FIPEBEL

Contactgegevens FIPEBEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIPEBEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIPEBEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOKTER COENSTRAAT 33; 2660; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38279845 (+32-38279845) 38279845 (+32-38279845)

Fax (fax): +32 (2) 425-31-68 +32 (2) 425-31-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIPEBEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIPEBEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIPEBEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIPEBEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIPEBEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIPEBEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIPEBEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIPEBEL
Products information FIPEBEL

BTW identificatienummer (tax): BE04277221679
Ondernemingsnummer: 5363494873
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 253,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits & Services: Financement.. Produits: Hypoth猫ques.. Services: Location, Propri茅t茅s 脿 l?Etranger, Vente.. Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Agences immobili猫res. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Assurances. Cr茅dit 脿 la consommation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIPEBEL
(Get full report from official database of BE for FIPEBEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIPEBEL
Addition kinds of activities for FIPEBEL

20439910. Haver, gerold: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Oats, rolled: prepared as cereal breakfast food
23390308. Rokken, tennis | Skirts, tennis
23890203. Clergymen's kledingstukken | Clergymen's vestments
34710209. Tumbling (schoonmaken en polijsten) van machine onderdelen | Tumbling (cleaning and polishing) of machine parts
35539909. Planken, houtbewerkingsmachines | Planers, woodworking machines
41319900. Intercity en landelijke busvervoer, nec | Intercity and rural bus transportation, nec
50910100. Watersport apparatuur en benodigdheden | Watersports equipment and supplies
53999905. Surplus- en bergingswinkels | Surplus and salvage stores
76290102. Razor reparatie, elektrisch | Razor repair, electric

Werken bij FIPEBEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIPEBEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIPEBEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIPEBEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding | weekend | nacht | Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar operatoren voor het weekend. Je zal tijdens de nacht werken in de productie. Jouw taken zijn het ombouwen, instellen en afstellen van de machines en het opvolgen van het productieproces.

  • Schilder Pontons/schepen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aangenaam familiebedrijf dat gespecialiseerd is in scheepsherstellingen zijn we op zoek naar iemand die instaat voor het schilderen van de schepen en de pontons. Als hier niet voldoende te doen is, of het weer laat dit niet toe zal je ook gevraagd worden om af en toe wat onderhoudswerken te doen.

  • ONDERSTEUNEND COMMERCIEEL BEDIENDE ACCOUNT MANAGER MET GOEIE TALENKENNIS FRANSE MARKT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tielt zijn wij op zoek naar een ondersteunend commercieel bediende Frans markt. Je staat in voor: - een correcte klantenservice - opmaken van de offertes - klachtenbehandeling - volledige dossieropvolging

  • Pistoolspuiter (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar werk als pistoolspuiter? Wens je te werken in de regio van Bree? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als pistoolspuiter worden alle activiteiten in de voorbereiding reeds uitgevoerd zoals hetontvetten, slissen, schuren, plamuren, afplakken, .... Het is aan jou als pistoolspuiter de taak om alle onderdelen van de chassis en trailers te spuiten. Je voert hierna controle uit en zorgt voor een 100% correcte afwerking van alle onderdelen.

  • Administratief onthaalbediende (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Dilbeek - werkzaam in de mobiliteit - zijn wij op zoek naar een administratief bediende / receptionist(e). Volgede taken behoren tot jouw takenpakket Je werkt in een team van 3 - 6 mensen Je hebt telefonische contacten met klanten, maar ook per mail en face to face Je staat in voor de administratieve opvolging en stockbeheer Je zorgt voor het onthaal van klanten en het garanderen van een optimale dienstverlening Je werkt mee aan de groei van je filiaal Je werkt samen met onze andere filialen om onze klanten zo optimaal mogelijk te helpen Je werkt samen met de andere afdelingen binnen de firma

  • HUISHOUDHULP VOOR EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Evergem.

  • Huishoudhulp (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Agilitas Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen regio Herselt, Langdorp, Averbode, Testelt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Start 2018 goed en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent Selectie en Rekrutering tijdens het schooljaar (Heusden-zolder) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. Je ondersteunt de recruiters in de zoektocht naar jobstudenten voor de schoonmaak. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening. Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u tot 16u.

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Assistant Warehouse Supervisor (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Als assistent warehouse supervisor ben je samen met de warehouse supervisor verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en planning van het magazijn. · Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden/magazijnoperaties: ontvangst chauffeurs en toewijzing kaai (in samenwerking met de ploegchefs), communicatie tussen transportafdeling en commerciële binnendienst, voorbereiding laadplanning · Je staat in voor het inplannen van personeel en middelen en zorgt er mee voor dat de doelstellingen voor het team behaald worden · Je signaleert knelpunten in werkprocessen en doet voorstellen voor efficiëntere werkwijzen en methoden · De administratieve opvolging van een toekomstig ‘slot booking systeem’ zal ook tot jouw verantwoordelijkheden behoren · Tenslotte zal je ook het voorraadbeheer van de consumables voor jouw rekening nemen samen met een aantal administratieve taken (CMR, klassement) Je rapporteert aan de warehouse supervisor en hebt dagelijks verschillende interne contacten (commerciële binnendienst, transportafdeling…. ) en externe contacten (transporteurs).

Zoek naar antwoorden van FIPEBEL in sociale netwerken
Look for responds of FIPEBEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIPEBEL. Laat een reactie achter voor FIPEBEL. FIPEBEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIPEBEL. Leave a respond for FIPEBEL. FIPEBEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIPEBEL op de google maps. Adres en contacten FIPEBEL
Location of FIPEBEL on the google maps. Address and contacts of FIPEBEL

Andere gerelateerde bedrijven als come FIPEBEL FIPEBEL: RAF DECLEIR | MEDI-SIGN | MINI COLLI | Muziekparadijs | Pouls Jo

Other related companies as FIPEBEL: RAF DECLEIR | MEDI-SIGN | MINI COLLI | Muziekparadijs | Pouls Jo

FIPEBEL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIPEBEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04277221679. Het bedrijf FIPEBEL bevindt zich op het adres: DOKTER COENSTRAAT 33; 2660; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 253,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences immobili猫res. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Assurances. Cr茅dit 脿 la consommation. Lijst met producten zijn Produits & Services: Financement.. Produits: Hypoth猫ques.. Services: Location, Propri茅t茅s 脿 l?Etranger, Vente.. Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van FIPEBEL is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIPEBEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIPEBEL, openstaande posities, locatie van FIPEBEL op de kaart.

FIPEBEL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIPEBEL, company assigned to the tax number BE04277221679. The company FIPEBEL is located at the address: DOKTER COENSTRAAT 33; 2660; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 253,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences immobili猫res. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Assurances. Cr茅dit 脿 la consommation. List of products are Produits & Services: Financement.. Produits: Hypoth猫ques.. Services: Location, Propri茅t茅s 脿 l?Etranger, Vente.. Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of FIPEBEL is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FIPEBEL is not available. You also can look at reviews of FIPEBEL, open positions, location of FIPEBEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIPEBEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIPEBEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIPEBEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIPEBEL, employees, financial statistics.