POLARIS SHIPPING

Particuliere bedrijvenWatervervoer • POLARIS SHIPPING
Private companiesWater Transportation • POLARIS SHIPPING

Contactgegevens POLARIS SHIPPING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POLARIS SHIPPING: address, phone, fax, email, website, opening hours

POLARIS SHIPPING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BATAVIASTRAAT 19; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32069580 32069580

Fax (fax): +32 (59) 805-33-34 +32 (59) 805-33-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POLARIS SHIPPING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POLARIS SHIPPING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POLARIS SHIPPING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POLARIS SHIPPING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POLARIS SHIPPING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POLARIS SHIPPING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POLARIS SHIPPING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POLARIS SHIPPING
Products information POLARIS SHIPPING

BTW identificatienummer (tax): BE05827117919
Ondernemingsnummer: 1660827636
Hoofdstad (capital): 850,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 126,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services: Agents d'Exp茅dition.. Services: Agents de Fr锚t.

Product categorie (product category): Agences maritimes. Agences d'exp茅dition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POLARIS SHIPPING
(Get full report from official database of BE for POLARIS SHIPPING)

Aanvulling soorten activiteiten voor POLARIS SHIPPING
Addition kinds of activities for POLARIS SHIPPING

449903. Boot en schip verhuur en verhuur, behalve plezier | Boat and ship rental and leasing, except pleasure
25140205. Krukjes, huishoudelijk, opgevuld of vlak: metaal | Stools, household, padded or plain: metal
38290306. Phototheodolieten, opmeting en tekenapparatuur | Phototheodolites, surveying and drafting equipment
38430205. Denture materialen | Denture materials
50840504. kookplaten | Hobs
52110101. Vloeren, hout | Flooring, wood
61590102. Farm hypotheekbedrijven | Farm mortgage companies
67940100. Muzieklicenties en royalty's | Music licensing and royalties
79290000. Entertainers en entertainment groepen | Entertainers and entertainment groups
89990802. Radio commentator | Radio commentator

Werken bij POLARIS SHIPPING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POLARIS SHIPPING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POLARIS SHIPPING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POLARIS SHIPPING. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v/x) - Dienst Personeelsbeheer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maakt een topprioriteit van een correcte personeels- en loonadministratie. De medewerkers op jouw dienst staan in voor het beheer van personeelsdossiers: nieuwe collega’s, collega’s die een arbeidsongeval hebben gehad, zieke collega’s, collega’s die vanaf nu met de trein naar het werk willen komen, enzovoort. Daarnaast zorgt je team ervoor dat alle medewerkers het correct loon ontvangen en op een welverdiende vakantie kunnen vertrekken. Ook vergoedingen, RSZ en fiscaliteit, audit en controle van de payroll,… behoren tot de taken van de Dienst Personeelsbeheer. Een juiste en klantvriendelijke communicatie naar de 10 000 collega’s van Stad Gent, OCMW Gent en het Stedelijk Onderwijs is voor jou een must. Je medewerkers van het Infopunt Personeel helpen je hierbij. Je zorgt ervoor dat je medewerkers, de processen en de systemen van de Dienst Personeelsbeheer een geïntegreerde werking verzekeren in een modern en klantgericht werkend geheel. Continue verbetering is hierbij evident. Je creativiteit komt te pas als het gaat over optimalisaties, projecten en kwaliteitscontrole binnen de dienst. Je bent over het algemeen verantwoordelijk voor de werking van de Dienst Personeelsbeheer, zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch als financieel vlak. Anderen blijven hier graag van op de hoogte: rapporteren doe je rechtstreeks aan het departementshoofd HR, de algemeen directeur en de schepen van personeelsbeleid. Teamwork is voor jou essentieel. Als people manager zorg je ervoor dat je medewerkers allemaal, het zijn er ruim 80, als één samenwerkend geheel functioneren. Je doet dit door overleg in te plannen, te waken over de interne communicatie maar ook door de teamwerking te faciliteren en te stimuleren. Je hebt aandacht voor een veilige omgeving voor je medewerkers en hun welzijn op het werk is voor jou zeker geen bijkomstigheid.

