SCHREVENS - VAN DER ELST

Contactgegevens SCHREVENS - VAN DER ELST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHREVENS - VAN DER ELST: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHREVENS - VAN DER ELST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENDRIES 23; 3210; LUBBEEK, België

Telefoon (phone): 16634839 (+32-16634839) 16634839 (+32-16634839)

Fax (fax): +32 (12) 151-85-61 +32 (12) 151-85-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHREVENS - VAN DER ELST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHREVENS - VAN DER ELST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHREVENS - VAN DER ELST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHREVENS - VAN DER ELST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHREVENS - VAN DER ELST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHREVENS - VAN DER ELST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHREVENS - VAN DER ELST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHREVENS - VAN DER ELST
Products information SCHREVENS - VAN DER ELST

BTW identificatienummer (tax): BE03572174072
Ondernemingsnummer: 7489624023
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 832,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Services: Location, Vente.

Product categorie (product category): Agences immobili猫res

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHREVENS - VAN DER ELST
(Get full report from official database of BE for SCHREVENS - VAN DER ELST)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHREVENS - VAN DER ELST
Addition kinds of activities for SCHREVENS - VAN DER ELST

2066. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
364301. Stopcontacten en stopcontacten | Power outlets and sockets
01749906. Tangerine Grove | Tangerine grove
17310102. Computer power conditioning | Computer power conditioning
20689902. Zaden: gedroogd, gedroogd, gezouten of geroosterd | Seeds: dried, dehydrated, salted or roasted
20749903. Lecithine, katoenzaad | Lecithin, cottonseed
35470203. Galvaniserende lijnen (machines voor de walsbouw) | Galvanizing lines (rolling mill equipment)
36949904. Breaker punt sets, verbrandingsmotor | Breaker point sets, internal combustion engine

Werken bij SCHREVENS - VAN DER ELST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHREVENS - VAN DER ELST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHREVENS - VAN DER ELST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHREVENS - VAN DER ELST. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke afdeling lasrobot: toffe job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een metaalbedrijf in de regio van Groot-Kortrijk, zoekt een verantwoordelijke voor de lasafdeling. Je zal lasmallen ontwerpen, maken, fine-tunen. Je maakt programma's voor de lasrobots en je brengt de productie op gang. Je staat in voor de opleiding van de robotlassers en je superviseert de afdeling. Als er problemen zijn met een robot zal je hiervoor verantwoordelijk zijn om dit op te lossen. Je streeft ernaar de productie op de robotlijnen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

  • Boekhoudkundig Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Ternat, zoeken we een boekhoudkundig-administratief medewerker: - Boekhouding van A tot Y in expert M plus - Administratieve opvolging van de werven - Opmaak signalisatievergunningen - Algemene administratie (Archief, telefonie, briefwisseling, enz.)

  • Heftruckchauffeur productie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Helper dakwerker (doorgroeimogelijkheden!) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Arendonk zijn wij dringend op zoek naar een diender voor de dakwerken. Je start als diender maar het is zeker  de bedoeling dat je wordt opgeleid naar een volwaardige dakwerker! Bij onze klant kom je terecht in een team dat instaat voor de totaliteit en afwerking van verschillende - dakwerken - timmerwerken - isolatiewerken

  • Student/e voor broodjeszaak van 11u - 14u (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiaste student/e en ben je niet vies van volgende taken?: groentjes schoonmaken broodjes beleggen bereiding van koude pasta's kassawerkDan is dat de geknipte vakantiejob voor jou!

  • Studenten Quick Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Quick restaurant

    Type: Studentenjob

    Quick Kuringen is op zoek naar studenten! Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Mogelijkheid tot werken door de week of het weekend. Flexibiliteit is mogelijk.

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • Coördinator Boekhouding - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Coördinator Boekhouding voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Een greep uit je takenpakket: Je coördineert de activiteiten van jouw team en speelt een trekkersrol in de veranderingstrajecten; Als geboren coach werk je mee aan de groei van de experten binnen jouw team; Je toont jouw professionele expertise door het opmaken en opvolgen van rapporten; Je gaat die extra mile en formuleert actief verbetervoorstellen en adviezen voor de goede werking van de afdeling; Je analyseert processen waarna je deze continu optimaliseert. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Podoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd podoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van SCHREVENS - VAN DER ELST in sociale netwerken
Look for responds of SCHREVENS - VAN DER ELST in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHREVENS - VAN DER ELST. Laat een reactie achter voor SCHREVENS - VAN DER ELST. SCHREVENS - VAN DER ELST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHREVENS - VAN DER ELST. Leave a respond for SCHREVENS - VAN DER ELST. SCHREVENS - VAN DER ELST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHREVENS - VAN DER ELST op de google maps. Adres en contacten SCHREVENS - VAN DER ELST
Location of SCHREVENS - VAN DER ELST on the google maps. Address and contacts of SCHREVENS - VAN DER ELST

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHREVENS - VAN DER ELST SCHREVENS - VAN DER ELST: IMPRIMERIE HESBI-PRESSE | MUTUALIT? LIB?RALE | LAURENT DESTREBECQ | SANDRINE VOKAER | H.G. VEIDERS

Other related companies as SCHREVENS - VAN DER ELST: IMPRIMERIE HESBI-PRESSE | MUTUALIT? LIB?RALE | LAURENT DESTREBECQ | SANDRINE VOKAER | H.G. VEIDERS

SCHREVENS - VAN DER ELST is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHREVENS - VAN DER ELST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03572174072. Het bedrijf SCHREVENS - VAN DER ELST bevindt zich op het adres: MOLENDRIES 23; 3210; LUBBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 832,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences immobili猫res. Lijst met producten zijn Services: Location, Vente..
De hoofdactiviteit van SCHREVENS - VAN DER ELST is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHREVENS - VAN DER ELST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHREVENS - VAN DER ELST, openstaande posities, locatie van SCHREVENS - VAN DER ELST op de kaart.

SCHREVENS - VAN DER ELST is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHREVENS - VAN DER ELST, company assigned to the tax number BE03572174072. The company SCHREVENS - VAN DER ELST is located at the address: MOLENDRIES 23; 3210; LUBBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 832,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences immobili猫res. List of products are Services: Location, Vente..
The main activity of SCHREVENS - VAN DER ELST is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHREVENS - VAN DER ELST is not available. You also can look at reviews of SCHREVENS - VAN DER ELST, open positions, location of SCHREVENS - VAN DER ELST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHREVENS - VAN DER ELST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHREVENS - VAN DER ELST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHREVENS - VAN DER ELST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHREVENS - VAN DER ELST, employees, financial statistics.