FERRUCCIO FADEL/F. FADEL

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • FERRUCCIO FADEL/F. FADEL
Private companiesAgricultural Production - Crops • FERRUCCIO FADEL/F. FADEL

Contactgegevens FERRUCCIO FADEL/F. FADEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FERRUCCIO FADEL/F. FADEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FERRUCCIO FADEL/F. FADEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES QUATRE VENTS 50; 1780; WEMMEL/WEMMEL, België

Telefoon (phone): 24600851 (+32-24600851) 24600851 (+32-24600851)

Fax (fax): +32 (59) 359-72-48 +32 (59) 359-72-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FERRUCCIO FADEL/F. FADEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FERRUCCIO FADEL/F. FADEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FERRUCCIO FADEL/F. FADEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FERRUCCIO FADEL/F. FADEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FERRUCCIO FADEL/F. FADEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FERRUCCIO FADEL/F. FADEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FERRUCCIO FADEL/F. FADEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FERRUCCIO FADEL/F. FADEL
Products information FERRUCCIO FADEL/F. FADEL

BTW identificatienummer (tax): BE08211151123
Ondernemingsnummer: 7885681152
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 679,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services: Location, Vente.

Product categorie (product category): Agences immobili猫res

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FERRUCCIO FADEL/F. FADEL
(Get full report from official database of BE for FERRUCCIO FADEL/F. FADEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FERRUCCIO FADEL/F. FADEL
Addition kinds of activities for FERRUCCIO FADEL/F. FADEL

308906. Verwerking van kunststoffen | Plastics processing
382701. Optische instrumenten en apparaten | Optical instruments and apparatus
32599903. Muurbehandeling, klei | Wall coping, clay
33130102. Mangaanmetaal, niet in hoogovens gemaakt | Manganese metal, not made in blast furnaces
35320408. Schraperladers, ondergronds | Scraper loaders, underground
51319902. Bruidsbenodigdheden | Bridal supplies
51590101. Katoenhandelaren | Cotton merchants
56999902. Clergy vestigingen | Clergy vestments

Werken bij FERRUCCIO FADEL/F. FADEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FERRUCCIO FADEL/F. FADEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FERRUCCIO FADEL/F. FADEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FERRUCCIO FADEL/F. FADEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Vloerder (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Randstad Construct biedt werk aan een vloerder met ervaring. Je komt terecht op de afdeling badkamerrenovaties: badkamers uitbreken chape plaatsen vloeren tegels zetten cementeren Randstad Construct biedt een job optie vast in een enthousiast, groeiend bedrijf met jonge, toffe ploegen.

  • Verkoper / Verkoopster Tuincentrum & Hobby (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper/verkoopster bij onze klant die gespecialiseerd is in Tuin en hobby artikelen zal jouw takenpakket bestaan uit Begroeten van de klanten met een grote glimlach Actief verkopen Aanvullen Winkel op orde houden Adviseren van de klanten

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

  • Orderpicker voeding met vaste nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Aangekochte goederen sorteren per soort in de juiste frigocel - Bestellingen klaarzetten per klant voor ophaal van de transportfirma - Aanmaken van leveringsbonnen en productlabels op de PC - Algemeen onderhoud van de frigocel

  • Grondwerker (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zie je een job als grondwerker/klinkerlegger wel zitten? Lees dan zeker verder. Dit zijn de taken die je zal uitvoeren bij onze klant in regio Oudenaarde: > het aanleggen van opritten en parking in klinkers > het uitvoeren van grondwerken en asfaltwerken Aarzel niet te solliciteren!

  • Huishoudhulp (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Business Analist (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TOURING ASSURANCES

    Type: Vaste Job

    Business analyse in één van de multidisciplinaire teams (deel van het IT Team) in een directe autoverzekeringsmaatschappij. De business analist zal verantwoordelijk zijn voor het begrijpen, documenteren, ondersteunen en analyseren van de applicaties en procedures die de businessfuncties in de verschillende afdelingen van de maatschappij ondersteunen. De business analist zal nauw samenwerken met de Product Owner om User Stories (beschrijving van behoeften en requirements) en acceptatiecriteria vast te leggen. De business analist zal samen met zijn/haar team oplossingen implementeren in elke Sprint, en zal actief bijdragen in validaties en tests samen met de eindgebruikers. Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor het tot stand brengen en behouden van effectieve werkrelaties, zowel intern als extern. De job vergt een effectieve prioriteitsbepaling, tijdsbeheer, teamgeest, en sterke organisatorische en communicatievaardigheden.

