Emy-fashion BVBA

Contactgegevens Emy-fashion BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Emy-fashion BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Emy-fashion BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Abdijstraat 81-83; 2020; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 238 02 06 (+32-03 238 02 06) 03 238 02 06 (+32-03 238 02 06)

Fax (fax): +32 (10) 777-14-17 +32 (10) 777-14-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Emy-fashion BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Emy-fashion BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Emy-fashion BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Emy-fashion BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Emy-fashion BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Emy-fashion BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Emy-fashion BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Emy-fashion BVBA
Products information Emy-fashion BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06321228027
Ondernemingsnummer: 5230010986
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 830,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Boutiques

Product categorie (product category): Clothing - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Emy-fashion BVBA
(Get full report from official database of BE for Emy-fashion BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Emy-fashion BVBA
Addition kinds of activities for Emy-fashion BVBA

501203. Recreatieve voertuigen, motorhomes en aanhangwagens | Recreational vehicles, motor homes, and trailers
22111109. Friezette, katoen | Friezette, cotton
36489900. Verlichtingsapparatuur, nec, nec | Lighting equipment, nec, nec
73539902. Aardbewegingsapparatuur, verhuur of leasing | Earth moving equipment, rental or leasing
96110400. Administratie van algemene economische programma's, niveau van de regering | Administration of general economic programs, level of goverment

Werken bij Emy-fashion BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Emy-fashion BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Emy-fashion BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Emy-fashion BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE internationaal transport (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Zuid-Limburg zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor internationaal transport. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag. Je vertrekt rond 7u00. Je doet +/- 3 tot 5 overnachtingen/week, maar in het weekend kom je altijd naar huis. Je vertrekt vanuit Zuid-Limburg of vanuit Luik. Je vervoert palletgoederen, die je niet zelf moet laden en lossen.

  • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van de afdeling Human resources en rapporteer je aan de Recruitment Manager. Om te beantwoorden aan alle vacatures van de operationele managers zijn wij steeds op zoek naar medewerkers. Rekrutering gebeurt vanuit 5 jobcenters.

  • Administratief Bediende dienst na-verkoop (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar een Administratief Bediende voor tewerkstelling op de dienst-na-verkoop. Jouw takenpakket is divers en bestaat onder meer uit de volgende taken: Registratie van inkomende telefoongesprekken Klanten, leveranciers en techniekers telefonisch informeren wat betreft de stand van zaken van het dossier Het aanmaken van werkopdrachten voor de techniekers alsook controle en ingave van hun prestaties Het opmaken van offertes voor klanten Het aanvragen van technische keuringen voor de verkochte goederen Algemene administratie en klassement

  • chauffeur CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Laden en lossen vrachtwagen met de heftruck en transpallet. Transport van kartonnen tubes uit eigen productie. Te beleveren zones: volledig België rond de grenzen van Frankrijk Nederland Luxemburg. Leveringen dieper in de buurlanden worden gedaan door hun externe partners.

  • Automecanicien (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne, zoeken wij een mecanicien. Je zal instaan voor het onderhoud van wagens, van A tot Z. Je zal hoofdzakelijk werken met Volkswagen, maar eveneens merken zoals Audi-Skoda-Seat. Tevens staat de garage ook in voor de carrosserieherstelling van alle merken.

  • STUDENT - Magazijnier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een STUDENT - magazijnier (m/v): Je laadt en lost vrachtwagens Je verricht fysiek werk Je houdt het magazijn proper

  • Student M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een bijverdienste? wij zoeken dringend afwassers voor een restaurant te Geraardsbergen. Je spoelt de borden, glazen, bestek, etc. Je spoelt de potten en pannen van de keuken. Je behoudt een algemene netheid binnen de keuken aan, net zoals een optimaal tempo.

  • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

  • Paralegal (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: VANDELANOTTE

    Type: Vaste Job

    In deze gevarieerde functie verzorg je na een inwerkingsperiode diverse administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling Legal. Zo sta je onder meer in voor het voorbereiden van notulen en verzorg je de nazorg bij diverse vennootschapsrechtelijke transacties. Ook het opmaken van eenvoudige overeenkomsten en het bieden van ondersteuning aan de juristen en fiscalisten bij hun dagelijkse werkzaamheden behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verzeker je een tijdig finaliseren en/of neerleggen van belangrijke documenten zoals interne en externe jaarrekeningen en diverse aangiftes. Telefonie, agendabeheer, briefwisseling, opvragen van attesten en optimaliseren van de vormgeving van rapporten en presentaties behoren tevens tot jouw ruim takenpakket.

  • Payroll Officer (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

  • Keukenhulp (flexijob) (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een gezellig eetcafé in de regio St Truiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp (m/v). Je helpt de kok mee met de voorbereiding van verschillende gerechten (pasta's, slaatjes, tapas,...). Soms help je mee met het rondbrengen van leveringen.

Zoek naar antwoorden van Emy-fashion BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Emy-fashion BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Emy-fashion BVBA. Laat een reactie achter voor Emy-fashion BVBA. Emy-fashion BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Emy-fashion BVBA. Leave a respond for Emy-fashion BVBA. Emy-fashion BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Emy-fashion BVBA op de google maps. Adres en contacten Emy-fashion BVBA
Location of Emy-fashion BVBA on the google maps. Address and contacts of Emy-fashion BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Emy-fashion BVBA Emy-fashion BVBA: Cuypers Zakenkantoor NV | VERLINDEN-TUBBAX DAMES | Haarstudio Katelijne | B?N?DICTE DELVAULX | GRIET VAN DEN VONDER

Other related companies as Emy-fashion BVBA: Cuypers Zakenkantoor NV | VERLINDEN-TUBBAX DAMES | Haarstudio Katelijne | B?N?DICTE DELVAULX | GRIET VAN DEN VONDER

Emy-fashion BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Emy-fashion BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06321228027. Het bedrijf Emy-fashion BVBA bevindt zich op het adres: Abdijstraat 81-83; 2020; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 830,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clothing - Ladies. Lijst met producten zijn Boutiques.
De hoofdactiviteit van Emy-fashion BVBA is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Emy-fashion BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Emy-fashion BVBA, openstaande posities, locatie van Emy-fashion BVBA op de kaart.

Emy-fashion BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Emy-fashion BVBA, company assigned to the tax number BE06321228027. The company Emy-fashion BVBA is located at the address: Abdijstraat 81-83; 2020; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 830,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clothing - Ladies. List of products are Boutiques.
The main activity of Emy-fashion BVBA is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Emy-fashion BVBA is not available. You also can look at reviews of Emy-fashion BVBA, open positions, location of Emy-fashion BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Emy-fashion BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Emy-fashion BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Emy-fashion BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Emy-fashion BVBA, employees, financial statistics.