De Lange BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • De Lange BVBA
Private companiesBusiness Services • De Lange BVBA

Contactgegevens De Lange BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Lange BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Lange BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Polderstraat 19-21; 2260; Westerlo, België

Telefoon (phone): 014 54 40 85 (+32-014 54 40 85) 014 54 40 85 (+32-014 54 40 85)

Fax (fax): 014 54 40 85 (+32-014 54 40 85) 014 54 40 85 (+32-014 54 40 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Lange BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Lange BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Lange BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Lange BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Lange BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Lange BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Lange BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Lange BVBA
Products information De Lange BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08303985595
Ondernemingsnummer: 4183837890
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in De Lange BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Clothing - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Lange BVBA
(Get full report from official database of BE for De Lange BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Lange BVBA
Addition kinds of activities for De Lange BVBA

372802. Aircraft propellers en bijbehorende apparatuur | Aircraft propellers and associated equipment
20150806. Turkije, geslacht en gekleed | Turkey, slaughtered and dressed
20999914. Popcorn, verpakt: behalve al popped | Popcorn, packaged: except already popped
34439900. Geproduceerd plaatwerk (boilerwinkel), nec | Fabricated plate work (boiler shop), nec
37130214. Van lichamen | Van bodies
37149900. Onderdelen en toebehoren van motorvoertuigen, nec | Motor vehicle parts and accessories, nec

Werken bij De Lange BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Lange BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Lange BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Lange BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Profileerder (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij  EEN BEDIENER NABEWERKINGSMACHINES (M/V) Uw functieomschrijving : Als bediener nabewerkingsmachines bedient u (eenvoudige of complexe) nabewerkingsmachines (hetzij conventioneel, hetzij CNC)    zoals zaagmachine, boormachine, lasersnijmachine, strek- en rolbuiger of doornplooier.

  • CARROSSIER (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een behoorlijke kennis van het Frans je komt namelijk in een voornamelijk Franstalig team terecht. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je hebt een opleiding Automechanica genoten en hebt reeds een praktijkervaring in de carrosserie opgedaan. Of je bent gelijkgesteld door ervaring in de carrosserie. Je hebt een passie voor wagens. Je zorgt voor perfect ingevulde werkfiches. Ervaring met spuiten is een voordeel geen vereiste.

  • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • HULPVERKOPER/STUDENT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CHOCOLATERIE DE BURG

    Type: Studentenjob

    Je helpt bij het verkopen van pralines en chocoladetoebehoren, confiserie en biscuiterie. Je maakt ballotins met pralines voor onze klanten. Je staat niet in voor de kassa. Je helpt af en toe bij het aanvullen van de winkel en bij het inpakken van producten en geschenken.

  • Gepassioneerde student voor Mode, Fashion & Lifestyle (m/v) (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een klassevolle en toonaangevende kledingzaak regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde verkoopmedewerker om hun tof team te versterken! * Je geniet ervan om de klanten vriendelijk te onthalen en deskundig verder te helpen * Je bent modebewust en hebt het talent om klanten het juiste stijladvies te geven en goed te combineren! * Je beschikt over de nodige commerciële flair en legt de klant graag in de watten. * Je bent een geboren stylist met natuurlijke commerciële flair. * Je ziet werk en de winkel netjes en proper houden is voor jou een evidentie. Je werkt aan de hand van een flexibel uurrooster. Je hebt er helemaal geen probleem mee om weekendwerk te verichten.

  • Jobstudent tekenaar - 1 ? 2 dagen per week te Temse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie d? ultieme kans voor jou!?

  • Technical Writer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RENSON VENTILATION

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aanleveren van content aan de marketingafdeling en voor het reviseren van technische en marktgerichte documenten, zoals producthandleidingen, presentaties, prijslijsten en brochures en werkt waar mogelijke efficiënte tools hiervoor uit. Je werkt nauw samen met de marketingafdeling die instaat voor de layout van alle technische en marktgerichte documentatie. Je onderhoudt nauwlettend alle documentatie (oa. via databases) zodat zowel jouw collega’s als klanten op elk moment over de meest recente informatie kunnen beschikken. Je werkt heel nauw samen met de product development engineers en productmanagers gedurende de ontwerpfase met als doel het product goed in de vingers te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de data. Je ontwikkelt mee een éénduidige RENSON taal voor technische documentatie.

  • Junior .NET developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: NOVADO

    Type: Vaste Job

    Passie voor IT en UI? Get hooked!

  • Waterjet programmeur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als operator van de Waterjet sta je in voor het waterstralen van machine-onderdelen en verzorg je het onderhoud van de waterstraalmachine.

  • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Elektricien (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: EWB TECHNICS

    Type: Werfreserve

    Je installeert alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen: verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlefonie, catv, databekabeling) en voeding van apparaten. Je werkt zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven in muren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmaterialen. Je trekt draad of kabel. Je sluit de stopcontacten, schakelaars, verlichting, ... aan en zorgt voor de in bedrijfneming. Je lost storingen op. Je kan plan lezen.

Zoek naar antwoorden van De Lange BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Lange BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Lange BVBA. Laat een reactie achter voor De Lange BVBA. De Lange BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Lange BVBA. Leave a respond for De Lange BVBA. De Lange BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Lange BVBA op de google maps. Adres en contacten De Lange BVBA
Location of De Lange BVBA on the google maps. Address and contacts of De Lange BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Lange BVBA De Lange BVBA: Declic en Clic | Krantenhoekske | A. TALLON | Devriese K | Distillerie Bal en Louis Meeus NV

Other related companies as De Lange BVBA: Declic en Clic | Krantenhoekske | A. TALLON | Devriese K | Distillerie Bal en Louis Meeus NV

De Lange BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Lange BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08303985595. Het bedrijf De Lange BVBA bevindt zich op het adres: Polderstraat 19-21; 2260; Westerlo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clothing - Ladies. Producten gemaakt in De Lange BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Lange BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Lange BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Lange BVBA, openstaande posities, locatie van De Lange BVBA op de kaart.

De Lange BVBA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Lange BVBA, company assigned to the tax number BE08303985595. The company De Lange BVBA is located at the address: Polderstraat 19-21; 2260; Westerlo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clothing - Ladies. Products created in De Lange BVBA were not found.
The main activity of De Lange BVBA is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Lange BVBA is not available. You also can look at reviews of De Lange BVBA, open positions, location of De Lange BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Lange BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Lange BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Lange BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Lange BVBA, employees, financial statistics.