WONINGBUREAU LINKEROEVER

Contactgegevens WONINGBUREAU LINKEROEVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WONINGBUREAU LINKEROEVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

WONINGBUREAU LINKEROEVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FREDERIK VAN EEDENPLEIN 8; 2050; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32190736 32190736

Fax (fax): +32 (83) 917-52-89 +32 (83) 917-52-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WONINGBUREAU LINKEROEVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WONINGBUREAU LINKEROEVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WONINGBUREAU LINKEROEVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WONINGBUREAU LINKEROEVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WONINGBUREAU LINKEROEVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WONINGBUREAU LINKEROEVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WONINGBUREAU LINKEROEVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WONINGBUREAU LINKEROEVER
Products information WONINGBUREAU LINKEROEVER

BTW identificatienummer (tax): BE06523376464
Ondernemingsnummer: 9897003173
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 535,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Location, Vente.

Product categorie (product category): Agences immobili猫res

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WONINGBUREAU LINKEROEVER
(Get full report from official database of BE for WONINGBUREAU LINKEROEVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor WONINGBUREAU LINKEROEVER
Addition kinds of activities for WONINGBUREAU LINKEROEVER

287399. Stikstofmeststoffen, nec | Nitrogenous fertilizers, nec
20829902. Bier (alcoholische drank) | Beer (alcoholic beverage)
27410207. Kaarten: publicatie en afdrukken | Maps: publishing and printing
38290702. thermokoppels | Thermocouples
39490208. Reels, vissen | Reels, fishing
50630600. batterijen | Batteries
62899902. Aandelen offerte dienst | Stock quotation service
79410103. Voetbalclub | Football club
79991301. bookmakers | Bookmakers

Werken bij WONINGBUREAU LINKEROEVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WONINGBUREAU LINKEROEVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WONINGBUREAU LINKEROEVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WONINGBUREAU LINKEROEVER. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende met kennis SAP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zijn wij op zoek naar een gemotiveerde administratief bediende. Takenpakket: • Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies • Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in • Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten • Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab • Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen • Je stelt het werfdossier met de werfmappen op • Je bereidt de dossiers beheersorganen voor • Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen • Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen • Je archiveert aansluitingscontracten • Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider • Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP • Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties • Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s • Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af • Je voert klachten in • Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • Technisch tekenaar - ontwerper elektromechanische installaties (m-v) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ontwerpt elektrische schema's en kabelliggingsplannen. Je tekent deze uit in Eplan en AutoCAD. Je volgt de designs administratief op, al blijft jouw hoofdtaak het ontwerpen en tekenen.

  • Polyvalent verkoper / verkoopster M/V (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Polyvalente verkoper / verkoopster M/V gezocht voor een supermarkt in de regio van Kluisbergen. Je zal voornamelijk werken tussen 12u & 20u Je bent verantwoordelijk voor volgende afdelingen: Bakkerij Vers En bij drukte spring je in bij de kassa.

  • Werfleider CV/S (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Brussel zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfleider. Je hebt de leiding over je team en helpt ook mee waar nodig.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BRECHT (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Brecht zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Toffe supermarkt in Beringen zoekt studenten (m/v) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe supermarkt in Beringen zoeken we naar studenten (m/v) die beschikbaar zijn om door de week na schooltijd te werken. Je word afhankelijk van jouw schooluren ingepland, dit kan bijvoorbeeld van 17u tot 20u zijn. Tevens kan je ook in het weekend ingeschakeld worden. Wij houden rekening met dagen van beschikbaarheid die jij doorgeeft. In de winkel word je voornamelijk ingeschakeld om aan te vullen, bakkerij of traiteur te ondersteunen. Interesse? Mail jouw cv naar [email protected]

  • Logistiek medewerker (VOORDE)

    Regio: VOORDE

    Bedrijf: WILGENDRIES VOORDE

    Type: Vaste Job

    Verdelen en begeleiden van bewoners tijdens de maaltijd; Aanvullen van drank op kamer bewoners; Verdelen en verzamelen van het linnen; Aanvullen van karren en voorraadbeheer; Afwas; Opmaken van bedden; ...

