IMMO-UNIVERS

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • IMMO-UNIVERS
Private companiesMotion Pictures • IMMO-UNIVERS

Contactgegevens IMMO-UNIVERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMO-UNIVERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMO-UNIVERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R?SIDENCE FLOR?AL 7; 4300; WAREMME, België

Telefoon (phone): 19330156 (+32-19330156) 19330156 (+32-19330156)

Fax (fax): +32 (63) 596-35-40 +32 (63) 596-35-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMO-UNIVERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMO-UNIVERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMO-UNIVERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMO-UNIVERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMO-UNIVERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMO-UNIVERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMO-UNIVERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMO-UNIVERS
Products information IMMO-UNIVERS

BTW identificatienummer (tax): BE05171234130
Ondernemingsnummer: 5447814941
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 460,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services: Location, Vente.

Product categorie (product category): Agences immobili猫res

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMO-UNIVERS
(Get full report from official database of BE for IMMO-UNIVERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMO-UNIVERS
Addition kinds of activities for IMMO-UNIVERS

283499. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
384102. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic apparatus, medical
17510200. Installatie van ramen en deuren en erectie | Window and door installation and erection
20150806. Turkije, geslacht en gekleed | Turkey, slaughtered and dressed
25110108. Vanity dressers: hout | Vanity dressers: wood
26799900. Omgebouwde papierproducten, nec, nec | Converted paper products, nec, nec
52110201. Deuren, storm: hout of metaal | Doors, storm: wood or metal

Werken bij IMMO-UNIVERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMO-UNIVERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMO-UNIVERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMO-UNIVERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en/of lossen goederen van de klant). Je stelt de zendingen samen en bereid deze voor in SAP. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteur. Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant en interne magazijniers. Je werkt in dagshift en rapporteert aan de Team Leader.

  • Werkvoorbereider matrijzenbouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld bij een fabrikant van spuitgietproducten met als voornaamste taken: Aanmaak van werkvoorbereiding voor nieuwe matrijsonderdelen en wijzigingen. Design van o.a. electodes voor de zinvonkmachines en aanmaak tekeningen voor herstellingen en wijzigingen aan matrijzen. Planning/prioriteiten voor opvolging van machinebewerking aan matrijsonderdelen. Aanmaak CNC programma's voor draadvonkmachine. Matrijsherstellingen en wijzigingen evalueren en daaraan gekoppelde machine-opdrachten bepalen en inplannen. Uitvoeren veiligheidsaudits.

  • Junior Calculator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Berekenen van addenda aan contracten. Deze contracten hebben als inhoud het onderhoud van technische installaties in gebouwen - Het opstellen van de contractteksten, horende bij deze addenda

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Schilde.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Aalter 8u/week (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Aalter. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dilbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Jobstudent kassa (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat voornamelijk aan de kassa maar kan ook worden ingezet voor de aanvul. Aan de kassa zorg je voor een ordelijke werkomgeving. Je bent klantvriendelijk en weet de klanten te informeren over de lopende acties. Je bent een harde werker die de klanten met een glimlach verwelkomt. Je zorgt voor een correcte betalingsafhandeling en kan met zorg omgaan met de producten.

  • Jobstudent Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers)

  • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Tuinarbeider (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: Tuinen en Parken Demuynck

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring, voor tewerkstelling in een familiaal bedrijf met vijf generaties ervaring. Je staat in voor het uitvoeren van onderhouds- en inrichtingswerkzaamheden van groenzones in de omgeving van Eernegem (voornamelijk openbare werken). Je voert diverse taken uit zoals o.a.: Gazons onderhouden, gras inzaaien Onderhouden van groenzones Bomen snoeien Basisonderhoud van machines of uitrustingen Uitvoeren van infrastructuurwerken (Tuin)paden en opritten aanleggen Meubilair in parken en tuinen installeren en onderhouden Tuinafval opruimen en verwerken

  • Salesbeest gezocht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

Zoek naar antwoorden van IMMO-UNIVERS in sociale netwerken
Look for responds of IMMO-UNIVERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMO-UNIVERS. Laat een reactie achter voor IMMO-UNIVERS. IMMO-UNIVERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMO-UNIVERS. Leave a respond for IMMO-UNIVERS. IMMO-UNIVERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMO-UNIVERS op de google maps. Adres en contacten IMMO-UNIVERS
Location of IMMO-UNIVERS on the google maps. Address and contacts of IMMO-UNIVERS

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMO-UNIVERS IMMO-UNIVERS: JOSEPH SCHOONHEYT | HYE NV | Wrincq Ja?l | THEO BILLEN | Santin J

Other related companies as IMMO-UNIVERS: JOSEPH SCHOONHEYT | HYE NV | Wrincq Ja?l | THEO BILLEN | Santin J

IMMO-UNIVERS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMMO-UNIVERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05171234130. Het bedrijf IMMO-UNIVERS bevindt zich op het adres: R?SIDENCE FLOR?AL 7; 4300; WAREMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 460,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences immobili猫res. Lijst met producten zijn Services: Location, Vente..
De hoofdactiviteit van IMMO-UNIVERS is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMO-UNIVERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMO-UNIVERS, openstaande posities, locatie van IMMO-UNIVERS op de kaart.

IMMO-UNIVERS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMMO-UNIVERS, company assigned to the tax number BE05171234130. The company IMMO-UNIVERS is located at the address: R?SIDENCE FLOR?AL 7; 4300; WAREMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 460,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences immobili猫res. List of products are Services: Location, Vente..
The main activity of IMMO-UNIVERS is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMO-UNIVERS is not available. You also can look at reviews of IMMO-UNIVERS, open positions, location of IMMO-UNIVERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMO-UNIVERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMO-UNIVERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMO-UNIVERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMO-UNIVERS, employees, financial statistics.