HAPPY PEOPLE

Contactgegevens HAPPY PEOPLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAPPY PEOPLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAPPY PEOPLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAKSVELD 26; 2260; WESTERLO, België

Telefoon (phone): 14541736 (+32-14541736) 14541736 (+32-14541736)

Fax (fax): +32 (60) 485-47-63 +32 (60) 485-47-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAPPY PEOPLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAPPY PEOPLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAPPY PEOPLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAPPY PEOPLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAPPY PEOPLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAPPY PEOPLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAPPY PEOPLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAPPY PEOPLE
Products information HAPPY PEOPLE

BTW identificatienummer (tax): BE07147674560
Ondernemingsnummer: 1724548339
Hoofdstad (capital): 355,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 873,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services: Agence Matrimoniale et de Rencontre.

Product categorie (product category): Agences Matrimoniales et de Rencontre

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAPPY PEOPLE
(Get full report from official database of BE for HAPPY PEOPLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAPPY PEOPLE
Addition kinds of activities for HAPPY PEOPLE

7819. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures
391103. Sierringen en afwerkingen | Jewelry mountings and trimmings
28699918. Gefluoreerde koolwaterstofgassen | Fluorinated hydrocarbon gases
34959902. Sash balances, spring | Sash balances, spring
35969907. Vrachtwagen (motorvoertuig) schalen | Truck (motor vehicle) scales
36210101. Armaturen, industrieel | Armatures, industrial
47419900. Verhuur van spoorauto's, nec | Rental of railroad cars, nec
54990103. Vitamine voedsel winkels | Vitamin food stores

Werken bij HAPPY PEOPLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAPPY PEOPLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAPPY PEOPLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAPPY PEOPLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent procesoperator 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert diverse opdrachten uit ter assistentie van de procesoperator (die de productie volledig aanstuurt) om goede productieresultaten te behalen. Je gevarieerd takenpakket bestaat uit: -Het uitgieten van premixen in de juiste silo's. -Het nemen van stalen en deze analyseren via het snelanalyse toestel. -De rondgang in de fabriek aan de hand van een checklist. -Het meewerken aan preventie en veiligheid op het werk.

  • bevrachter (M/V) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -       Dagelijks contact met klanten, partners, filialen en agenten. - Organiseren van de U toegewezen transportopdrachten. - administratieve afhandeling van uw transporten - kostprijs negotiëren, onderhandelen, commerciële feeling - nieuwe contacten leggen met binnen-en buitenlandse transporteurs-onderaannemers - Organiseren van  FTL zendingen , groupage , deelpartijen. - Problem solving skills

  • Poederlak - Operator in 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol bedrijf te Lokeren, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aluminium contstructies, zijn wij momenteel op zoek naar operatoren met kennis van poederlak. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van de allernieuwste poederlaklijn: - Grondstof voorzien volgens orders - Continue opvolging van de lijn - Kwaliteitscontrole Uiteraard is er een interne opleiding voorzien om de machine te bedienen. Wel wordt een eerste kennismaking met poederlak gevraagd.

  • Groenarbeider (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren groenarbeider met rijbewijs B. jou takenpakket zal bestaan uit: snoeien gras afdoen onkruid verwijderen werken met allerhande machines klinkers leggen ( paden die door de tuin lopen) ... trefwoorden: tuinarbeider, groen, groenmedewerker, tuin, landbouw, groendienst, ...

  • Huishoudhulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Katoen Natie Gent - Fulltime beschikbare jobstudenten (ma-vr) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die gedurende van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar zijn om te werken. Ook jobstudenten die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken, zijn welkom. Geef ons jouw beschikbaarheid door, en wij plannen u in. Uren: Dagshift van 8 tot 16u30 of van 10 tot 18u 2 ploegen: vroege ploeg van 6 tot 14u en late ploeg van 14 tot 22u Verschoven late ploeg: 16u t.e.m. 24u Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na elke tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten. Het takenpakket houdt allerhande magazijnswerk in: orderpicking, packing, kitting, receiving, overstapelen, laden en lossen, labelen, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Jobstudent horeca M/V (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een bijverdienste in de horeca als student? Wij zijn op zoek naar studenten met een eerdere horecaervaring voor het bijspringen op verschillende soorten evenementen in de regio van Deinze. Jij staat in voor het bedienen en afruimen van gasten tijdens evenementen. Hierbij moet je met een plateau kunnen lopen, met borden kunnen lopen, barwerk verrichten en dit steeds met een glimlach.

  • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

  • Logistiek assistent (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AZ ZENO

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de logistieke ondersteuning op verschillende zorgeenheden. Je streeft voortdurend naar optimalisatie en verbetering van kwaliteit. Je verricht indirect patiëntgerichte taken zoals maaltijdbedeling, koffiebedeling, opmaak van bedden; begeleiding van patiënten en het uitvoeren van bestellingen en aanvullen van verschillende materialen. Je hebt inzicht omtrent het maaltijdgebeuren inzake de consistentie van de voeding, het noteren van de voedingsinname en de verschillende materiaalkeuzes, dit alles aangepast aan de ziekteproblematiek van de patiënt. Je bent bereidt om te werken op beide campussen: Knokke-Heist en Blankenberge.

  • Regionale Sales representant(e) Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • kelners (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: GRAND CAFE

    Type: Werfreserve

    Bediening

Zoek naar antwoorden van HAPPY PEOPLE in sociale netwerken
Look for responds of HAPPY PEOPLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAPPY PEOPLE. Laat een reactie achter voor HAPPY PEOPLE. HAPPY PEOPLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAPPY PEOPLE. Leave a respond for HAPPY PEOPLE. HAPPY PEOPLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAPPY PEOPLE op de google maps. Adres en contacten HAPPY PEOPLE
Location of HAPPY PEOPLE on the google maps. Address and contacts of HAPPY PEOPLE

Andere gerelateerde bedrijven als come HAPPY PEOPLE HAPPY PEOPLE: LA JEUNESSE BRIVIOULLOISE - BRAIVES | RADIO MANGO | RIDEAUX SERVICE | Gibosch BVBA | PHILIPPE ROCHE

Other related companies as HAPPY PEOPLE: LA JEUNESSE BRIVIOULLOISE - BRAIVES | RADIO MANGO | RIDEAUX SERVICE | Gibosch BVBA | PHILIPPE ROCHE

HAPPY PEOPLE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAPPY PEOPLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07147674560. Het bedrijf HAPPY PEOPLE bevindt zich op het adres: BAKSVELD 26; 2260; WESTERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 355,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 873,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences Matrimoniales et de Rencontre. Lijst met producten zijn Services: Agence Matrimoniale et de Rencontre..
De hoofdactiviteit van HAPPY PEOPLE is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAPPY PEOPLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAPPY PEOPLE, openstaande posities, locatie van HAPPY PEOPLE op de kaart.

HAPPY PEOPLE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAPPY PEOPLE, company assigned to the tax number BE07147674560. The company HAPPY PEOPLE is located at the address: BAKSVELD 26; 2260; WESTERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 355,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 873,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences Matrimoniales et de Rencontre. List of products are Services: Agence Matrimoniale et de Rencontre..
The main activity of HAPPY PEOPLE is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HAPPY PEOPLE is not available. You also can look at reviews of HAPPY PEOPLE, open positions, location of HAPPY PEOPLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAPPY PEOPLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAPPY PEOPLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAPPY PEOPLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAPPY PEOPLE, employees, financial statistics.