  • Stockcontroleur (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterke logistieke speler in de waaslandhaven zijn we op zoek naar een stockcontroleur (m/v). Je moet operationeel zijn ingesteld aangezien de job bestaat uit ongeveer 75% operationeel werk (tellen) en 25% administratief werk (verwerken van telling). Jij zal verantwoordelijk zijn voor het controleren van de paletten in het magazijn. je controleert op aantal, kwaliteit, de staat, ...

  • Heftruckbestuurder/ster VOLTIJDSE shiften Nacht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschijving Wij zoeken voor TNT te Machelen/Brucargo flexibele heftruckchauffeurs die iets willen bijverdienen. Naast de taken van een heftruckchauffeur moet je ook bereid om soms even als magazijnier te werken. Werkuren zijn meestal van 00u - 08u. Je werkt minimum 3-5 nachten per week volgens eigen beschikbaarheid. Wij verwachten dat je minstens 3 nachten per week beschikbaar bent, maar we kunnen je ook 5 nachten per week laten werken. Taken: Laden en lossen van vrachtwagens Rijden tijdens het proces van sortering Sorteren van pakketten (tot 30kg) Scannen en labelen van pakketten Magazijn op orde houden

  • SERVICE ( TRANSPORT ) COORDINATOR - DENDERMONDE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met maar liefst 9 vestigingen over Belgie en Nederland, zijn wij op zoek naar een Service Coordinator. Je zal tewerkgesteld worden in de vestiging te Dendermonde, opgelet deze vestiging verhuisd in 2019 naar Zele. Ook jou willen ze dan mee verhuizen, aangezien ze enorm aan het groeien zijn en dus op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Belgie en Nederland tellen nu +- 230 werknemers met 99% van hen die een technische achtergrond hebben. Onze klant is expert in wat ze doen en zijn enorm gekent binnen de logistieke transportsector. In de functie als Service Coordinator zal je o.a instaan voor het volgende takenpakket Je zal mee het betrokken worden bij het weekoverleg en receptieoverleg Rapporteren doe je aan de vestigingsleider en zal tewerkgesteld worden op de receptie-afdeling Je zal verantwoordelijk en bevoegd zijn voor o.a. vastleggen en bespreken van opdrachten m.b.t. voertuigen, schades of mankementen vastleggen in een werkorder, werkplaatsopdrachten controleren, werkorders communiceren met de chef van de werkplaats, werkplanning dagelijks bespreken met de betrokken partijen, bij pech of strandingen de mogelijkheden bespreken met de klant, bewaken van klantafspraken, werkplaatsdoelstellingen en planning, ......

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Ploegbaas Tuinaanleg (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: TUINEN DE BECKER

    Type: Vaste Job

    U wordt aangestuurd en werkt in nauw overleg met de projectleider/tuinarchitect. U staat in voor het uitvoeren van aanleg- onderhouds- en snoeiwerken. U beschikt meestal over 1 tot 2 medewerkers die u aanstuurt en begeleidt. U bewaakt de kwaliteit van het werk en het rendement van de werkploeg.

  • Boekhouder - Administratief medewerker (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: VAN SINAY

    Type: Vaste Job

    Van Sinay is een bedrijf gespecialiseerd in tuin- en landbouwmachines. We zijn op zoek naar een gemotiveerde boekhouder met administratieve vaardigheden. Verder behoort ook het beheer van onze website tot het takenpakket. Aangezien je regelmatig klanten zal ontvangen en informeren, is het belangrijk dat je enige interesse heeft in tuin- en landbouwmachines.

  • telecom installateurs (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Dispatcher/Planner (m/v) regio Gent (1282812) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    Als dispatcher (lees: professioneel puzzelaar) zorg jij voor een perfecte voorbereiding en vlekkeloos verloop van evenementen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? - Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers; - Je kent de medewerkers en weet perfect waarvoor je hen kan inschakelen; - De transportplanning: je huurt de wagens en iedereen weet wanneer hij welke wagen ter beschikking heeft; - Je checkt en dubbelcheckt alle afspraken, zodat alles tijdens het evenement zeker in orde is; - Lastminutewijzigingen vang jij probleemloos op; - Is social media jouw ding? Dan laat onze klant dit met plezier aan jou over!

