VAN DIJCK BIERCENTRALE

Contactgegevens VAN DIJCK BIERCENTRALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DIJCK BIERCENTRALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DIJCK BIERCENTRALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nobelstraat 149; 3128; Tremelo (Baal), België

Telefoon (phone): 016 53 15 16 (+32-016 53 15 16) 016 53 15 16 (+32-016 53 15 16)

Fax (fax): 016 53 46 14 (+32-016 53 46 14) 016 53 46 14 (+32-016 53 46 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DIJCK BIERCENTRALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DIJCK BIERCENTRALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DIJCK BIERCENTRALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DIJCK BIERCENTRALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DIJCK BIERCENTRALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DIJCK BIERCENTRALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DIJCK BIERCENTRALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DIJCK BIERCENTRALE
Products information VAN DIJCK BIERCENTRALE

BTW identificatienummer (tax): BE04131652832
Ondernemingsnummer: 8239166259
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in VAN DIJCK BIERCENTRALE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beer and ale - Dealers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DIJCK BIERCENTRALE
(Get full report from official database of BE for VAN DIJCK BIERCENTRALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DIJCK BIERCENTRALE
Addition kinds of activities for VAN DIJCK BIERCENTRALE

027901. Worm boerderijen | Worm farms
138903. Bailing, schoonmaken, swabbing en behandeling van putten | Bailing, cleaning, swabbing, and treating of wells
07620000. Boerenbeheer diensten | Farm management services
20539910. Gistgoed, zoet: bevroren | Yeast goods, sweet: frozen
22820303. Wolgaren: draaien, kronkelen of spoelen | Wool yarn: twisting, winding, or spooling
30520400. Plastic riemen | Plastic belting
55610000. Recreatieauto dealers | Recreational vehicle dealers

Werken bij VAN DIJCK BIERCENTRALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DIJCK BIERCENTRALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DIJCK BIERCENTRALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DIJCK BIERCENTRALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Passendale (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Gezocht! Gerant(e) horecazaak regio Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Pittem, zijn wij op zoek naar een gerant(e), rechterhand van de eigenaar. Je bent volledig verantwoordelijk voor het personeel, planning, stockbeheer. Alsook sta je in voor evenementen, marketing, etc. Je werkt volledig zelfstandig. Bereid zijn om in het weekend te werken is een plus maar geen vereiste.

  • Operator productie 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Poperinge zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator. Je bent verantwoordelijk voor de netheid, orde en veiligheid van de toegewezen machine. Je staat in voor de vervaardiging van de papieren zak volgens de fiches met de productgegevens, de bestelling, de werkvoorschriften voor het bedienen, regelen en afstellen van de toegewezen machine en drukeenheid en paletiseringsrobot en de controle van het eindproduct. Je informeert jouw chef in geval van afwijking van de planning, kwaliteit, stilstand van de machine, tekort aan materiaal, dringende herstellingen en staat van kritieke onveiligheid. Je geeft informatie door bij de ploegwissel. Je werkt mee aan het onderhoud van de machines.

  • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

  • Huishoudelijke Hulp (Rollegem en omgeving) (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Opglabbeek - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • jobstudent verkoop Shop & Go Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: C.P.T. - Q8

    Type: Studentenjob

    zeer afwisselende job, met ruim takenpakket: kassawerk, broodjes beleggen, winkel aanvullen, verkoop van loterijproducten,...

  • Boekhouder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

  • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

  • DOUANEDECLARANT (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    U voert douaneboekingen uit, volgens interne procedures en lokale douane instructies; u classificeert attesten volgens opgelegde instructies; u factureert klanten voor geleverde diensten; in nauw contact met de klanten behandelt u klantgerichte problemen en lost ze op; u gaat voor een goede verstandhouding met de douane autoriteiten en andere taakgebonden partners. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke speler te Zaventem zijn wij dringend op zoek naar een Douanedeclarant.

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b JUWELIERS EN OPTIEKERS - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers, alarmklokken, pluviometers, vergrootgalzen en verrekijkers... wij zijn actief bij : juweliers optiekers electrozaken momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • KINESITHERAPEUT/KINESITHERAPEUTE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: VANLERBERGHE-VERSCHAEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn bestaande kiné praktijk ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega om mij een 20-tal uur per week bij te staan. Je staat in voor het allround takenpakket binnen kinesitherapie.

Zoek naar antwoorden van VAN DIJCK BIERCENTRALE in sociale netwerken
Look for responds of VAN DIJCK BIERCENTRALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DIJCK BIERCENTRALE. Laat een reactie achter voor VAN DIJCK BIERCENTRALE. VAN DIJCK BIERCENTRALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DIJCK BIERCENTRALE. Leave a respond for VAN DIJCK BIERCENTRALE. VAN DIJCK BIERCENTRALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DIJCK BIERCENTRALE op de google maps. Adres en contacten VAN DIJCK BIERCENTRALE
Location of VAN DIJCK BIERCENTRALE on the google maps. Address and contacts of VAN DIJCK BIERCENTRALE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DIJCK BIERCENTRALE VAN DIJCK BIERCENTRALE: Schoefs BVBA | S.S.A. SPORTINGS GOODS | Real Didier | GEERT VAN COMPERNOLLE | FITRACO NV

Other related companies as VAN DIJCK BIERCENTRALE: Schoefs BVBA | S.S.A. SPORTINGS GOODS | Real Didier | GEERT VAN COMPERNOLLE | FITRACO NV

VAN DIJCK BIERCENTRALE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DIJCK BIERCENTRALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04131652832. Het bedrijf VAN DIJCK BIERCENTRALE bevindt zich op het adres: Nobelstraat 149; 3128; Tremelo (Baal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 145,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beer and ale - Dealers. Producten gemaakt in VAN DIJCK BIERCENTRALE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DIJCK BIERCENTRALE is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DIJCK BIERCENTRALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DIJCK BIERCENTRALE, openstaande posities, locatie van VAN DIJCK BIERCENTRALE op de kaart.

VAN DIJCK BIERCENTRALE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DIJCK BIERCENTRALE, company assigned to the tax number BE04131652832. The company VAN DIJCK BIERCENTRALE is located at the address: Nobelstraat 149; 3128; Tremelo (Baal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 145,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beer and ale - Dealers. Products created in VAN DIJCK BIERCENTRALE were not found.
The main activity of VAN DIJCK BIERCENTRALE is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DIJCK BIERCENTRALE is not available. You also can look at reviews of VAN DIJCK BIERCENTRALE, open positions, location of VAN DIJCK BIERCENTRALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DIJCK BIERCENTRALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DIJCK BIERCENTRALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DIJCK BIERCENTRALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DIJCK BIERCENTRALE, employees, financial statistics.