GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS)

Contactgegevens GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS): address, phone, fax, email, website, opening hours

GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 4280-Hannut, België

Telefoon (phone): 019-51.12.88 (+32-019-51.12.88) 019-51.12.88 (+32-019-51.12.88)

Fax (fax): 019-51.23.87 (+32-019-51.23.87) 019-51.23.87 (+32-019-51.23.87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS)
Products information GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS)

BTW identificatienummer (tax): BE01911041259
Ondernemingsnummer: 3965209960
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): 4
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS)
(Get full report from official database of BE for GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS))

Aanvulling soorten activiteiten voor GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS)
Addition kinds of activities for GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS)

083102. Gom- en harswinning en destillatie | Gum and resin extraction and distillation
13820000. Oplossingen voor olie en gas | Oil and gas exploration services
36340302. Plafondventilatoren | Ceiling fans
36639900. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment, nec
41110401. Commuter rail passagier operatie | Commuter rail passenger operation
72190204. Reweaving textiles (mending service) | Reweaving textiles (mending service)
76991801. Awning reparatie winkel | Awning repair shop

Werken bij GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS). Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

  • Documentenbeheer/administratief bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor volgende taken: - Voorbereiding van de inkomende post voor scanning - Behandeling van eenvoudige inkomende post - Behandeling van meerdere mailboxen - Behandeling van retouromslagen

  • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

  • Dringend Inpakker(s) Cosmetica Dagdienst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Heist op den Berg, rekruteert Forum Jobs gemotiveerde inpakkers. Onze klant in kwestie is gespecialiseerd in het maken van cosmetica (lotions, crèmes, ..) en medische hulpmiddelen.   Je zal werken in dagdienst (8u tem 16u30) Takenpakket: Het afvullen in verschillende verpakkingsmaterialen (plastic flessen, tubes, sprays, ..) Het labelen/etiketteren van deze producten Het inpakken van de cosmetica producten (bijsluiters bij de verpakking toevoegen) Binnen het bedrijf, wissel je regelmatig van werkplaats, je hebt zo ook een wisseling in zittend en staand werk.  

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student headhunter m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Studentenjob

    Heb jij dit accademiejaar tijd vrij tijdens de week en zoek je nog een leuke , uitdagende bijverdienste? Dan is deze job zeker iets voor jou. We zoeken een vlotte persoonlijkheid met een sterke talenkennis die van uit het kantoor in Groot-Bijgaarden mee zal werken aan de werving en selectie van hogere bediende profielen. Zo zal je outbound telefoongesprekken voeren met potentiele kandidaten. (geen call center) En je encodeert allerhande info in de database. Je stelt gerichte vragen aan de kandidaten, houdt de vacatures em up to date.

  • Medewerker frituur (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur regio St Pauwels zijn wij op zoek naar gemotiveerde en klantvriendelijke studenten die kunnen werken op zaterdagavond (18u - 20u)

  • C# Ontwikkelaar (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Foreach

    Type: Vaste Job

    Als C# ontwikkelaar maak je deel uit van ons SCRUM-team dat instaat voor de ontwikkeling, doorontwikkeling en support van onze C# projecten. Dit team werkt intensief samen met onze Project Owners en onze klanten. Je kan terugvallen op de uitgebreide ervaring van Foreach met het uitvoeren van grote webprojecten volgens agile methodologieën. Je belangrijkste verantwoordelijkheid bestaat in het mee ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties en webplatformen in C#, meestal applicaties met een stevige back-end, die geïntegreerd zijn in complexe achterliggende systemen en databanken. Naast C# ontwikkeling word je ook betrokken bij front-end ontwikkeling, databank ontwikkeling, responsieve ontwikkeling, applicatie maintenance en third line support. Je kennis van analyse, architectuur en testing, je ervaring met SCRUM, én je sociale capaciteiten zullen goed van pas komen in onze open en flexibele organisatie. Je werkt meestal in Merksem, maar je draagt ook bij aan workshops, meetings en testsessies bij de klant.

  • Storingstechnieker productie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van bakkerijingrediënten voor bakkers, industriële brood- en zuivelproducenten en retailers, zoals bijvoorbeeld broodmixen, bake-off producten en muffins. Wat zijn je taken als storingstechnieker? Als storingstechnieker zorg je voor de continuïteit van de productie door storingen aan de lijnen te analyseren en op te lossen Dit doe je steeds in overleg met de productie en met oog op kwaliteit en duurzaamheid Preventief onderhoud behoort ook tot je takenpakket wat volgens het onderhoudsplan is opgesteld

  • Ploegbaas metser ( regio Gent) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Durabrik Group

    Type: Vaste Job

    Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de metselwerken in de woningbouw. Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementeringen op. Je engageert je om een gedisciplineerd veiligheidsgedrag uit te dragen. Je hoofdtaken zijn : sturen en begeleiden collega's plannen lezen niveaus uitzetten met behulp van een leaser metsen van een volledige ruwbouw bekisting - en betonwerken

  • Diëtist (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde diëtiste die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een aantal uur per week (dit kunnen we samen bepalen). We mikken op een spoedige indiensttreding. We denken aan iemand die de individuele begeleiding van eigen cliënten en cliënten van andere disciplines uit de praktijk opneemt. Het geven van groepslessen zou een meerwaarde zijn. De doelgroep van onze praktijk is zeer divers, ervaring met een brede leeftijdsdoelgroep is een pluspunt (volwassenen en kinderen). Voor vragen met betrekking tot de functie kan steeds telefonisch contact genomen worden.

Zoek naar antwoorden van GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS) in sociale netwerken
Look for responds of GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS) in social networks

Lees alle opmerkingen voor GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS). Laat een reactie achter voor GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS). GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS). Leave a respond for GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS). GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS) op de google maps. Adres en contacten GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS)
Location of GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS) on the google maps. Address and contacts of GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS)

Andere gerelateerde bedrijven als come GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS) GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS): STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | KELDERMANS | Claeys P | ETS. DEVOS FRANK | LOUIS VAN NUFFELEN

Other related companies as GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS): STEDELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | KELDERMANS | Claeys P | ETS. DEVOS FRANK | LOUIS VAN NUFFELEN

GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS) is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01911041259. Het bedrijf GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS) bevindt zich op het adres: 4280-Hannut. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 4 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 121,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS) is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS), openstaande posities, locatie van GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS) op de kaart.

GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS) is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS), company assigned to the tax number BE01911041259. The company GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS) is located at the address: 4280-Hannut. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 4 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 121,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS) were not found.
The main activity of GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS) is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS) is not available. You also can look at reviews of GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS), open positions, location of GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GILLES PAUL & FILS SA (ETABLISSEMENTS), employees, financial statistics.