Caprice d'Eve SPRL

Contactgegevens Caprice d'Eve SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Caprice d'Eve SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Caprice d'Eve SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Reine Astrid 13; 4840; Welkenraedt, België

Telefoon (phone): 087 88 19 15 (+32-087 88 19 15) 087 88 19 15 (+32-087 88 19 15)

Fax (fax): +32 (59) 893-91-57 +32 (59) 893-91-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Caprice d'Eve SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Caprice d'Eve SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Caprice d'Eve SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Caprice d'Eve SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Caprice d'Eve SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Caprice d'Eve SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Caprice d'Eve SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Caprice d'Eve SPRL
Products information Caprice d'Eve SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09237274169
Ondernemingsnummer: 4086608886
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 480,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Caprice d'Eve SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Clothing - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Caprice d'Eve SPRL
(Get full report from official database of BE for Caprice d'Eve SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Caprice d'Eve SPRL
Addition kinds of activities for Caprice d'Eve SPRL

202403. Nondairy gebaseerde bevroren desserts | Nondairy based frozen desserts
281399. Industriële gassen, nec | Industrial gases, nec
721300. Linnengoed | Linen supply
14749900. Potash-, frisdrank- en boraatmineralen, nec | Potash, soda, and borate minerals, nec
24991200. Spoelen, rollen en katrollen: hout | Spools, reels, and pulleys: wood
61419902. Morris plannen, geen depositobank | Morris plans, not a deposit bank

Werken bij Caprice d'Eve SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Caprice d'Eve SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Caprice d'Eve SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Caprice d'Eve SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelverkoper m/v Schoenenafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling Schoenen - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Customer Service Medewerker (OCF) NL/FR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een dynamisch team dat zich elke dag inzet voor onze klanten, en op die manier voor een veiligere & efficiëntere samenleving. Onze klant is namelijk actief bij verschillende types klanten en ze hebben onze expertise en organisatie uitgebouwd op vlak van zowel openbare als residentiële gebouwen, maar ze zijn ook erg ondernemend in de energiesector, inclusief nucleaire activiteiten. Voor de Customer Service-afdeling van onze klant te Vilvoorde zijn we op zoek naar een collega die ons team komt versterken. Jij staat in voor een vlekkeloos verloop van het volledig OCF - proces (offerte – contract – facturatie). Je volgt de bestellingen, contracten en facturen nauwkeurig op en zorgt nadien voor een correcte verwerking. Daarnaast weet je ook steeds snel een antwoord te formuleren wanneer (interne) klanten jou contacteren met vragen. • Je bent nauwkeurig & werkt gestructureerd. Collega’s kunnen steeds op jou rekenen. • Jij kan ook steeds vertrouwen op je collega’s – gedreven experten die je graag verder helpen. • Daarnaast ondersteunt onze klant jou ook in het uitdiepen en verbreden van jouw expertises. Daar gaan we op je eerste dag al mee van start, want je krijgt bij ons eerst een doorgedreven on-the-job-training, alvorens je zelfstandig aan de slag gaat.

  • Technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn we op zoek naar een allround technieker. Takenpakket: - Herstellingen uitvoeren aan witgoed - Toestellen ophalen en transporteren indien nodig

  • CALL AGENT NL (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Call Agent maak je deel uit van een team gedreven collega's die uitbellen in opdracht van verschillende bedrijven die hun marktpositie willen verstevigen of uitbreiden via telemarketing. outbound telefonie (marktstudies prospectie verkoop maken van afspraken ...) inbound telefonie (opvolging van een promotiecampagne opnemen van bestellingen helpdesk ....) worden gebruikt om dit doel te behalen. jouw doel is om nieuwe klanten te genereren of om klanten terug te winnen die om een bepaalde reden overgestapt zijn naar een andere leverancier. Dit gaat veelal om klanten uit de telecom- en energiesector.

