Garance de Lasne SPRL

Contactgegevens Garance de Lasne SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Garance de Lasne SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Garance de Lasne SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Genleau 5; 1380; Lasne (Lasne-Chapelle-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 653 03 68 (+32-02 653 03 68) 02 653 03 68 (+32-02 653 03 68)

Fax (fax): +32 (87) 929-35-17 +32 (87) 929-35-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Garance de Lasne SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Garance de Lasne SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Garance de Lasne SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Garance de Lasne SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Garance de Lasne SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Garance de Lasne SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Garance de Lasne SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Garance de Lasne SPRL
Products information Garance de Lasne SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08670654296
Ondernemingsnummer: 5006439208
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 517,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Garance de Lasne SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Clothing - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Garance de Lasne SPRL
(Get full report from official database of BE for Garance de Lasne SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Garance de Lasne SPRL
Addition kinds of activities for Garance de Lasne SPRL

078399. Sierstruik- en boomdiensten, niet inbegrepen | Ornamental shrub and tree services, nec
22990203. Ketelbedekking, vilt | Boiler covering, felt
26210306. Filter papier | Filter paper
76990602. Marine engine reparatie | Marine engine repair
79990401. Biljart | Billiard parlor

Werken bij Garance de Lasne SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Garance de Lasne SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Garance de Lasne SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Garance de Lasne SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Metaal m/v/x 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JIJ? Een operator in de metaalsector HEBT? Zin om als operator in de metaalsector aan de slag te gaan. Je zit er bovendien niet mee in om een in een 3 ploegenstelsel te werken. PLACE TO BE? Een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde. Deze firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van de klant. HOE,WAT,WIE? Kan jij overweg met een zaagmachine? Dan ben jij de metaaloperator die we zoeken! Zegt het inpakken van profielen je ook wel iets? Perfect! De aluminiumprofielen - die onder andere worden gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design,...- worden immers door jou ingepakt.

  • CNC Draaier-Frezer (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als CNC Draaier-Frezer zal je de volgende taken uitoefenen: je zal instaan voor het werken met verschillende metaalbewerkingmachines je zal aanpassingen moeten voorzien tijdens de montage en klein seriewerk je kan overweg met conventioneel en CNC gestuurde machines je zal instaan voor het maken van kleine en totaal andere onderdelen montage & demontage behoort ook tot je takenpakket

  • VLOERDER (soepele vloerbekleding) (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Paal zijn we op zoek naar een vloerder voor het plaatsen van soepele vloerbekleding

  • Betonmixerchauffeurs C+E Heist-op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je werkt vanuit onze centrale in Heist-Op-Den-Berg, en levert mortel en stortklaar beton aan de klanten in de regio. - Je staat in voor de controle van de toestand van uw mixer-vrachtwagen voor elke levering en u verzorgt het dagelijkse onderhoud en de reiniging. - Je controleert de vracht bij het laden en lossen.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIEL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen in Tielt. Zij zijn op zoek naar medewerkers om in de productie aan de slag te gaan. Er zijn opties voor 2 of 3 ploegen. Je houdt de kwaliteit van de producten in de gaten en springt bij waar nodig om de productie draaiende te houden. Je komt tussen bij storingen en zorgt voor het klein onderhoud van het machinepark. Je zorgt er ook voor dat je werkplaats er netjes bij ligt.

  • Exclusieve Home Manager (M/V) in Temse 16u/week (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een exclusieve Home Manager (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende in Temse. De uren mag je verdelen over 4 dagen van 4 uur. Je bent discreet, oog voor detail, werkt nauwkeurig. Je hebt respect voor de materialen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Werken als huishoudhulp Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Enthousiaste poetshulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Ervaren horecastudenten gezocht te Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak in Gent zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken van maandag tem. vrijdag van 11-15u. Je staat in voor het onthaal van de klanten, het opnemen en brengen van bestellingen.

  • Jobstudent slagerij zaterdag (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op zaterdag en in de vakanties. U bedient de klanten in de winkel en helpt mee met simpele bereidingen in de keuken indien nodig.

  • LOGISTIEK ARBEIDER - MAGAZIJNIER (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: VANBRABANT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toeleveringsbedrijf voor de fruitteelt met hieraan gekoppeld een tuin- en hobbycenter . Je staat voornamelijk in voor de dienstverlening aan onze fruittelers: Uitwegen van voedings-, meststoffen en zaden Je helpt onze klanten met het inladen van hun producten Laden en lossen van bestel- en vrachtwagens Je staat in om alles netjes te stockeren en te ordenen (zakken, bulkgoederen, ...) Uiteraard hou je ook je werkplek en magazijn proper en netjes Daarnaast kan je op rustigere momenten aan de slag in onze winkel: Winkelrekken vullen Klanten informeren Magazijnstock aanvullen Ook help je onze klanten door: Kleine leveringen uit te voeren Afhalingen te doen met een bestelwagen Om je taak lichter te maken krijg je een heftruck en verreiker ter beschikking!

  • Auticoach (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van Garance de Lasne SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Garance de Lasne SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Garance de Lasne SPRL. Laat een reactie achter voor Garance de Lasne SPRL. Garance de Lasne SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Garance de Lasne SPRL. Leave a respond for Garance de Lasne SPRL. Garance de Lasne SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Garance de Lasne SPRL op de google maps. Adres en contacten Garance de Lasne SPRL
Location of Garance de Lasne SPRL on the google maps. Address and contacts of Garance de Lasne SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Garance de Lasne SPRL Garance de Lasne SPRL: Patje Fix-It | MOLENBERG | BANCONTACT-MISTER CASH | GEORGES HOSTENS | AM Concept SPRL

Other related companies as Garance de Lasne SPRL: Patje Fix-It | MOLENBERG | BANCONTACT-MISTER CASH | GEORGES HOSTENS | AM Concept SPRL

Garance de Lasne SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Garance de Lasne SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08670654296. Het bedrijf Garance de Lasne SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Genleau 5; 1380; Lasne (Lasne-Chapelle-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 517,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clothing - Ladies. Producten gemaakt in Garance de Lasne SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Garance de Lasne SPRL is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Garance de Lasne SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Garance de Lasne SPRL, openstaande posities, locatie van Garance de Lasne SPRL op de kaart.

Garance de Lasne SPRL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Garance de Lasne SPRL, company assigned to the tax number BE08670654296. The company Garance de Lasne SPRL is located at the address: Rue de Genleau 5; 1380; Lasne (Lasne-Chapelle-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 517,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clothing - Ladies. Products created in Garance de Lasne SPRL were not found.
The main activity of Garance de Lasne SPRL is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Garance de Lasne SPRL is not available. You also can look at reviews of Garance de Lasne SPRL, open positions, location of Garance de Lasne SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Garance de Lasne SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Garance de Lasne SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Garance de Lasne SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Garance de Lasne SPRL, employees, financial statistics.