VAN STEEN & ZONEN

Contactgegevens VAN STEEN & ZONEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN STEEN & ZONEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN STEEN & ZONEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Dijkstraat 145; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde), België

Telefoon (phone): 052 21 36 46; 052 22 25 44 (+32-052 21 36 46; 052 22 25 44) 052 21 36 46; 052 22 25 44 (+32-052 21 36 46; 052 22 25 44)

Fax (fax): 052 22 24 79 (+32-052 22 24 79) 052 22 24 79 (+32-052 22 24 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN STEEN & ZONEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN STEEN & ZONEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN STEEN & ZONEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN STEEN & ZONEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN STEEN & ZONEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN STEEN & ZONEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN STEEN & ZONEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN STEEN & ZONEN
Products information VAN STEEN & ZONEN

BTW identificatienummer (tax): BE08391601562
Ondernemingsnummer: 1009613037
Hoofdstad (capital): 350,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 846,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Wines & spirits - Mfg & Whol.; Wines & spirits - Retail

Product categorie (product category): Beer and ale - Dealers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN STEEN & ZONEN
(Get full report from official database of BE for VAN STEEN & ZONEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN STEEN & ZONEN
Addition kinds of activities for VAN STEEN & ZONEN

142299. Gebroken en gebroken kalksteen, anders | Crushed and broken limestone, nec
209700. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
08310100. Verzamelen van bosproducten | Gathering of forest products
22990604. Schuren: wol, haarhaar en dergelijke vezels | Scouring: wool, mohair, and similar fibers
31429900. Huis slippers, nec | House slippers, nec
34829902. Cartridges, 30 mm. | Cartridges, 30 mm. and below
35599901. Ammunitie en explosieven, laden machines | Ammunition and explosives, loading machinery
55410000. Benzine tankstations | Gasoline service stations

Werken bij VAN STEEN & ZONEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN STEEN & ZONEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN STEEN & ZONEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN STEEN & ZONEN. Looking for open vacancies in other companies

 • ingenieur infrastructuur en riolering (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Om het huidige team te versterken, zoekt onze klant een ingenieur infrastructuur en riolering.(M/V) De infrastructuurprojecten hebben betrekking op infrastructuur, waterbeheer, landschap, buitenruimte en topografie. De aard van de projecten is erg uiteenlopend:? aanleg van straten, pleinen en parkings,? aanleg van parken, sport- en speelterreinen, herinrichtingen van dorpskernen, doortochten en gevaarlijke kruispunten, verkeerskundige studies, verkavelingen, aanleg van bedrijventerreinen, grondverzetstudies, modelleringen van collectoren en rioleringen, saneren van bestaande rioleringsstelsels, studies voor infiltratie en buffering van regenwater, aanleg van overstromingsgebieden,? haalbaarheidstudies,? Voor dit alles beschikt de afdeling over up-to-date software en performante hardware. Zowel conceptuele, driedimensionale modelleringen als uitvoeringsplannen zullen via hedendaagse pakketten tot een goed einde worden gebracht. De ingenieur infrastructuur en riolering?maakt deel uit van een team bestaande uit ingenieurs, landschapsarchitecten en topografen. Bij dit team kan de opdrachtgever terecht vanaf de eerste conceptschetsen tot de volledige verwezenlijking. Onze klant vertrekt steeds van een omvattende ontwerpbenadering hetgeen, in combinatie met een verfrissende, creatieve input en een stevige, technische onderbouwing steeds kwaliteitsvolle projecten oplevert. ? De projectingenieur zal vooral meewerken aan het opmaken van ontwerpdossiers, bestekken en meetstaten. Hij/zij zal berekeningen uitvoeren voor rioleringen, buffering van regenwater en grondverzet. Samen met zijn team zorgt hij/zij ook voor het opmaken en uittekenen van plannen, het uitwerken van technische details, het aanmaken en updaten van berekeningsbladen en bijstand verlenen aan de werfingenieurs. Hij/zij staat in voor het beheer van het projectdossier en het overleg met de opdrachtgever. Hij/zij kan bij de uitvoering van zijn taken altijd terecht bij ervaren ingenieurs en landschapsarchitecten voor ondersteuning.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP VOOR OOSTERZELE (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Oosterzele.

 • Student with knowledge of the Belarusian Language (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Belarusian language. The job requires to do data quality checks in Belarusian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

 • ELEKTRICIEN (m/v) - 100 % - vast (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het (preventief) onderhoud en herstel van elektrische installaties (huishoudtoestellen, wasserij- en grootkeukenapparatuur, bekabeling, schakelborden, ...) Je werkt samen met de medewerkers van de technische dienst

 • CONSULTANT BACHELOR ACCOUNTANCY / FINANCE met firmawagen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor diverse boekhoudtaken: boeken van facturen opmaak BTW financiële boeken diverse ondersteunende boekhoudtaken tot het voorbereiden van de afsluitingen Bedrijfsprofiel: Voor een consultancy kantoor regio Antwerpen, dat bedrijven tijdelijke ondersteuning biedt met financiële en boekhoudkundige diensten, zoeken we een Consultant / Boekhouder / Accountant die zal ingezet worden voor korte en langdurige opdrachten, dit ter vervanging van een zwangerschap, tijdelijke vermeerdering van werk of vervanging wegens ziekte (kort of langdurig).

