AG PERFECT PARTNERS

Contactgegevens AG PERFECT PARTNERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AG PERFECT PARTNERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AG PERFECT PARTNERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PANDERREITJE 8; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 032273669^^050393644^^056506969 032273669^^050393644^^056506969

Fax (fax): +32 (69) 907-87-36 +32 (69) 907-87-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AG PERFECT PARTNERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AG PERFECT PARTNERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AG PERFECT PARTNERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AG PERFECT PARTNERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AG PERFECT PARTNERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AG PERFECT PARTNERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AG PERFECT PARTNERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AG PERFECT PARTNERS
Products information AG PERFECT PARTNERS

BTW identificatienummer (tax): BE02536712646
Ondernemingsnummer: 6548645019
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 429,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services: Agence Matrimoniale et de Rencontre.

Product categorie (product category): Agences Matrimoniales et de Rencontre

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AG PERFECT PARTNERS
(Get full report from official database of BE for AG PERFECT PARTNERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AG PERFECT PARTNERS
Addition kinds of activities for AG PERFECT PARTNERS

147499. Potash-, frisdrank- en boraatmineralen, nec | Potash, soda, and borate minerals, nec
399103. Borstels, behalve verf en lak | Brushes, except paint and varnish
14469906. Glas zandwinning | Glass sand mining
37140101. Versnellingsuitrusting, motorvoertuig | Acceleration equipment, motor vehicle
38429911. Hydrotherapie apparatuur | Hydrotherapy equipment
83220700. Sociale voorzieningen voor gehandicapten | Social services for the handicapped

Werken bij AG PERFECT PARTNERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AG PERFECT PARTNERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AG PERFECT PARTNERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AG PERFECT PARTNERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijniers Diest - snelle opstart! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

  • Allround medewerker (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent actief in de opbouw van woningelementen. Hierbij sta je in voor de voorbereiding in de productiehal. Jouw takenpakket bestaat uit: - elektriciteitswerken - plaatsing van sanitairinstallatie - vloeren en plaatsen van gyprocwanden, gevelbekleding,... - algemene metaalbewerking - productie van ramen en deuren ...

  • Administratief Bediende Bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U ondersteunt de coördinatie met administratieve taken. U tekent werfinstallaties, werfinrichtingsplans,... U waakt over de toepassing van de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO. U doet rechtstreeks opdrachten voor de technische bedrijfsleider. U zorgt mee voor de inzet van de machines van het machinepark. U zorgt voor de dispatching van het materieel en de machines. U werkt mee op de aankoopdienst. U doet prijsaanvragen bij externe leveranciers van machines. U maakt prijsopgave voor bouwwerven. U volgt onderhoud op van machines. U maakt mee voorbereidend werk voor torenkraan montage/demontage. U registreert keuringen en schrijft werkinstructies. U verzorgt de communicatie met netbeheerders en nutsvoorzieningen. U werkt mee aan projecten i.v.m. KVGM. U werkt mee aan technische projecten. U bezorgt werven de nodige documentatie/informatie. U zorgt voor vergunningen. U verrekent afval en schade. U geeft toolboxmeetings aan arbeiders.

  • Orderpickers/magazijnmedewerkers DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in doe-het-zelfmateriaal in duffel zijn wij op zoek naar ervaren orderpickers. Je staat in voor algemene orderpicking en magazijnbeheer

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels 3x 8u/week in max. 3 gastgezinnen (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk koken, ev. daarnaast ook poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Orderpicker Food boxen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Studentenjob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

  • Student Mystery Shopper Nationale Loterij (periode 04/02 - 02/03) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Nationale Loterij wordt er een grote actie georganiseerd waarvoor we op zoek zijn naar studenten tussen de 15 en de 16 jaar. Deze actie zal doorgaan in februari en april in regio Antwerpen. De selectieprocedure voor deze vacature bestaat uit 3 fases: de eerste screening gebeurt door Randstad in ons kantoor op de Groenplaats indien positief, wordt je sollicitatie doorgestuurd naar Ipsos indien zij akkoord gaan, gebeurt de derde screening door de vertegenwoordigers van de Nationale loterij in de tweede week van januari in Groot Bijgaarden (een andere dag is niet mogelijk!). Wat ga je juist moeten doen? Je rijdt mee met een begeleider die je telkens afzet bij een krantenwinkel. Hier moet je een lottobiljet kopen en zien of ze het aan jou willen verkopen. Nadien stap je terug in de auto bij je begeleider en geef je een briefing. Zo doe je verschillende bezoeken op één dag.

