BUREAU ASSURIMMO

Contactgegevens BUREAU ASSURIMMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU ASSURIMMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU ASSURIMMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CH?TEAU 21A; 6704; ARLON, België

Telefoon (phone): 63235363 (+32-63235363) 63235363 (+32-63235363)

Fax (fax): +32 (86) 407-58-74 +32 (86) 407-58-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU ASSURIMMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU ASSURIMMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU ASSURIMMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU ASSURIMMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU ASSURIMMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU ASSURIMMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU ASSURIMMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU ASSURIMMO
Products information BUREAU ASSURIMMO

BTW identificatienummer (tax): BE07371520996
Ondernemingsnummer: 8934600830
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 116,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits & Services: Financement.. Produits: Hypoth猫ques.. Services: Location, Vente.. Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Agences immobili猫res. Cr茅dit 脿 la consommation. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU ASSURIMMO
(Get full report from official database of BE for BUREAU ASSURIMMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU ASSURIMMO
Addition kinds of activities for BUREAU ASSURIMMO

017499. Citrusvruchten, nec | Citrus fruits, nec
242699. Hardhoutdimensie en vloermolen, nec | Hardwood dimension and flooring mills, nec
314399. Heren schoeisel, behalve atletisch, nec | Men's footwear, except athletic, nec
22999911. Worsted kammen | Worsted combing
32920301. Dekens, isolerend voor asbest van vliegtuigen | Blankets, insulating for aircraft asbestos
32990300. Sier- en bouwkunstwerk | Ornamental and architectural plaster work
37510201. Remmen, wrijvingskoppeling en andere: fiets | Brakes, friction clutch and other: bicycle
48320102. Klassiek | Classical
50789903. Koelaggregaten, motorvoertuigen | Refrigeration units, motor vehicles

Werken bij BUREAU ASSURIMMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU ASSURIMMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU ASSURIMMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU ASSURIMMO. Looking for open vacancies in other companies

  • Bulkbelader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat vooral uit het laden en lossen van silo's of containers. Alvorens je start met het laden, controleer je de bulk of container. Daarnaast werk je met big bags die je moet lossen in de bulk of container. De eerste weken van je tewerkstelling krijg je iemand toegewezen die je wegwijs zal maken in de job. Daarnaast wordt verwacht dat je ordelijk, stipt en flexibel qua uren bent. Je kan in 2 ploegen werken. Tijdens drukke periodes kan gevraagd worden om een nachtshift te werken. Verder biedt het bedrijf de mogelijkheid om aan de slag te gaan met optie vast na een positieve proefperiode.

  • Serremedewerker Astene - BASF (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant BASF zijn wij op zoek naar een tijdelijke serremedewerker voor de vestiging in Astene. Het verplanten, verpotten en algemene plantenverzorging vallen hierbij onder jouw takenpakket. Daarnaast neem je ook op regelmatige basis stalen. Fijn en nauwkeurig werken zijn hierbij zeer belangrijk.

  • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

  • Bandenmonteur Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je monteert, balanceert en herstelt de banden van zowel personenwagens als vrachtwagens Je hebt een passie voor auto's Je bent bereid te depanneren buiten de werkuren (mits wettelijke vergoeding)

  • Assistent operations manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal ingezet worden als de assitent van de operations manager die verantwoordelijk is voor 2 productie-afdelingen Je ondersteunt de operations manager bij de dagelijkse organisatie van de productie Samen met de productieplanner en je rechtstreekse collega zorg je voor een continue en correcte werking van de productie Je ziet er op toe dat de geproduceerde artikelen voldoen aan de opgelegde kwaliteitsstandaarden Je zorgt dat de huidige kwaliteitssystemen worden nageleefd door interne medewerkers en grijpt in waar nodig Je analyseert of er nieuwe kwaliteitstructuren nodig zijn en implementeert deze indien nodig Je biedt eerstelijnshulp bij IT-problemen gerelateerd aan de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van grondstoffen, verpakkingsmateriaal en hulpstoffen (marktanalyse, onderhandelen met leveranciers,...). Hierbij hou je rekening met stock en levertermijnen Tot slot formuleer je algemene verbetervoorstellen voor de productie, bereid deze voor en begeleid je de eventuele implementatie ·