 • R&D Project Manager (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: ENGINITY

  Type: Vaste Job

  Het aansturen van een onderzoeksproject om nieuwe sensoren en meetsystemen te ontwikkelen voor analyse van vloeibaar staal. Taken en verantwoordelijkheden Het bedenken van nieuwe productideeën of productaanpassingen teneinde de process controle bij de klanten te verbeteren en meer veiligheid voor de operatoren te garanderen Het opstellen van gedetailleerde productspecificaties Het uitwerken van het concept en prototypes in een concreet ontwerp met materiaalkeuze en specificaties Deze prototypes valideren tijdens testen bij klanten en verder optimaliseren Het documenteren van de productspecificaties en de overdracht van kennis naar manufacturing Het aansturen en motiveren van de project engineers en de betrokken projectmedewerkers Het up-to-date houden en overtuigen van het management inzake het project en het productierijp zijn van het ontwerp, de commercialiseerbaarheid, produceerbaarheid van nieuwe producten Het tijdig aanvragen van de nodige patenten en onderzoeken van bestaande patenten Het optreden als een technisch en productexpert inzake één of meerdere productgroep(en) in geval van problemen bij klanten of in het productieproces De naleving van de instructies en procedures i.v.m. milieu, veiligheid en kwaliteit op de afdeling en voor de ontwikkelde producten

 • DAKWERKER. (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: DAKWERKEN MEYNEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het uitvoeren van zowel nieuwbouw als renovatie- en herstellingswerkzaamheden . Uitvoeren van lood- en zinkwerken, leggen van pannen, leien en roofing behoren ook tot jouw takenpakket.

 • Taalcoach(es) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: EUROSPEAK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

 • HR-freelancers (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ORBID

  Type: Zelfstandige activiteit

  110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

 • Vertegenwoordiger op zelfstandige basis (België)

  Regio: België

  Bedrijf: La Confiance

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar commerciële talenten die op zelfstandige basis ons bestaande klantenbestand uitbouwen en dit voor verschillende regio's (Vlaanderen, Brussel of Wallonië). Je staat in voor het beheer en de uitbouw van het bestaande klantenbestand (F1 en F2 kanalen) door middel van actieve en gerichte prospectie in jouw regio Je introduceert nieuwe producten bij klanten en je spoort hen aan tot uitbreiding van het bestaande assortiment Je dringt er bij de winkelverantwoordelijke op aan om de producten in de juiste rayon te plaatsen Je zorgt ook steeds voor een verzorgde presentatie van onze producten in het rek, met optimaal gebruik van het voorziene promomateriaal en dit steeds in samenspraak met de winkelverantwoordelijke Je brengt nieuwe klanten in contact met de juiste distributeur Je bent het aanspreekpunt voor het bestaande cliënteel en de contactpersoon tussen klant en distributeur in geval van eventuele vragen of opmerkingen op het domein van kwaliteit, assortiment-keuze en service Je maximaliseert de omzet en de rentabiliteit volgens de vooropgestelde doelstellingen Je vertegenwoordigt het bedrijf op professionele beurzen Je bent eventueel bereid om tastings te organiseren om de consument in de supermarkt te overtuigen van onze producten Je rapporteert op wekelijkse basis over de behaalde resultaten aan de zaakvoerder en je staat zelf in voor je eigen administratie

 • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: kwizien divien

  Type: Flexijob

  FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van VAN STEEN & ZONEN in sociale netwerken
Look for responds of VAN STEEN & ZONEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN STEEN & ZONEN. Laat een reactie achter voor VAN STEEN & ZONEN. VAN STEEN & ZONEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN STEEN & ZONEN. Leave a respond for VAN STEEN & ZONEN. VAN STEEN & ZONEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN STEEN & ZONEN op de google maps. Adres en contacten VAN STEEN & ZONEN
Location of VAN STEEN & ZONEN on the google maps. Address and contacts of VAN STEEN & ZONEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN STEEN & ZONEN VAN STEEN & ZONEN: CIPA | Van Den Bosch | JEAN MERTENS | COMI | VIDEO LP

Other related companies as VAN STEEN & ZONEN: CIPA | Van Den Bosch | JEAN MERTENS | COMI | VIDEO LP

VAN STEEN & ZONEN is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN STEEN & ZONEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08391601562. Het bedrijf VAN STEEN & ZONEN bevindt zich op het adres: Lange Dijkstraat 145; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 350,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 846,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beer and ale - Dealers. Lijst met producten zijn Wines & spirits - Mfg & Whol.; Wines & spirits - Retail.
De hoofdactiviteit van VAN STEEN & ZONEN is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN STEEN & ZONEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN STEEN & ZONEN, openstaande posities, locatie van VAN STEEN & ZONEN op de kaart.

VAN STEEN & ZONEN is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN STEEN & ZONEN, company assigned to the tax number BE08391601562. The company VAN STEEN & ZONEN is located at the address: Lange Dijkstraat 145; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 350,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 846,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beer and ale - Dealers. List of products are Wines & spirits - Mfg & Whol.; Wines & spirits - Retail.
The main activity of VAN STEEN & ZONEN is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN STEEN & ZONEN is not available. You also can look at reviews of VAN STEEN & ZONEN, open positions, location of VAN STEEN & ZONEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN STEEN & ZONEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN STEEN & ZONEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN STEEN & ZONEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN STEEN & ZONEN, employees, financial statistics.