geval van gevaarlijke situaties.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wortegem-Petegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Student(e) reiniger in Gent-Zeehaven gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Drongen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die als industrieel reiniger aan de slag willen gaan. Werken van 8-16u06 in Gent - Zeehaven. Het takenpakket zal bestaan uit het reinigen van vrachtwagens met een hogedrukreiniger.

  • Merchandiser (ROUBAIX)

    Regio: ROUBAIX

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant actief in de grafische sector, met hoofdzetel in Roubaix is Konvert Office op zoek naar een Merchandiser (m/v). Onze klant is op zoek naar een tijdelijk medewerker voor 1 à 2 maanden om klanten in België en Wallonië te bezoeken en hun onderhoudsproducten voor de grafische machines voor te stellen en te demonstreren.

  • Studenten gezocht voor Q8 Delhaize/panos te Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: MBF Brasschaat

    Type: Studentenjob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Je wilt weekenden en woensdagen na school werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe studenten die elke weekend en woensdagen willen werken. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, smosjes maken,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige student!

  • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER goede kennis Engels (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit : Opmaken van op maat offertes Ingeven en aanmaken van de klantendossiers Administratieve ondersteuning Contacten met de diverse interne departementen Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gereputeerde speler in zijn expertisedomein en typeren zich door aangename werkomgeving, goede work life balance en ruime ontwikkelings - en opleidingskansen. Ze kijken uit naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER met oog voor detail en goede praktische kennis van het Engels. 

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Flexi-jobs keukenmedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van Kleding Poppe BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Kleding Poppe BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kleding Poppe BVBA. Laat een reactie achter voor Kleding Poppe BVBA. Kleding Poppe BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kleding Poppe BVBA. Leave a respond for Kleding Poppe BVBA. Kleding Poppe BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kleding Poppe BVBA op de google maps. Adres en contacten Kleding Poppe BVBA
Location of Kleding Poppe BVBA on the google maps. Address and contacts of Kleding Poppe BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Kleding Poppe BVBA Kleding Poppe BVBA: ANNE CENTRE DE BIO-ESTHETIQUE | H?TEL DE LA VALL?E F?ES | C. VAN SANTVLIET | VANDER LINDEN-MOENS | Dumont Peinture Ets SPRL

Other related companies as Kleding Poppe BVBA: ANNE CENTRE DE BIO-ESTHETIQUE | H?TEL DE LA VALL?E F?ES | C. VAN SANTVLIET | VANDER LINDEN-MOENS | Dumont Peinture Ets SPRL

Kleding Poppe BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kleding Poppe BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02881134033. Het bedrijf Kleding Poppe BVBA bevindt zich op het adres: Cesar Meeusstraat 16; 9240; Zele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 542,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 312,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clothing - Ladies. Lijst met producten zijn Clothing - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van Kleding Poppe BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kleding Poppe BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kleding Poppe BVBA, openstaande posities, locatie van Kleding Poppe BVBA op de kaart.

Kleding Poppe BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kleding Poppe BVBA, company assigned to the tax number BE02881134033. The company Kleding Poppe BVBA is located at the address: Cesar Meeusstraat 16; 9240; Zele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 542,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 312,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clothing - Ladies. List of products are Clothing - Gentlemen.
The main activity of Kleding Poppe BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Kleding Poppe BVBA is not available. You also can look at reviews of Kleding Poppe BVBA, open positions, location of Kleding Poppe BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kleding Poppe BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kleding Poppe BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kleding Poppe BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kleding Poppe BVBA, employees, financial statistics.