BUREAU GEROFIMO

Contactgegevens BUREAU GEROFIMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU GEROFIMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU GEROFIMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AVIATEUR HUENS 27; 1330; RIXENSART, België

Telefoon (phone): 26530952 (+32-26530952) 26530952 (+32-26530952)

Fax (fax): +32 (16) 318-12-75 +32 (16) 318-12-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU GEROFIMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU GEROFIMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU GEROFIMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU GEROFIMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU GEROFIMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU GEROFIMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU GEROFIMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU GEROFIMO
Products information BUREAU GEROFIMO

BTW identificatienummer (tax): BE08473449707
Ondernemingsnummer: 1260650634
Hoofdstad (capital): 511,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Syndics.. Services: Vente, Location.

Product categorie (product category): Agences immobili猫res. Administration d'immeubles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU GEROFIMO
(Get full report from official database of BE for BUREAU GEROFIMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU GEROFIMO
Addition kinds of activities for BUREAU GEROFIMO

20240000. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
28650205. ethylbenzeen | Ethylbenzene
34430804. Trogs, industrieel: metalen plaat | Troughs, industrial: metal plate
35320409. Shuttleauto's, ondergronds | Shuttle cars, underground
63210101. Ongevallenverzekeringsmaatschappijen | Accident insurance carriers
70339901. campings | Campgrounds
76990103. Opstellen van instrument reparatie | Drafting instrument repair
79970100. Ijs sporten | Ice sports

Werken bij BUREAU GEROFIMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU GEROFIMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU GEROFIMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU GEROFIMO. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende verkoper Colruyt Winterslag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Productie operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de Agro-industrie zijn we op zoek naar productie operatoren. - Je staat in voor het bedienen van de productielijnen (menglijn, afzak, wikkelmachine, droger, ..) en stuurt deze bij waar nodig. - Kleine storingen aan de lijn oplossen - Zakken van 25 kg stapellen - Stalen nemen van het eindproduct en deze resultaten registreren - Installatie reingen

  • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

  • Servicemonteur (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een servicemonteur (m/v) : Installeren van slagbomen, poorten ,draaitrommels, hekwerk, automatiseringen enz Onderhoud en herstellingen van de producten bij de klant

  • Arbeider Wegenbouw (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar wegenbouwarbeiders in de regio Lier  Je staat in voor de afwerking :  Plaatsen van straatkolken  Plaatsen van greppels  Plaatsen van boordstenen  Grondwerken

  • Stage IT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMANUEL

    Type: Vaste Job

    Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

  • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

  • Freelance docent 'illustrator' campus Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • ONDERAANNEMER MECHANISCHE WERKEN (m-v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als mekanieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud bij onze klant. Je brengt verbeteringswerken aan waar nodig en werkt samen met onze klant. Je bent een teamplayer. Je beschikt over een uitgebreide technische achtergrond

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio URSEL (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Flexijob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde flexi-jobber voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken, tijdens de week (tussen 6.30u en 19:30u) behalve donderdag of tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

Zoek naar antwoorden van BUREAU GEROFIMO in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU GEROFIMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU GEROFIMO. Laat een reactie achter voor BUREAU GEROFIMO. BUREAU GEROFIMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU GEROFIMO. Leave a respond for BUREAU GEROFIMO. BUREAU GEROFIMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU GEROFIMO op de google maps. Adres en contacten BUREAU GEROFIMO
Location of BUREAU GEROFIMO on the google maps. Address and contacts of BUREAU GEROFIMO

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU GEROFIMO BUREAU GEROFIMO: P.K.C. BVBA | MARTIN | CH?SSIS-TEC | VICTOR KEMPENAERS | HESEMANS ROYAL CARS

Other related companies as BUREAU GEROFIMO: P.K.C. BVBA | MARTIN | CH?SSIS-TEC | VICTOR KEMPENAERS | HESEMANS ROYAL CARS

BUREAU GEROFIMO is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU GEROFIMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08473449707. Het bedrijf BUREAU GEROFIMO bevindt zich op het adres: RUE AVIATEUR HUENS 27; 1330; RIXENSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 511,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences immobili猫res. Administration d'immeubles. Lijst met producten zijn Services: Syndics.. Services: Vente, Location..
De hoofdactiviteit van BUREAU GEROFIMO is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU GEROFIMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU GEROFIMO, openstaande posities, locatie van BUREAU GEROFIMO op de kaart.

BUREAU GEROFIMO is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU GEROFIMO, company assigned to the tax number BE08473449707. The company BUREAU GEROFIMO is located at the address: RUE AVIATEUR HUENS 27; 1330; RIXENSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 511,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences immobili猫res. Administration d'immeubles. List of products are Services: Syndics.. Services: Vente, Location..
The main activity of BUREAU GEROFIMO is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU GEROFIMO is not available. You also can look at reviews of BUREAU GEROFIMO, open positions, location of BUREAU GEROFIMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU GEROFIMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU GEROFIMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU GEROFIMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU GEROFIMO, employees, financial statistics.