WOLF INTERTRADE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • WOLF INTERTRADE
Private companiesReal Estate • WOLF INTERTRADE

Contactgegevens WOLF INTERTRADE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WOLF INTERTRADE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WOLF INTERTRADE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE BLONDEN 31; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42529950 (+32-42529950) 42529950 (+32-42529950)

Fax (fax): +32 (64) 789-78-93 +32 (64) 789-78-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WOLF INTERTRADE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WOLF INTERTRADE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WOLF INTERTRADE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WOLF INTERTRADE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WOLF INTERTRADE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WOLF INTERTRADE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WOLF INTERTRADE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WOLF INTERTRADE
Products information WOLF INTERTRADE

BTW identificatienummer (tax): BE07082031250
Ondernemingsnummer: 5993011474
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 667,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Location, Vente.

Product categorie (product category): Agences immobili猫res

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WOLF INTERTRADE
(Get full report from official database of BE for WOLF INTERTRADE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WOLF INTERTRADE
Addition kinds of activities for WOLF INTERTRADE

211100. sigaretten | Cigarettes
513199. Stukartikelen en opvattingen, anders | Piece goods and notions, nec
16290200. Spoorweg- en metrobouw | Railroad and subway construction
20430000. Granen ontbijt eten | Cereal breakfast foods
22530403. Rokken, breien | Skirts, knit
24990202. Last sole patronen | Last sole patterns
34290401. Vliegtuigen hardware | Aircraft hardware
50990702. Nieuwigheden, duurzaam | Novelties, durable
51530202. Bonen, oneetbaar | Beans, inedible
73630100. Arbeidsbemiddelingsdiensten | Labor resource services

Werken bij WOLF INTERTRADE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WOLF INTERTRADE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WOLF INTERTRADE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WOLF INTERTRADE. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker sportvoeding (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gemotiveerde productiemedewerker gezocht voor de productie van sportvoeding. Je staat in voor het beheren van het magazijn, verpakken van voeding en afwegen van recepturen. Je wordt intern voorzien van een opleiding, doorgroeimogelijkheden zijn er naar de toekomst toe.

  • Elektrische ontwerpers + automatiseringsprojecten (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de grootste onafhankelijk bordenbouwer van Limburg zijn we op zoek naar een elektrische ontwerper en automatiseringsprojecten. Tot je takenpakket behoren: Je analyseert de specs van de opdrachtgevers en je denkt actief mee naar de meest optimale en kostenefficiënte oplossing Je ontwerpt projecten in EPLAN P8 volgens het lastenboek en conform de wettelijke richtlijnen Je bestudeert de projectgegevens om moeilijkheden tijdig op te sporen en rapporteert aan de projectleider Je beheert de volledige administratie rond het projectdossier Je ondersteunt de kostprijsberekenaars bij de uitwerking van projecten of concepten Je werkt in teamverband en ondersteunt medewerkers bij het oplossen van technische problemen

  • Siteverantwoordelijke Heuvelland - catering (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de bestelling van maaltijden je bent verantwoordelijk voor de portionering maken van afgeleiden en afwerking van de maaltijden je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de maaltijdregeling en helpt hierbij actief mee je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de gegevens Je staat in voor de opvolging en opleiding inzake de algemene hygiëne en veiligheidsprocedures Je staat in voor de implementatie en opvolging van maaltijdbeheersysteem Je staat in voor een goede communicatie met je klant de medewerkers en onze interne diensten Je bent het aanspreekpunt van directie en diensthoofden van je klant

  • Spuitgiettechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opzoek naar een job als technieker in een bloeiend spuitgiet bedrijf? -Dankzij jouw motivatie en inzet zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. -De storingen worden opgelost en problemen van lopende producties. -Er worden demontage en montage van matrijzen uitgevoerd. -De producties worden opgestart door jou. -De robot en het spuitgiet proces worden door jou afgeregeld. -Kortom je zorgt van A tot Z voor de werking van de machines voor het bedrijf.

  • Lass(t)er HA/TIG met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een bekwame lasser om metalen en andere materialen in het atelier of op locatie aan elkaar te lassen. Onze klant werkt met de beste materialen zodat je de onderdelen met grootste precisie kan samenstellen. Je hebt ervaring met lassen van grote oppervlakten, je hebt een vaste hand en je hebt veel aandacht voor detail. Je hebt een goede kennis van verschillende soorten metaal en hun eigenschappen. Samen met je team zorg je als lasser ervoor dat de bestellingen op tijd klaar zijn Je interpreteert de instructies en werkschema's. Je stelt de lasapparatuur en machines in en bedient deze. Je past de TIG-lastechniek toe op de verschillende soorten roestvrij staal (Inox). Je leest en meet plannen en tekeningen Je stelt je lasapparatuur juist in Je stelt componenten in voor het lassen volgens specificaties (bv aangedreven zagen om metingen aan te passen) Je maakt gebruik van haakse slijpmachines Je lijnt de componenten uit met behulp van beugels, linialen enz. Je stelt de lascomponenten of half-automatische lasapparatuur in (verticaal, horizontaal of boven het hoofd) je test en inspecteert de gelaste oppervlakken om gebreken op te sporen je onderhoudt de apparatuur

  • Jobstudenten verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent ondersteun je het verkoopsteam met het op orde houden van de winkel, het bedienden van de klanten en het verwerken van leveringen. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en de klant steeds centraal plaatst zodat ze steeds met een goed gevoel de winkel verlaten.  Bedrijfsprofiel: Voor de grootste winkel van kinderkledij van de Benelux zijn we op zoek naar een team van jobstudenten die het verkoopsteam in Oostende tijdens de weekends en vakantieperiodes kan ondersteunen. Je kan in de winkel terecht om kinderen van 2 tot 18 jaar te kleden in de mooiste merken en in allerhande stijlen. Ze staan garant voor een professionele begeleiding in het uitkiezen van de juiste outfit. 

