JEAN-PIERRE GEERAERTS

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • JEAN-PIERRE GEERAERTS
Private companiesHealth Services • JEAN-PIERRE GEERAERTS

Contactgegevens JEAN-PIERRE GEERAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-PIERRE GEERAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-PIERRE GEERAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE KINDERMANS 18B11; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26474018 (+32-26474018) 26474018 (+32-26474018)

Fax (fax): +32 (81) 789-29-42 +32 (81) 789-29-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-PIERRE GEERAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-PIERRE GEERAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-PIERRE GEERAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-PIERRE GEERAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-PIERRE GEERAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-PIERRE GEERAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-PIERRE GEERAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-PIERRE GEERAERTS
Products information JEAN-PIERRE GEERAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE01636383056
Ondernemingsnummer: 3787231445
Hoofdstad (capital): 824,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 356,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Vente, Location.

Product categorie (product category): Agences immobili猫res

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-PIERRE GEERAERTS
(Get full report from official database of BE for JEAN-PIERRE GEERAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-PIERRE GEERAERTS
Addition kinds of activities for JEAN-PIERRE GEERAERTS

448900. Water passagiersvervoer | Water passenger transportation
20460103. Industrieel zetmeel | Industrial starch
27520101. Offset printing | Offset printing
35999906. Elektrische ontladingsbewerking (edm) | Electrical discharge machining (edm)
44499900. Water vervoer van vracht, nec, nec | Water transportation of freight, nec, nec
57120102. matrassen | Mattresses
59990605. Mobiele telefoons en apparatuur | Mobile telephones and equipment
72999912. Slagerdienst, alleen verwerking - verkoopt geen vlees | Butcher service, processing only - does not sell meat
80219900. Kantoren en klinieken van tandartsen, nec | Offices and clinics of dentists, nec

Werken bij JEAN-PIERRE GEERAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-PIERRE GEERAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-PIERRE GEERAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-PIERRE GEERAERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportverantwoordelijke - Volvo Group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

  • Chauffeur CE international (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Nous cherchons un chauffeur ce international pour une entreprise à Ieper. Le dimanche ou lundi vous faites votre départ avec le camion pour toute la semaine (toute la semaine dormir dans le camion). Vous travaillez avec un vrac ou réservoir (sans adr - avec aliments). Vous roulez à Europe (UK, BE, FR, AL, NL, IT,..). Vous parlez français ou néerlandais.

  • Allround receptionist (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een bedrijvig en fris persoon die de functie van all-round receptioniste wilt combineren met tal van andere taken; facturatie, bestellingen, hotelboekingen van eventuele bezoekers, logistieke opvolging,.. Kennis van Engels en Frans is zeker gewenst, daar u in contact komt met internationale klanten. Altijd al het gezicht willen zijn van een bedrijf? Klanten willen ontvangen en hen meteen een warm gevoel geven? takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers (klanten, sollicitanten, koeriers, leveranciers etc) : correcte registratie in het bezoekersregister, activatie van de badgecontrole, … - Je staat in voor de organisatie en netheid van de vergaderzalen, controle en beheer van de planningsagenda, corrigeert in overleg dubbele boekingen, klaarzetten en opruimen van de zalen, controle op de uitgevoerde schoonmaak. - Je beheert de telefooncentrale, stelt indien nodig het antwoordapparaat in bij vakanties - Het verwerken van orders, het opmaken van facturen en organisatie van de leveringen aan klanten behoort tot je dagelijkse taken, aanleveren van de nodige transportdocumenten, … - Telefonische contacten met klanten met betrekking tot uitlevering van bestelde goederen - Beheren van algemene mailboxen - Verzorgen van de postbedeling en briefwisseling intern en extern. - Een stipte verwerking van de lunchbestellingen en afrekening naar de vaste leverancier, verdeling van de fruitdozen. - Je zorgt dat de receptie er piekfijn uitziet, dit is immers het visitekaartje van de onderneming - Je zorgt samen met de collega's voor orde en netheid in de kantoren en bedrijfskeuken. - Correct en ordelijk klassement van alle documenten

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kuringen, 8 uur per week. (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week wonende te Kuringen. Ze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • Huishoudhulp regio Sijsele (M/V) (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenomeerde en gespecialiseerde producent van tegels en klinkers.

