Chantell

Contactgegevens Chantell: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chantell: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chantell

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand'Place 30; 1370; Jodoigne, België

Telefoon (phone): 010 81 18 58 (+32-010 81 18 58) 010 81 18 58 (+32-010 81 18 58)

Fax (fax): +32 (86) 943-69-96 +32 (86) 943-69-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chantell: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chantell"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chantell"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chantell, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chantell. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chantell, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chantell. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chantell
Products information Chantell

BTW identificatienummer (tax): BE02146423339
Ondernemingsnummer: 4324737548
Hoofdstad (capital): 842,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 721,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Chantell zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Clothing - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chantell
(Get full report from official database of BE for Chantell)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chantell
Addition kinds of activities for Chantell

5033. Dakbedekking, gevelbekleding en isolatie | Roofing, siding, and insulation
344310. Wind- en vacuüntunnels | Wind and vacuum tunnels
16299905. Krachtcentrale constructie | Power plant construction
20790202. Stearin, groente | Stearin, vegetable
28330400. Dierlijke producten | Animal based products
35630103. Vacuüm (luchtzuivering) systemen, industrieel | Vacuum (air extraction) systems, industrial
50940101. Bullion, edele metalen | Bullion, precious metals
73639904. Industriële hulpdienst | Industrial help service

Werken bij Chantell: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chantell: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chantell. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chantell. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - dormir dans le camion toute la semaine (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Pour une entreprise à Poperinge nous cherchons un chauffeur CE qui veut dormir dans le camion toute la semaine. Vous conduisez principalement en France (avec des palletes) - promenades à Toulouse. Puis vous devez parler français.

  • Ervaren pijpfitter - regio Kempen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten regio Kempen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • Customer Service Medewerker. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de Customer Serivce Manager, speelt u een sleutelrol in de administratieve en logistieke organisatie van de dienst naverkoop van uw klantenportefeuille. Wat verwachten we van u? -Je brengt de klant op de hoogte van commerciële acties. -Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van uw zone vanaf het opstellen van de facturen, tot hun opvolging in het facturatiesysteem en de inning van de onbetaalde facturen. -Je zorgt voor een goede communicatie in je team om een goede werkorganisatie- en sfeer te verzekeren. -Je bereidt, op administratief vlak, de leveringsronde van je team voor. -Je zorgt voor het perfect inbrengen van alle gegevens in het informaticasysteem om een zorgeloze levering te verzekeren.

  • Technieker / operator waterzuivering - eco (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gemotiveerde operator / technieker die wij zoeken? Wij zoeken een technieker / operator waterzuivering voor een voedingsbedrijf te Heuvelland. Tewerkstelling in dagploeg. Als operator / technieker bestaat is je takenpakket zeer gevarieerd. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de waterzuivering, waterpark en kamerfilterpers en neemt stalen voor het labo. Als technieker zijn de eerste kleine reparaties je zelf uit te voeren, je krijgt assistentie bij grotere reparaties. Je onderhoud de installatie, ook de reiniging vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk als operator voor de nieuwe darmwasinstallatie, je neemt planning op voor afzet van afvalstromen en je rapporteert aan milieu-en projectverantwoordelijke. De omgeving nethouden is een evidentie.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Gentbrugge - Melle (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student(e) verkoop gezocht voor krantenwinkel in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een krantenwinkel in centrum Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks kunnen werken op maandag, dinsdag en/of woensdag. Steeds werken in de voormiddag/namiddag of een volledige dag.

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • Sales Engineer (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: STAHL

    Type: Vaste Job

    Vanuit ons kantoor in Dendermonde onderhoudt u contacten met onze klanten in België en Luxemburg en volgt uw dossiers op vanaf de offertefase tot en met de levering. U bent in staat aanvragen om te zetten naar oplossingen voor onze klanten, dit zowel op technisch- als rekenkundig vlak. U bent samen met uw buitendienst collega’s verantwoordelijk voor de verkoop en de dienstverlening naar onze klanten toe. Interne en externe communicatie en opvolging zijn hierbij van cruciaal belang. In deze functie rapporteert U rechtstreeks aan de commercieel directeur. Ref/ Servicepunt Bsrit

  • LEERCONTRACT HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUSSEL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Gent en Brugge.

  • zaal- en barmedewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: KENZ

    Type: Flexijob

    U noteert de bestellingen van de klanten, dient op en ruimt af. U werkt op zaterdag en zondag van omstreeks 17 uur tot omstreeks 22 uur. U mag onmiddellijk starten.

Zoek naar antwoorden van Chantell in sociale netwerken
Look for responds of Chantell in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chantell. Laat een reactie achter voor Chantell. Chantell bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chantell. Leave a respond for Chantell. Chantell on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chantell op de google maps. Adres en contacten Chantell
Location of Chantell on the google maps. Address and contacts of Chantell

Andere gerelateerde bedrijven als come Chantell Chantell: DE DECKER INDUSTRIES NV | Beel A | STANLEY WORKS | IMMO DIDIER | ALG.INDUST.SCHILDERW.GENK

Other related companies as Chantell: DE DECKER INDUSTRIES NV | Beel A | STANLEY WORKS | IMMO DIDIER | ALG.INDUST.SCHILDERW.GENK

Chantell is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chantell, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02146423339. Het bedrijf Chantell bevindt zich op het adres: Grand'Place 30; 1370; Jodoigne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 842,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 721,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clothing - Ladies. Producten gemaakt in Chantell zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chantell is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chantell is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chantell, openstaande posities, locatie van Chantell op de kaart.

Chantell is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chantell, company assigned to the tax number BE02146423339. The company Chantell is located at the address: Grand'Place 30; 1370; Jodoigne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 842,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 721,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clothing - Ladies. Products created in Chantell were not found.
The main activity of Chantell is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Chantell is not available. You also can look at reviews of Chantell, open positions, location of Chantell on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chantell, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chantell, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chantell, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chantell, employees, financial statistics.