  • Verkoopmedewerker seizoensartikelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor seizoensartikelen: Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de onderneming. Je promoot de producten en het bedrijf. Je bent medeverantwoordelijk dat de klanten de producten kopen. Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van de producten. Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Als verkoopmedewerker sta je de klanten op een vriendelijke manier te woord. - Je vult de producten aan in de rayons in de winkel - Je stelt de producten mooi en zichtbaar te koop in de rekken - Je zorgt ervoor dat tijdig de nodige bestellingen gebeuren - Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid in jouw rayon - Je beantwoordt de vragen van klanten - Je adviseert de klant - Je helpt de klant een aankoop te maken - Je zorgt dat de klant tevreden is en blijft

  • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MONDI POPERINGE

    Type: Vaste Job

    Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

  • Mechaniekers (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN ROY STEVEN

    Type: Vaste Job

    We kijken momenteel zeer dringend uit naar 2 nieuwe medewerkers met kennis van mechanica, elektriciteit en hydraulica. Je voert zowel herstellingen als onderhoudswerken uit in de industriehal als op de werf: herstellingen aan grondverzetmachines aanmaken of herstellingen van hydraulische slangen , enz.

  • Taaldocent Nederlands (NT2) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BXL ACADEMY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bxl Academy is een groeiende talenschool in het hart van Brussel. We bieden lespakketten op maat van bedrijven en particulieren. Onze taalcursussen zijn aangepast aan de persoonlijke en professionele noden van onze cursisten. Wij zijn op zoek naar een vlotte, communicatieve leraar Nederlands die lesgeeft en zijn of haar studenten uitdaagt, prikkelt en op sleeptouw neemt. Als taaldocent bij Bxl Academy zal je over een gevarieerd takenpakket beschikken. 's Ochtends geef je intensieve cursussen aan professionals, in de namiddag geef je taalmodules aan een groep gemotiveerde werkzoekenden en één of twee avonden per week verzorg je de avondcursussen Nederlands. Behalve een uitstekend taaldocent ben je ook een sterke communicator, aangenaam in de omgang en weet je een groep op sleeptouw te nemen door jouw enthousiasme. Je begint met enkele losse opdrachten, maar zal al snel een volle agenda weten op te bouwen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van FERRUCCIO FADEL/F. FADEL in sociale netwerken
Look for responds of FERRUCCIO FADEL/F. FADEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FERRUCCIO FADEL/F. FADEL. Laat een reactie achter voor FERRUCCIO FADEL/F. FADEL. FERRUCCIO FADEL/F. FADEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FERRUCCIO FADEL/F. FADEL. Leave a respond for FERRUCCIO FADEL/F. FADEL. FERRUCCIO FADEL/F. FADEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FERRUCCIO FADEL/F. FADEL op de google maps. Adres en contacten FERRUCCIO FADEL/F. FADEL
Location of FERRUCCIO FADEL/F. FADEL on the google maps. Address and contacts of FERRUCCIO FADEL/F. FADEL

Andere gerelateerde bedrijven als come FERRUCCIO FADEL/F. FADEL FERRUCCIO FADEL/F. FADEL: Mimi-Pinson | COIFFURE LONY | WILFRIED VANHOLLEBEKE | Solico bvba | Wauthier Vincent

Other related companies as FERRUCCIO FADEL/F. FADEL: Mimi-Pinson | COIFFURE LONY | WILFRIED VANHOLLEBEKE | Solico bvba | Wauthier Vincent

FERRUCCIO FADEL/F. FADEL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FERRUCCIO FADEL/F. FADEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08211151123. Het bedrijf FERRUCCIO FADEL/F. FADEL bevindt zich op het adres: AVENUE DES QUATRE VENTS 50; 1780; WEMMEL/WEMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 679,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences immobili猫res. Lijst met producten zijn Services: Location, Vente..
De hoofdactiviteit van FERRUCCIO FADEL/F. FADEL is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FERRUCCIO FADEL/F. FADEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FERRUCCIO FADEL/F. FADEL, openstaande posities, locatie van FERRUCCIO FADEL/F. FADEL op de kaart.

FERRUCCIO FADEL/F. FADEL is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is FERRUCCIO FADEL/F. FADEL, company assigned to the tax number BE08211151123. The company FERRUCCIO FADEL/F. FADEL is located at the address: AVENUE DES QUATRE VENTS 50; 1780; WEMMEL/WEMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 679,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences immobili猫res. List of products are Services: Location, Vente..
The main activity of FERRUCCIO FADEL/F. FADEL is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FERRUCCIO FADEL/F. FADEL is not available. You also can look at reviews of FERRUCCIO FADEL/F. FADEL, open positions, location of FERRUCCIO FADEL/F. FADEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FERRUCCIO FADEL/F. FADEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FERRUCCIO FADEL/F. FADEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FERRUCCIO FADEL/F. FADEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FERRUCCIO FADEL/F. FADEL, employees, financial statistics.