  • ingenieur mechanica (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    • Uitvoeren of meewerken aan haalbaarheidsstudies • Uitwerken van concepten • Uitvoeren van diverse berekeningen (kabelberekeningen, sterkteberekeningen, ...) • Organiseren van vergaderingen met leveranciers • Uitvoeren van diverse berekeningen, afhankelijk van de discipline: o Mechanica: mechanische en hydraulische berekeningen o Elektriciteit: kabelberekeningen, bepalen van vermogens, drives, … • Aansturen van ontwerpers • Controleren van de plannen van de contractoren • Opmaken van technische lastenboeken en prijsvraagdossiers in samenwerking met de inkopers. • Organiseren van rondgangen met de potentiële contractoren • Technisch evalueren van de offertes. • Nagaan of de geldende technische standaarden en normen worden toegepast • Coördineren en opvolgen van de uitvoering van het project en hierover rapporteren aan de projectmanager. • Assistentie verlenen tijdens de uitvoering. • Organiseren van de opleveringen • Beheer van het budget: bestellingen, goederenontvangsten, facturatie, betalingen

  • DOUANEDECLARANT (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    U voert douaneboekingen uit, volgens interne procedures en lokale douane instructies; u classificeert attesten volgens opgelegde instructies; u factureert klanten voor geleverde diensten; in nauw contact met de klanten behandelt u klantgerichte problemen en lost ze op; u gaat voor een goede verstandhouding met de douane autoriteiten en andere taakgebonden partners. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke speler te Zaventem zijn wij dringend op zoek naar een Douanedeclarant.

  • LICHAAMSTHERAPEUT (fasciatherapeut/psychosomatische kinesitherapeut/experientieel lichaamswerk) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ZUID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet voor therapeutische lichaamsbehandelingen. Je helpt mensen met moeilijk te verklaren symptomen (angsten, stress en psychosomatiek). Je werkt autonoom in een overleg- en samenwerkingsverband.

Zoek naar antwoorden van POLARIS SHIPPING in sociale netwerken
Look for responds of POLARIS SHIPPING in social networks

Lees alle opmerkingen voor POLARIS SHIPPING. Laat een reactie achter voor POLARIS SHIPPING. POLARIS SHIPPING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POLARIS SHIPPING. Leave a respond for POLARIS SHIPPING. POLARIS SHIPPING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POLARIS SHIPPING op de google maps. Adres en contacten POLARIS SHIPPING
Location of POLARIS SHIPPING on the google maps. Address and contacts of POLARIS SHIPPING

Andere gerelateerde bedrijven als come POLARIS SHIPPING POLARIS SHIPPING: KBC | IVES VERHULST | Knops D | S.I.M.E. SA | De Pauw NV

Other related companies as POLARIS SHIPPING: KBC | IVES VERHULST | Knops D | S.I.M.E. SA | De Pauw NV

POLARIS SHIPPING is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POLARIS SHIPPING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05827117919. Het bedrijf POLARIS SHIPPING bevindt zich op het adres: BATAVIASTRAAT 19; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 850,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 126,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences maritimes. Agences d'exp茅dition. Lijst met producten zijn Services: Agents d'Exp茅dition.. Services: Agents de Fr锚t..
De hoofdactiviteit van POLARIS SHIPPING is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POLARIS SHIPPING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POLARIS SHIPPING, openstaande posities, locatie van POLARIS SHIPPING op de kaart.

POLARIS SHIPPING is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is POLARIS SHIPPING, company assigned to the tax number BE05827117919. The company POLARIS SHIPPING is located at the address: BATAVIASTRAAT 19; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 850,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 126,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences maritimes. Agences d'exp茅dition. List of products are Services: Agents d'Exp茅dition.. Services: Agents de Fr锚t..
The main activity of POLARIS SHIPPING is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of POLARIS SHIPPING is not available. You also can look at reviews of POLARIS SHIPPING, open positions, location of POLARIS SHIPPING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POLARIS SHIPPING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POLARIS SHIPPING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POLARIS SHIPPING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POLARIS SHIPPING, employees, financial statistics.