  • Kinderverzorgster/verzorger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Jannekemaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Logopedist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een logopediste op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: zo snel mogelijk Behandelingen worden zowel in de praktijk als op nabijgelegen scholen gegeven. Je beschikt over een eigen lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - Neurogene stoornissen Jouw profiel: Diploma: prof. Bachelor of master logopedie/audiologie Talenkennis : Nederlands (zeer goed) Dient in het bezit te zijn van rijbewijs type B Geen ervaring vereist Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

  • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Electricien/klusjesman flexijob weekend (m/v) (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een all round klusjesman op flexi-job basis voor in het weekend. Deze vacature is dus enkel geldig als u reeds in vast dienstverband werkt en extra wil bijverdienen. Je bent een handige Harry en wordt ingeschakeld voor verschillende herstellingen op vlak van sanitair, verwarming, vloer en tegelwerken, schrijnwerkerij en elektriciteit zoals plaatsen van verlichting en stopcontacten, klinken vervangen, kastdeurtjes herstellen, kleine schilderwerken, wc ontstoppen, verhuizen, tuin onderhouden, reinigen van gevels.... Uurrooster is vrijdag 14:00 - 22:00, zaterdag 14:00 - 22:00, zondag 10:00 - 18:00 ( vrijdag kan ook vanaf 18:00 hr)

Zoek naar antwoorden van WONINGBUREAU LINKEROEVER in sociale netwerken
Look for responds of WONINGBUREAU LINKEROEVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor WONINGBUREAU LINKEROEVER. Laat een reactie achter voor WONINGBUREAU LINKEROEVER. WONINGBUREAU LINKEROEVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WONINGBUREAU LINKEROEVER. Leave a respond for WONINGBUREAU LINKEROEVER. WONINGBUREAU LINKEROEVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WONINGBUREAU LINKEROEVER op de google maps. Adres en contacten WONINGBUREAU LINKEROEVER
Location of WONINGBUREAU LINKEROEVER on the google maps. Address and contacts of WONINGBUREAU LINKEROEVER

Andere gerelateerde bedrijven als come WONINGBUREAU LINKEROEVER WONINGBUREAU LINKEROEVER: Winters | PIETER VAN ONGEVAL | VAN TILBURGH - DE CLERCQ | INSTITUT BELGE D'OENOlogie ASBL | M茅dicis Institut

Other related companies as WONINGBUREAU LINKEROEVER: Winters | PIETER VAN ONGEVAL | VAN TILBURGH - DE CLERCQ | INSTITUT BELGE D'OENOlogie ASBL | M茅dicis Institut

WONINGBUREAU LINKEROEVER is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WONINGBUREAU LINKEROEVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06523376464. Het bedrijf WONINGBUREAU LINKEROEVER bevindt zich op het adres: FREDERIK VAN EEDENPLEIN 8; 2050; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 535,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences immobili猫res. Lijst met producten zijn Services: Location, Vente..
De hoofdactiviteit van WONINGBUREAU LINKEROEVER is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WONINGBUREAU LINKEROEVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WONINGBUREAU LINKEROEVER, openstaande posities, locatie van WONINGBUREAU LINKEROEVER op de kaart.

WONINGBUREAU LINKEROEVER is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is WONINGBUREAU LINKEROEVER, company assigned to the tax number BE06523376464. The company WONINGBUREAU LINKEROEVER is located at the address: FREDERIK VAN EEDENPLEIN 8; 2050; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 535,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences immobili猫res. List of products are Services: Location, Vente..
The main activity of WONINGBUREAU LINKEROEVER is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WONINGBUREAU LINKEROEVER is not available. You also can look at reviews of WONINGBUREAU LINKEROEVER, open positions, location of WONINGBUREAU LINKEROEVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WONINGBUREAU LINKEROEVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WONINGBUREAU LINKEROEVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WONINGBUREAU LINKEROEVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WONINGBUREAU LINKEROEVER, employees, financial statistics.