VERELST

Contactgegevens VERELST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERELST: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERELST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZIJP 32; 1780; WEMMEL/WEMMEL, België

Telefoon (phone): 24607748 (+32-24607748) 24607748 (+32-24607748)

Fax (fax): +32 (67) 974-37-60 +32 (67) 974-37-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERELST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERELST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERELST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERELST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERELST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERELST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERELST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERELST
Products information VERELST

BTW identificatienummer (tax): BE06468719482
Ondernemingsnummer: 1212585449
Hoofdstad (capital): 264,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 897,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Type de Biens Immobiliers: Bureaux, Espaces Commerciaux. Services: Vente, Location.

Product categorie (product category): Agences immobili猫res

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERELST
(Get full report from official database of BE for VERELST)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERELST
Addition kinds of activities for VERELST

3354. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
5147. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
7213. Linnengoed | Linen supply
769916. Reparatie van huishoudelijke apparaten | Household appliance repair services
20150000. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
24260401. Blanks, hout: accessoires voor textielmachines | Blanks, wood: textile machinery accessories
26210606. Papeteries | Papeteries
50659904. Tapes, audio en video opname | Tapes, audio and video recording
80110503. dermatologist | Dermatologist

Werken bij VERELST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERELST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERELST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERELST. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhoudkundig Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Ternat, zoeken we een boekhoudkundig-administratief medewerker: - Boekhouding van A tot Y in expert M plus - Administratieve opvolging van de werven - Opmaak signalisatievergunningen - Algemene administratie (Archief, telefonie, briefwisseling, enz.)

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken van kranen, zijn wij op zoek naar een TEKENAAR. Bij de aanvang van een project pas je het 3D-model aan naar de wensen van de klant. Hierbij sta je in voor het implementeren van zowel hydraulische als elektrische aspecten. Nadien ben je verantwoordelijk voor het maken van productie tekeningen en lasplannen. Als technisch tekenaar denk je actief mee met de klanten en dit doe je door oplossingen te creëren. Van zodra de componenten klaar zijn, dienen deze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    tExclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zutendaal en omgeving

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student (m/v) Verkoop (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in de regio van Tielt gaan we op zoek naar een student om te helpen in het communieseizoen. Je bent enkele dagen vrij tijdens de Kerstvakantie en de weekends in januari, ook op zondag! Eventueel de zondagvoormiddag vrij.

  • JOBSTUDENTEN ZORG-en VERPLEEGKUNDE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten zorgkunde of verpleegkunde voor de weekends en verlofperiodes (Kerstvakantie, lesvrije week 2019, weekends 2019, Paasvakantie 2019) Studenten in opleiding zorgkundige/verpleegkundige zijn van harte welkom! Jij wil bijverdienen, wij willen je ervaring bijbrengen: win-win ! frequentie van werken en job time kunnen in gezamelijk overleg bepaald worden.

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

Zoek naar antwoorden van VERELST in sociale netwerken
Look for responds of VERELST in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERELST. Laat een reactie achter voor VERELST. VERELST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERELST. Leave a respond for VERELST. VERELST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERELST op de google maps. Adres en contacten VERELST
Location of VERELST on the google maps. Address and contacts of VERELST

Andere gerelateerde bedrijven als come VERELST VERELST: TECHNIWRITE | ASCELEC SPRL | COMPAGNIE POINT ZERO | BATIPLANT SERVICE | L. PEPERSTRAETE

Other related companies as VERELST: TECHNIWRITE | ASCELEC SPRL | COMPAGNIE POINT ZERO | BATIPLANT SERVICE | L. PEPERSTRAETE

VERELST is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERELST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06468719482. Het bedrijf VERELST bevindt zich op het adres: ZIJP 32; 1780; WEMMEL/WEMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 264,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 897,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences immobili猫res. Lijst met producten zijn Type de Biens Immobiliers: Bureaux, Espaces Commerciaux. Services: Vente, Location..
De hoofdactiviteit van VERELST is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERELST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERELST, openstaande posities, locatie van VERELST op de kaart.

VERELST is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERELST, company assigned to the tax number BE06468719482. The company VERELST is located at the address: ZIJP 32; 1780; WEMMEL/WEMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 264,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 897,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences immobili猫res. List of products are Type de Biens Immobiliers: Bureaux, Espaces Commerciaux. Services: Vente, Location..
The main activity of VERELST is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VERELST is not available. You also can look at reviews of VERELST, open positions, location of VERELST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERELST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERELST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERELST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERELST, employees, financial statistics.