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 12 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op maandag, dinsdag en donderdag), voor een gastgezin wonende te Bertem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student supermarkt weekend M/V (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in het weekend en/of ben je ook af en toe vrij in de week? Lees dan snel verder! Voor een leuke supermarkt te Nazareth zijn wij op zoek naar studenten om hun team te versterken. Als student sta je hier heel polyvalent in, je springt bij aan de kassa, je vult de rekken aan, voert kwaliteitscontrole uit,…

  • Verkoper slagerij (zaterdag- en zondagvoormiddag) (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op zaterdagvoormiddag en zondag voormiddag mee te helpen met het bedienen van klanten te werken van 8.30-12.30u of van 9-12u ook eventueel op woensdag namiddag

  • Software Engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

  • Bandenmonteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: BANDEN WOMMELGEM

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van diverse voertuigen (personenwagen, camionette,...). Je beschikt over een goede fysieke conditie. Je ziet werk en je steekt de handen uit de mouwen. Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. Je hebt respect voor mensen en materiaal. Je bent technisch aangelegd

  • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DOMO MEUBELEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

  • Instrumentist - verpleegkundige (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: KLINIEK BEAUCARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verpleegkundige in privékliniek voor plastische chirurgie, die zowel instrumenteert bij chirurg, omloop is als pre- en postoperatief patiënten begleidt. Mogelijkheid om te werken op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van BUREAU ASSURIMMO in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU ASSURIMMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU ASSURIMMO. Laat een reactie achter voor BUREAU ASSURIMMO. BUREAU ASSURIMMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU ASSURIMMO. Leave a respond for BUREAU ASSURIMMO. BUREAU ASSURIMMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU ASSURIMMO op de google maps. Adres en contacten BUREAU ASSURIMMO
Location of BUREAU ASSURIMMO on the google maps. Address and contacts of BUREAU ASSURIMMO

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU ASSURIMMO BUREAU ASSURIMMO: E D G | COIFFURE BRIGITTE | Verschuere Lore | Entrep?t (L') | De Letter & Tieberghien BVBA

Other related companies as BUREAU ASSURIMMO: E D G | COIFFURE BRIGITTE | Verschuere Lore | Entrep?t (L') | De Letter & Tieberghien BVBA

BUREAU ASSURIMMO is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU ASSURIMMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07371520996. Het bedrijf BUREAU ASSURIMMO bevindt zich op het adres: RUE DU CH?TEAU 21A; 6704; ARLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 116,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agences immobili猫res. Cr茅dit 脿 la consommation. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Assurances. Lijst met producten zijn Produits & Services: Financement.. Produits: Hypoth猫ques.. Services: Location, Vente.. Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van BUREAU ASSURIMMO is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU ASSURIMMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU ASSURIMMO, openstaande posities, locatie van BUREAU ASSURIMMO op de kaart.

BUREAU ASSURIMMO is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU ASSURIMMO, company assigned to the tax number BE07371520996. The company BUREAU ASSURIMMO is located at the address: RUE DU CH?TEAU 21A; 6704; ARLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 116,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agences immobili猫res. Cr茅dit 脿 la consommation. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Assurances. List of products are Produits & Services: Financement.. Produits: Hypoth猫ques.. Services: Location, Vente.. Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of BUREAU ASSURIMMO is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU ASSURIMMO is not available. You also can look at reviews of BUREAU ASSURIMMO, open positions, location of BUREAU ASSURIMMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU ASSURIMMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU ASSURIMMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU ASSURIMMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU ASSURIMMO, employees, financial statistics.