  • PATISSIER (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

    Type: Vaste Job

    In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

  • Teamleader Sales Africa / Mediterranean (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan, motiveert en coacht een 12-tal internal sales advisors in het behalen van hun sales objectieven. Je implementeert de sales strategie: je vertaalt de sales strategie naar operationele doelstellingen voor jouw team/regio en volgt deze nauwgezet op. De dagelijkse planning en organisatie van de activiteiten van de medewerkers van jouw team, neem jij voor jouw rekenning. Je hebt individuele coachings- en functioneringsgesprekken met jouw medewerkers en ondersteunt hun verdere groei en ontwikkeling. Je zorgt voor een correcte analyse van de verkoopsresultaten en komt met initiatieven ter verbetering van de resultaten. Jouw medewerkers vinden bij jou steun en advies bij het het oplossen van specifieke problemen (klachten van grote klanten, kwaliteit,…). Indien nodig ga je zelf de uitdaging aan. Klanten die langskomen krijgen van jou een warm onthaal en rondleiding. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je denkt mee met de organisatie en neemt acties op vlak van het verbeteren van de processen en de dagelijkse werking van het team. Je houdt vinger aan de pols via media, actualiteit en volgt jouw markten nauw op.

  • Verpleegkundige intensieve zorgen (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige intensieve zorgen: - Verstrek je technische zorgen aan patiënten - Sta je de geneesheer bij, bij het uitvoeren van technische handelingen - Zal je de patiënt en zijn familieleden begeleiden bij de zorgverlening  - Werk je nauw samen met je collega's en rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige - Kan je zelfstandig werken 

Zoek naar antwoorden van AG PERFECT PARTNERS in sociale netwerken
Look for responds of AG PERFECT PARTNERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AG PERFECT PARTNERS. Laat een reactie achter voor AG PERFECT PARTNERS. AG PERFECT PARTNERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AG PERFECT PARTNERS. Leave a respond for AG PERFECT PARTNERS. AG PERFECT PARTNERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AG PERFECT PARTNERS op de google maps. Adres en contacten AG PERFECT PARTNERS
Location of AG PERFECT PARTNERS on the google maps. Address and contacts of AG PERFECT PARTNERS

Andere gerelateerde bedrijven als come AG PERFECT PARTNERS AG PERFECT PARTNERS: PHILIPPE LENS | HOME AMADEUS | Van Laere P | PAUL JANSEN | City-Coiffure

Other related companies as AG PERFECT PARTNERS: PHILIPPE LENS | HOME AMADEUS | Van Laere P | PAUL JANSEN | City-Coiffure

AG PERFECT PARTNERS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AG PERFECT PARTNERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02536712646. Het bedrijf AG PERFECT PARTNERS bevindt zich op het adres: PANDERREITJE 8; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 429,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences Matrimoniales et de Rencontre. Lijst met producten zijn Services: Agence Matrimoniale et de Rencontre..
De hoofdactiviteit van AG PERFECT PARTNERS is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AG PERFECT PARTNERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AG PERFECT PARTNERS, openstaande posities, locatie van AG PERFECT PARTNERS op de kaart.

AG PERFECT PARTNERS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is AG PERFECT PARTNERS, company assigned to the tax number BE02536712646. The company AG PERFECT PARTNERS is located at the address: PANDERREITJE 8; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 429,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences Matrimoniales et de Rencontre. List of products are Services: Agence Matrimoniale et de Rencontre..
The main activity of AG PERFECT PARTNERS is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AG PERFECT PARTNERS is not available. You also can look at reviews of AG PERFECT PARTNERS, open positions, location of AG PERFECT PARTNERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AG PERFECT PARTNERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AG PERFECT PARTNERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AG PERFECT PARTNERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AG PERFECT PARTNERS, employees, financial statistics.