A.B.S. SHIPPING

Contactgegevens A.B.S. SHIPPING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B.S. SHIPPING: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B.S. SHIPPING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HARDENVOORT 16 B2; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32324363 32324363

Fax (fax): +32 (61) 726-36-32 +32 (61) 726-36-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B.S. SHIPPING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B.S. SHIPPING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B.S. SHIPPING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B.S. SHIPPING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B.S. SHIPPING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B.S. SHIPPING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B.S. SHIPPING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B.S. SHIPPING
Products information A.B.S. SHIPPING

BTW identificatienummer (tax): BE04159667968
Ondernemingsnummer: 4459320068
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 350,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services: Agents d'Exp茅dition.

Product categorie (product category): Agences maritimes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B.S. SHIPPING
(Get full report from official database of BE for A.B.S. SHIPPING)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B.S. SHIPPING
Addition kinds of activities for A.B.S. SHIPPING

769927. Hobby en verzamelaars diensten | Hobby and collectors services
22950202. Tape, gelakt: kunststof, en andere gecoat (behalve magnetisch) | Tape, varnished: plastic, and other coated (except magnetic)
35599929. Zilveren herstelapparatuur | Silver recovery equipment
37110301. Amfibische motorvoertuigen, assemblage van | Amphibian motor vehicles, assembly of
39990819. Gazon ornamenten | Lawn ornaments
42129905. Dumperauto's | Dump truck haulage
51220103. parfums | Perfumes
70419901. Woonclub, organisatie | Residence club, organization
82310301. Circulerende bibliotheek | Circulating library

Werken bij A.B.S. SHIPPING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B.S. SHIPPING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B.S. SHIPPING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B.S. SHIPPING. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördinator Ruimtelijke Planning (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je hebt de algemene leiding over de dienst ruimtelijke ontwikkeling voor de gemeente Brecht en je vertaalt de gemeentelijke visie naar een voorstel van beleidsplanning en budget op vlak van ruimtelijke ontwikkeling, milieu, lokale economie, landbouw, duurzaamheid, mobiliteit, integrale veiligheid, GIS en wonen. Daarnaast werk je als ruimtelijke planner in teamverband mee aan professionele en deskundige adviesverlening op vlak van RUP’s, masterplannen, ondersteuning van de omgevingsvergunningen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen.

  • 2 TIJDELIJK BEDIENDEN MET KENNIS DUITS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een internationaal voedingsbedrijf regio groot Kortrijk, zijn wij op zoek naar 2 tijdelijke krachten op customer service met kennis Duits. Er zijn 2 opties: - klachtenopvolging op customer service, opdracht van 3 maanden (met mogelijks verlenging van nog eens 3 maanden) - tijdelijke ondersteuning DUITSE markt, tot eind maart.

  • Schrijnwerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf regio Kortrijk zoekt een plaatser van ramen en deuren in aluminium. Je werkt van 7u tot 15u30.

  • Zaalmedewerk(st)er (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Xtra is een selectie- en uitzendbedrijf dat bruggen bouwt tussen bedrijven en mensen. Dat doen we door tastbare meerwaarde te bieden bij selectie en retentie van menselijk kapitaal en kandidaten te begeleiden op hun pad naar de juiste job, op de juiste plaats en op het juiste moment. Voor onze klant, een leuke sportgelegenheid in Mechelen, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerk(st)er voor een fulltime job. Je voornaamste taken zijn menu's uitdelen, bestellingen opnemen, gerechten en drank opdienen, afruimen en de afwas doen. Het uurrooster is week om week wat anders, maar je hebt wel een vast uurrooster. De uren kunnen uitlopen tot 1u s'nachts.

  • B2B & Groups Internal Sales account (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de administratieve opvolging van de Internationale B2B klanten en groepsboekingen (zowel telefonisch contact, prijsberekeningen, uitwerken en opvolgen van offertes). - Je onderhoudt contacten met de B2B klanten naar bestaande en eventuele nieuwe boekingen (telefonisch, schriftelijk, afspraken). - Je prospecteert op zelfstandige basis op bestaande klanten en op nieuwe klanten. - Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en verenigingen met als doelstelling de periodes buiten de vakanties op te vullen met groepen. - Je biedt verschillende formules aan, naargelang de doelgroep, dit kan bestaan uit zowel teambuildings, seminaries, verblijven voor sportverenigingen als individuele verblijven. - Je kan goed overweg met verschillende systemen (reserveringssysteem, word, excel, powerpoint, hubspot, trello, …). - Je geeft administratieve ondersteuning aan de B2B Sales representatives (opvolging offertes, inboeken afspraken, …).