  • Jobstudent slagerij weekend M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste op zaterdag en zondagvoormiddag? Wij zijn op zoek naar een student om in een slagerij te Deinze bij te springen. Je staat voornamelijk in voor het bedienen van de klanten en het afrekenen aan de kassa.

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • Technieker op de baan specialisatie pellets m/v - firma te Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Interesse in een job als Technieker op de baan en een passie voor vuur ? Als Servicetechnieker werk je mee in de dienst na verkoop bij een bedrijf gespecialiseerd in verkoop van kachels en haarden regio Oudenaarde ! Jouw job als Servicetechnieker staat centraal bij de firma ! Als technieker ga je de baan op om bij particuliere klanten herstellingen uit te voeren aan onder andere pelletkachels , je onderhoudt toestellen en geeft ook training bij vernieuwde producten. Je interventies als technieker worden dagelijks ingepland , een 3 à 4 per dag, dit afhankelijk van de regio. Je werkgebied vanuit Oudenaarde als technieker is Oost-Vlaanderen , West-Vlaanderen, Brabant , Antwerpen , Henegouwen. Zeer uitzonderlijk werk je buiten België.

  • Account Manager Oost-Vlaanderen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACE MANAGEMENT BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ontwikkelen van een klantenportefeuille door het bezoeken van klanten op afspraak, prospectie en verder uitbouwen van je eigen regio. Het beheren van alle lopende en nieuwe contracten. Je kan zelfstandig werken en bent stressbestendig. Je bent commercieel aangelegd en resultaatgericht. Je bent sociaal, klantvriendelijk, hebt een groot doorzettingsvermogen en beschikt over een commerciële feeling.

  • RESERVE schoonmaak regio Lokeren 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Lokeren zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van JEAN-PIERRE GEERAERTS in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-PIERRE GEERAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-PIERRE GEERAERTS. Laat een reactie achter voor JEAN-PIERRE GEERAERTS. JEAN-PIERRE GEERAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-PIERRE GEERAERTS. Leave a respond for JEAN-PIERRE GEERAERTS. JEAN-PIERRE GEERAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-PIERRE GEERAERTS op de google maps. Adres en contacten JEAN-PIERRE GEERAERTS
Location of JEAN-PIERRE GEERAERTS on the google maps. Address and contacts of JEAN-PIERRE GEERAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-PIERRE GEERAERTS JEAN-PIERRE GEERAERTS: Euro Design | ALLEGRO MA NON TROPPO | Stedelijke Crèche Knuffel | GARAGE GHYSELINCK | PAUL VAN AUDENHOVE

Other related companies as JEAN-PIERRE GEERAERTS: Euro Design | ALLEGRO MA NON TROPPO | Stedelijke Crèche Knuffel | GARAGE GHYSELINCK | PAUL VAN AUDENHOVE

JEAN-PIERRE GEERAERTS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-PIERRE GEERAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01636383056. Het bedrijf JEAN-PIERRE GEERAERTS bevindt zich op het adres: RUE KINDERMANS 18B11; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 824,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 356,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agences immobili猫res. Lijst met producten zijn Services: Vente, Location..
De hoofdactiviteit van JEAN-PIERRE GEERAERTS is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-PIERRE GEERAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-PIERRE GEERAERTS, openstaande posities, locatie van JEAN-PIERRE GEERAERTS op de kaart.

JEAN-PIERRE GEERAERTS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-PIERRE GEERAERTS, company assigned to the tax number BE01636383056. The company JEAN-PIERRE GEERAERTS is located at the address: RUE KINDERMANS 18B11; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 824,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 356,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agences immobili猫res. List of products are Services: Vente, Location..
The main activity of JEAN-PIERRE GEERAERTS is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-PIERRE GEERAERTS is not available. You also can look at reviews of JEAN-PIERRE GEERAERTS, open positions, location of JEAN-PIERRE GEERAERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-PIERRE GEERAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-PIERRE GEERAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-PIERRE GEERAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-PIERRE GEERAERTS, employees, financial statistics.