BELG. NAVIGATION AGENCIES

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • BELG. NAVIGATION AGENCIES
Private companiesHealth Services • BELG. NAVIGATION AGENCIES

Contactgegevens BELG. NAVIGATION AGENCIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELG. NAVIGATION AGENCIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELG. NAVIGATION AGENCIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANKERRUI 26; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32336446 32336446

Fax (fax): +32 (68) 442-29-93 +32 (68) 442-29-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELG. NAVIGATION AGENCIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELG. NAVIGATION AGENCIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELG. NAVIGATION AGENCIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELG. NAVIGATION AGENCIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELG. NAVIGATION AGENCIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELG. NAVIGATION AGENCIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELG. NAVIGATION AGENCIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELG. NAVIGATION AGENCIES
Products information BELG. NAVIGATION AGENCIES

BTW identificatienummer (tax): BE01711914062
Ondernemingsnummer: 1361175537
Hoofdstad (capital): 104,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 352,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Services: Agents d'Exp茅dition.

Product categorie (product category): Agences maritimes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELG. NAVIGATION AGENCIES
(Get full report from official database of BE for BELG. NAVIGATION AGENCIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELG. NAVIGATION AGENCIES
Addition kinds of activities for BELG. NAVIGATION AGENCIES

299201. Smeeroliën | Lubricating oils
28510104. Verf droogmachines | Paint driers
32920603. Touw, asbest | Rope, asbestos
35719901. Computers, digitaal, analoog of hybride | Computers, digital, analog or hybrid
37929900. Reisophangers en kampeerders, nec | Travel trailers and campers, nec
51420000. Verpakt bevroren goederen | Packaged frozen goods
65419902. Titel reconveyance bedrijven | Title reconveyance companies
76920000. Las reparatie | Welding repair

Werken bij BELG. NAVIGATION AGENCIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELG. NAVIGATION AGENCIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELG. NAVIGATION AGENCIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELG. NAVIGATION AGENCIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Multimediatechnieker M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in kabel- en leidingbouw en installatiewerken zijn we momenteel op zoek naar een multimediatechnieker M/V. Je zal een bepaalde regio in België toegewezen krijgen, elke dag krijg je je planning toe en kan je van thuis uit vertrekken naar je klanten. Je voornaamste taken zijn: - Het aansluiten van telefonie, internet en digitale TV in particuliere woningen. - Het verbinden van bestaande inleidingen met de computer en/of telefoon. - Installeren van ISDN PSTN ADT, ADSL en IDTV.

  • Hoogspanningstechnieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een hoogspanningstechnieker voor regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat in voor het monteren en aansluiten van beveiligingskasten en racks in buitenposten en cabines De hoogspanningstechnieker monteert nieuwe verlichting en verwarming in nieuwe hoogspanningsposten of je renoveert deze Na verloop van tijd leer je de hoogspanningsconnecties maken Uiteraard voer je alle werkzaamheden spanningsloos uit Je werkt veiligheidsbewust en klantgericht

  • Huishoudhulp (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpen in de ruime regio van Sint- Truiden. Bij onze klanten thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen aangevuld worden met wassen, strijken, boodschappen doen en het bereiden van maaltijden. Bedrijfsprofiel: T-dienstencheques

  • Poetshulp Brakel 20u (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Jobstudent mechanica (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een mechanieker binnendienst. De mechaniekers binnendienst staan in voor alle mechanische werken die worden uitgevoerd in het atelier. De handelingen die zij mogen uitvoeren worden bepaald en gecontroleerd door de Workshop Supervisor. Deze handelingen variëren van mechanische werken aan electromotoren,pompen en motorreduktoren. De mechanische werken aan electromotoren houden o.a. in: (het demonteren van electromotoren, electrisch en mechanisch opmeten van de motoren, reinigen van motor en gedemonteerde onderdelen,...)

  • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Teamleader goederenverzameling (m/v) Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Distributiecentrum LCL (Leie)

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw team van 10-60 arbeiders sta je dagelijks borg voor de vlotte doorstroming van de retours en de bestellingen. Je waakt over de correcte controle en sortering van de uitgestuurde paletten en de toepassing van voorschriften met betrekking tot palethoogte en veilige stapeling. Je zorgt voor een punctuele opvolging van de artikelen- en documentenstroom waarbij het stockrapport steeds foutloos bijgehouden wordt. Je assisteert onze Chef Goederenverzameling in al zijn verantwoordelijkheden en bent het aanspreekpunt van alle arbeiders tijdens zijn afwezigheid. Naast de dagelijkse werkplanning en opvolging van jouw medewerkers draag je zorg voor de aanwerving, interne opleiding en begeleiding van nieuwe teamleden. Bovendien slaag je erin door motivatie en sociaal leiderschap jouw het team tot optimale resultaten en kwaliteit te brengen. Daarnaast detecteer je verbeteringspotentieel bij de werkprocessen van jouw team. Zo slaag je erin dat jouw team alle bestellingen correct, snel en efficiënt klaar maakt voor de expeditie. Je bent tewerkgesteld in Gullegem en rapporteert rechtstreeks aan de Chef Goederenverzameling

  • Hoofdverantwoordelijke 100% (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PZ DUFFEL

    Type: Vaste Job

    voor onze academische afdeling van het zorgprogramma stemming Jij - geeft leiding aan een multidisciplinair team - zorgt voor een vlotte organisatie van het dagelijkse werk op de afdeling op vlak van personeel, materieel en logistiek - ontwikkelt samen met het team een coherent afdelingsbeleid - onderschrijft de principes van herstel ondersteunende zorg

Zoek naar antwoorden van BELG. NAVIGATION AGENCIES in sociale netwerken
Look for responds of BELG. NAVIGATION AGENCIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELG. NAVIGATION AGENCIES. Laat een reactie achter voor BELG. NAVIGATION AGENCIES. BELG. NAVIGATION AGENCIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELG. NAVIGATION AGENCIES. Leave a respond for BELG. NAVIGATION AGENCIES. BELG. NAVIGATION AGENCIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELG. NAVIGATION AGENCIES op de google maps. Adres en contacten BELG. NAVIGATION AGENCIES
Location of BELG. NAVIGATION AGENCIES on the google maps. Address and contacts of BELG. NAVIGATION AGENCIES

Andere gerelateerde bedrijven als come BELG. NAVIGATION AGENCIES BELG. NAVIGATION AGENCIES: FLA.Z. SINT-AUGUSTINUS VZW | SAUNA BOIKO VITALI | ROGER CROMBEZ | VISCENTRALE | Provence (Le)

Other related companies as BELG. NAVIGATION AGENCIES: FLA.Z. SINT-AUGUSTINUS VZW | SAUNA BOIKO VITALI | ROGER CROMBEZ | VISCENTRALE | Provence (Le)

BELG. NAVIGATION AGENCIES is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELG. NAVIGATION AGENCIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01711914062. Het bedrijf BELG. NAVIGATION AGENCIES bevindt zich op het adres: ANKERRUI 26; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 104,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 352,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agences maritimes. Lijst met producten zijn Services: Agents d'Exp茅dition..
De hoofdactiviteit van BELG. NAVIGATION AGENCIES is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELG. NAVIGATION AGENCIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELG. NAVIGATION AGENCIES, openstaande posities, locatie van BELG. NAVIGATION AGENCIES op de kaart.

BELG. NAVIGATION AGENCIES is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELG. NAVIGATION AGENCIES, company assigned to the tax number BE01711914062. The company BELG. NAVIGATION AGENCIES is located at the address: ANKERRUI 26; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 104,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 352,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agences maritimes. List of products are Services: Agents d'Exp茅dition..
The main activity of BELG. NAVIGATION AGENCIES is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BELG. NAVIGATION AGENCIES is not available. You also can look at reviews of BELG. NAVIGATION AGENCIES, open positions, location of BELG. NAVIGATION AGENCIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELG. NAVIGATION AGENCIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELG. NAVIGATION AGENCIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELG. NAVIGATION AGENCIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELG. NAVIGATION AGENCIES, employees, financial statistics.