  • Autoverkoper M/V (357/17292) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de autoverkoper M/V waar we naar op zoek zijn? Voor een gekende autogarage in het noorden van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Autoverkoper M/V. Als autoverkoper ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het bestaande klantenportefeuille, het aantrekken van nieuwe klanten en voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten. Jouw takenpakket: adviseren, informeren en begeleiden van klanten in de showroom naar de aankoop van hun ideale wagen. opbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met de klant dankzij een kwalitatieve opvolging van elk dossier en dit met het oog op een optimale klantentevredenheid. optreden als aanspreekpunt en gezicht van de garage, alsook tijdens evenementen waar je advies verleent over de producten en over het merk. opsporen van aantrekkelijke commerciële opportuniteiten door het actief bewerken van potentiële klanten. bezoeken en overtuigen van nieuwe fleet prospecten. meehelpen aan de uitstraling van de showroom door er voor te zorgen dat hij er steeds onberispelijk uitziet en in overeenstemming is met de normen van de invoerder. uitvoeren van de nodige administratieve taken die gelinkt zijn aan het verkoopproces.

  • Elektricien (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en aansluiten van de technische installaties het plaatsen van kabelbanen bekabelen het kableren van industriële kasten aansluiten testen? van elektrische onderdelen . Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent verkoop (met lesvrije dagen) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • Student winkelmedewerker supermarkt (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Oudenaarde zoekt een student die als winkelmedewerker (m/v) aan de slag kan in een kleine supermarkt te Oudenaarde. Je werkt tijdens de eindejaarsperiode. Je werkt als student winkelmedewerker van 31 december tot en met 20 januari volgens onderstaand uurrooster: maandag: 13u30 - 20u30 dinsdag: 13u30 - 20u30 woensdag: 13u30 - 20u30 donderdag: / vrijdag: 14u30 - 20u30 zaterdag: / zondag: 13u30 - 20u30 (op 1 januari: 12u30 - 16u30) Je helpt klanten, vult rekken aan, ruimt op in de winkel en rekent boodschappen af aan de kassa.

  • E-commerce I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

  • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

Zoek naar antwoorden van A.B.S. SHIPPING in sociale netwerken
Look for responds of A.B.S. SHIPPING in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B.S. SHIPPING. Laat een reactie achter voor A.B.S. SHIPPING. A.B.S. SHIPPING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B.S. SHIPPING. Leave a respond for A.B.S. SHIPPING. A.B.S. SHIPPING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B.S. SHIPPING op de google maps. Adres en contacten A.B.S. SHIPPING
Location of A.B.S. SHIPPING on the google maps. Address and contacts of A.B.S. SHIPPING

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B.S. SHIPPING A.B.S. SHIPPING: GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS) | CORPORATE COPYRIGHT | Jaucot Cie SPRL | Rookx J | DECO

Other related companies as A.B.S. SHIPPING: GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS) | CORPORATE COPYRIGHT | Jaucot Cie SPRL | Rookx J | DECO

A.B.S. SHIPPING is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B.S. SHIPPING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04159667968. Het bedrijf A.B.S. SHIPPING bevindt zich op het adres: HARDENVOORT 16 B2; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 350,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agences maritimes. Lijst met producten zijn Services: Agents d'Exp茅dition..
De hoofdactiviteit van A.B.S. SHIPPING is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B.S. SHIPPING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B.S. SHIPPING, openstaande posities, locatie van A.B.S. SHIPPING op de kaart.

A.B.S. SHIPPING is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.B.S. SHIPPING, company assigned to the tax number BE04159667968. The company A.B.S. SHIPPING is located at the address: HARDENVOORT 16 B2; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 350,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agences maritimes. List of products are Services: Agents d'Exp茅dition..
The main activity of A.B.S. SHIPPING is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B.S. SHIPPING is not available. You also can look at reviews of A.B.S. SHIPPING, open positions, location of A.B.S. SHIPPING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B.S. SHIPPING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B.S. SHIPPING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B.S. SHIPPING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B.S. SHIPPING, employees, financial statistics.