  • Toffe, dynamische technieker in een modern bedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technieker 2-ploegen of nacht (m/v) : Na een intensieve opleiding sta je samen met je collega's in voor het preventief en curatief onderhoud van ons modern machinepark. Dit betekent dat je: Technische problemen zal analyseren en een efficiënte oplossing kan bieden op elektrisch en/of mechanisch vlak. Nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Geregeld overlegt met collega’s en productieverantwoordelijken en rapporteert aan de meestergast van de technische dienst.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Kruis-Winkel (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • huishoudhulp regio Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Beheerder Onderschrijver BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groot verzekeringsbedrijf, zijn we op zoek naar verschillende kandidaten voor Beheerder Onderschrijver BOAR functie te Brussel. Hoofdactiviteiten: Onderschrijving • Analyseert en aanvaardt de risico’s binnen het kader van de gedelegeerde onderschrijvingsbevoegdheden • Bepaalt de verzekeringsvoorwaarden (dekking, premie, vrijstelling...) en brengt offertes uit • Staat in voor de opvolging, de controle en het toezicht op verzekeringscontracten (preventie, verzekeringsvoorwaarden, schadestatistiek) • Valideert de nieuwe zaken via ProLink.NG • Moedigt de makelaar proactief aan om Prolink NG/ Prolink.NET, de mandaten (productiebevoegdheden) te gebruiken Beheer • Staat in voor de administratieve en technische voorbereiding en de opmaak van het verzekeringscontract en zijn bijvoegsels • Verricht beheersdaden met betrekking tot verzekeringscontracten • Neemt actief deel aan tests ter voorbereiding van de introductie van nieuwe programma’s, processen etc… • Genereert ideeën om doelstellingen te kunnen bereiken • Beheer van de mailboxen van de betrokken diensten (NL/FR)

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Gemotiveerde Medewerker Eigen Regio (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: PRESENCE EVENTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Bent u een commercieel talent dat wij zoeken ? - Op zoek naar een 2de inkomen naast je huidige job of op zoek naar een fulltime inkomen ? - Ben jij gemotiveerd en wil je er volledig voor gaan ? - Internationaal bedrijf in dienstensector - Je kan diensten voorstellen en promoten, of je kan kiezen een eigen netwerk uit te bouwen en mensen te begeleiden. Beiden kun je ook combineren. - Droom je ervan zelfstandige te zijn in hoofd of bijberoep zonder risicovolle investeringen van een zelfstandige, dan ben jij de geknipte persoon die wij zoeken. - 50 plussers van harte welkom, ook studenten.

  • Flexi-jobs kassamedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van Caprice d'Eve SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Caprice d'Eve SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Caprice d'Eve SPRL. Laat een reactie achter voor Caprice d'Eve SPRL. Caprice d'Eve SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Caprice d'Eve SPRL. Leave a respond for Caprice d'Eve SPRL. Caprice d'Eve SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Caprice d'Eve SPRL op de google maps. Adres en contacten Caprice d'Eve SPRL
Location of Caprice d'Eve SPRL on the google maps. Address and contacts of Caprice d'Eve SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Caprice d'Eve SPRL Caprice d'Eve SPRL: A.A.W.-IPSOMAT | MIROUX AUTOMOBILES | GIANT ELECTRONICS | WARNON D | K. STORMVOGELS KOEKELARE

Other related companies as Caprice d'Eve SPRL: A.A.W.-IPSOMAT | MIROUX AUTOMOBILES | GIANT ELECTRONICS | WARNON D | K. STORMVOGELS KOEKELARE

Caprice d'Eve SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Caprice d'Eve SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09237274169. Het bedrijf Caprice d'Eve SPRL bevindt zich op het adres: Rue Reine Astrid 13; 4840; Welkenraedt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 480,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clothing - Ladies. Producten gemaakt in Caprice d'Eve SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Caprice d'Eve SPRL is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Caprice d'Eve SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Caprice d'Eve SPRL, openstaande posities, locatie van Caprice d'Eve SPRL op de kaart.

Caprice d'Eve SPRL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Caprice d'Eve SPRL, company assigned to the tax number BE09237274169. The company Caprice d'Eve SPRL is located at the address: Rue Reine Astrid 13; 4840; Welkenraedt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 480,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clothing - Ladies. Products created in Caprice d'Eve SPRL were not found.
The main activity of Caprice d'Eve SPRL is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Caprice d'Eve SPRL is not available. You also can look at reviews of Caprice d'Eve SPRL, open positions, location of Caprice d'Eve SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Caprice d'Eve SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Caprice d'Eve SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Caprice d'Eve SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Caprice d'Eve SPRL, employees, financial statistics.