  • Jobstudenten zorg voor weekendwerk (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VROONSTALLE

    Type: Studentenjob

    Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • MECHANIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze garage zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van onze eigen vrachtwagens en opleggers. U bent flexibel ingesteld, hebt zin voor orde en organisatie en hebt passie voor vrachtwagens.

  • Head Care (hoofd bewonerszorg) te Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    De Head Care coördineert de verschillende care departementen (Paramedische & verpleegkundige dienst). Je garandeert een kwalitatieve zorg voor alle bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Millegem te Ranst op zoek naar een enthousiaste collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving Als Head Care maak je deel uit van het lokale managementteam en rapporteer je rechtstreeks aan de directeur. Samen met je collega's head hospitality en head administration ben je de spil van de organisatie en sta je mee in voor het bieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze residenten en hun familie. Je coördineert en superviseert de zorgverlenende diensten Je staat in voor de controle van de zorgverlening en zorgt ervoor dat de kwaliteitsnormen voorgeschreven door onze groep worden gerespecteerd Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams Je volgt verschillende personeelsgerelateerde materies op Je waakt erover dat je teams respectvol omgaan met residenten en hun familie, dat ze naar hen luisteren en dat ze tegemoet komen aan hun wensen Je staat garant voor de goede overdracht van alle noodzakelijke informatie Je coördineert en controleert de registratie van observaties en veranderingen betreffende onze residenten, je waakt erover dat de verpleegkundige dossiers nauwgezet up-to-date worden gehouden In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget van jouw afdelingen

  • Studentenjob zomer verpleegkunde - Regio Sint-Pieters-Leeuw (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt terecht in een multidisciplinair team waar je heel wat praktijkervaring kan opdoen als verpleegkundige. Je handelt in functie van de patiënten en van de verwachtingen die jou duidelijk worden aangegeven

  • Ervaren tuinman (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Kalmthout zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman voor 1 dag in de week(eventueel op zaterdag) De eerste dagen zal je meelopen met de werkgever daarna zal je zelfstandig op pad gaan naar klanten. Je krijgt een camionette met aanhangwagen ter beschikking tijdens de werkuren. Deze camionette is niet voor privégebruik, je moet dus zelf naar Kalmthout geraken. Een eerste werkervaring is een vereiste aangezien je snel inzetbaar moet zijn. Belangrijk; ervaren/zelstandig/representatief

  • VENDEURS/ CAISSIERS (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: FORUM JOBS BEDIENDEN MOESKROEN

    Type: Werfreserve

    Nous recherhons un(e) vendeur(euse) bilingue fr/ndl. Vous accueilliez les clients Vous renseignez les clients sur les caractéristiques de la marchandise et les conseiller dans leurs achats. Vous préparez les marchandises à vendre Vous encaissez Vous veillez à la propreté générale du magasin.

Zoek naar antwoorden van WOLF INTERTRADE in sociale netwerken
Look for responds of WOLF INTERTRADE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WOLF INTERTRADE. Laat een reactie achter voor WOLF INTERTRADE. WOLF INTERTRADE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WOLF INTERTRADE. Leave a respond for WOLF INTERTRADE. WOLF INTERTRADE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WOLF INTERTRADE op de google maps. Adres en contacten WOLF INTERTRADE
Location of WOLF INTERTRADE on the google maps. Address and contacts of WOLF INTERTRADE

Andere gerelateerde bedrijven als come WOLF INTERTRADE WOLF INTERTRADE: SUZY | Anouk | Academie Beeldende Kunsten | Vanluchene N | F. VAN DER SCHUEREN

Other related companies as WOLF INTERTRADE: SUZY | Anouk | Academie Beeldende Kunsten | Vanluchene N | F. VAN DER SCHUEREN

WOLF INTERTRADE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WOLF INTERTRADE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07082031250. Het bedrijf WOLF INTERTRADE bevindt zich op het adres: AVENUE BLONDEN 31; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 667,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agences immobili猫res. Lijst met producten zijn Services: Location, Vente..
De hoofdactiviteit van WOLF INTERTRADE is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WOLF INTERTRADE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WOLF INTERTRADE, openstaande posities, locatie van WOLF INTERTRADE op de kaart.

WOLF INTERTRADE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is WOLF INTERTRADE, company assigned to the tax number BE07082031250. The company WOLF INTERTRADE is located at the address: AVENUE BLONDEN 31; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 667,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agences immobili猫res. List of products are Services: Location, Vente..
The main activity of WOLF INTERTRADE is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WOLF INTERTRADE is not available. You also can look at reviews of WOLF INTERTRADE, open positions, location of WOLF INTERTRADE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WOLF INTERTRADE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WOLF INTERTRADE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WOLF INTERTRADE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WOLF INTERTRADE, employees, financial statistics.