DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP
Private companiesReal Estate • DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP

Contactgegevens DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA HALLE 2; 7860; LESSINES, België

Telefoon (phone): 68332450 (+32-68332450) 68332450 (+32-68332450)

Fax (fax): +32 (53) 270-70-63 +32 (53) 270-70-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP
Products information DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP

BTW identificatienummer (tax): BE07497863769
Ondernemingsnummer: 8476470947
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 633,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Type de Biens Immobiliers: Bungalows, Bureaux, Villas, Ateliers, Appartements, Maisons de Campagne, R茅sidences de Luxe, Espaces Commerciaux, Maisons, Garages & Aires de Stationnement, B?timents Industriels, Terrains. Services: Habitations Particuli猫res, Locaux Commerciaux, Location, Terrains, Vente.

Product categorie (product category): Agences immobili猫res

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP
(Get full report from official database of BE for DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP
Addition kinds of activities for DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP

8322. Individuele en familiale diensten | Individual and family services
23290304. Hockey uniformen: mannen, jongeren en jongens | Hockey uniforms: men's, youths', and boys'
31619904. Gevallen, draagbaar, nec | Cases, carrying, nec
35320101. Auger mijnbouw apparatuur | Auger mining equipment
38510203. Beschermers, oog | Protectors, eye
39490205. Vliegen, vissen: kunstmatig | Flies, fishing: artificial

Werken bij DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider wegsignalisatie - rijbewijs C (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf in Wommelgem zijn we op zoek naar een plaatser wegsignalisatie bij wegenwerken. Je vertrekt 's ochtends met de vrachtwagen vanuit het magazijn naar de werf waar je zal instaan voor het manueel plaatsen van wegsignalisatie. Hard werken en lange dagen schrikken je niet af.

  • Chauffeur CE voor een bouwhandel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwpunt regio Westerlo zoeken we een chauffeur CE voor het leveren van materiaal op de werven. Je zal ook met je kraan de welfsels plaatsen. Je start elke dag rond 5.00-6.00 (afhankelijk van de werf) en werkt dus in daguren. Overuren vormen geen probleem voor jou. Na een geslaagde interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Ingeschreven in PC 140.

  • Productiemedewerker oproepbasis (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een bedrijf dat haspels produceert. Al meer dan vijftien jaar leveren ze aan zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven voornamelijk binnen de kabel-,draad- en staalsector. Flexibiliteit kenmerkt hun aanpak, kwaliteit hun product. Ze produceren in verscheidene uitvoeringen en afmetingen, naar wens van de klant, en dit binnen een zeer korte levertijd en aan concurrerende prijzen. Voor tewerkstelling in Bocholt zoeken wij gemotiveerde medewerkers die op oproepbasis willen werken. Je zal voornamelijk instaan voor het zagen van PVC buizen - machine is reeds ingesteld dus het is heel eenvoudig werk.

  • Administratief bediende planning (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot transportbedrijf regio Ieper zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de planningsafdeling. Je biedt administratieve ondersteuning aan de transportplanners. Je maakt zelf geen planningen op, maar hebt wel vaak contact met zowel klanten als chauffeurs (per mail en telefoon). Je geeft alle gegevens en documenten in in het systeem en zorgt dat alle transportopdrachten op tijd ingegeven zijn. Je registreert gegevens die de chauffeurs doorgeven en contacteert klanten voor het vastleggen van laad- en losafspraken.

  • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

  • Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een kelner in een aangename en standingvolle brasserie. Je neemt de bestellingen aan, serveert dranken en eten, staat mensen bij in hun keuzes en geeft advies waar nodig.

  • HUISHOUDHULP Morkhoven - Direct VAST contract én maaltijdcheques (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat. Je stelt deze samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar. Ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Student onthaal administratie kerstvakantie (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - onthaal van leveranciers, klanten,... - telefonisch onthaal - administratie algemeen

  • Chauffeur distributie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Om de logistieke dienst van onze klant in Aalter te versterken zijn we op zoek naar een chauffeur C-CE. De functie: - Op basis van een ladinglijst bepaal je een efficiënte route - Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van goederen bij de klanten - Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen - Je hebt aandacht voor de eigen veiligheid en van anderen

  • teamcoach keuken (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: WZC HEILIGE FAMILIE

    Type: Vaste Job

    als teamcoach van de keuken stuur je zowel koks als keuken en logistiek personeel aan. je bent medeverantwoordelijk voor een goede werkgeest binnen jouw team. je staat open voor een samenwerking met de andere teams in het woonzorgcentrum. je stelt menu's samen, doet bestellingen. je maakt de werkplanning van jouw team op. je kunt omgaan met een werkingsbudget. een coachopleding is een pluspunt.

  • Junior programmeurs (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: SOFT NAERT

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde collega die de noden van onze verschillende klanten kan omzetten naar kant en klare oplossingen. Je werkt in teamverband, maar werkt dikwijls zelfstandig aan uitdagende projecten. Je haalt plezier uit het oplossen van problemen en hebt interesse in bedrijfsprocessen. Jouw persoonlijke inspanningen vertalen zich bij de klant als oplossingen die hen efficiënter en kostenbesparender laten werken.

  • Vertegenwoordiger op zelfstandige basis (België)

    Regio: België

    Bedrijf: La Confiance

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar commerciële talenten die op zelfstandige basis ons bestaande klantenbestand uitbouwen en dit voor verschillende regio's (Vlaanderen, Brussel of Wallonië). Je staat in voor het beheer en de uitbouw van het bestaande klantenbestand (F1 en F2 kanalen) door middel van actieve en gerichte prospectie in jouw regio Je introduceert nieuwe producten bij klanten en je spoort hen aan tot uitbreiding van het bestaande assortiment Je dringt er bij de winkelverantwoordelijke op aan om de producten in de juiste rayon te plaatsen Je zorgt ook steeds voor een verzorgde presentatie van onze producten in het rek, met optimaal gebruik van het voorziene promomateriaal en dit steeds in samenspraak met de winkelverantwoordelijke Je brengt nieuwe klanten in contact met de juiste distributeur Je bent het aanspreekpunt voor het bestaande cliënteel en de contactpersoon tussen klant en distributeur in geval van eventuele vragen of opmerkingen op het domein van kwaliteit, assortiment-keuze en service Je maximaliseert de omzet en de rentabiliteit volgens de vooropgestelde doelstellingen Je vertegenwoordigt het bedrijf op professionele beurzen Je bent eventueel bereid om tastings te organiseren om de consument in de supermarkt te overtuigen van onze producten Je rapporteert op wekelijkse basis over de behaalde resultaten aan de zaakvoerder en je staat zelf in voor je eigen administratie

Zoek naar antwoorden van DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP in sociale netwerken
Look for responds of DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP. Laat een reactie achter voor DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP. DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP. Leave a respond for DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP. DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP op de google maps. Adres en contacten DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP
Location of DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP on the google maps. Address and contacts of DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP

Andere gerelateerde bedrijven als come DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP: FLG. CLAEYS NV | PISTE "FRANKENTAL" | Meyns S | ACHIEL VAN GOETHEM | In de Poorte

Other related companies as DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP: FLG. CLAEYS NV | PISTE "FRANKENTAL" | Meyns S | ACHIEL VAN GOETHEM | In de Poorte

DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07497863769. Het bedrijf DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP bevindt zich op het adres: RUE DE LA HALLE 2; 7860; LESSINES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 633,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agences immobili猫res. Lijst met producten zijn Type de Biens Immobiliers: Bungalows, Bureaux, Villas, Ateliers, Appartements, Maisons de Campagne, R茅sidences de Luxe, Espaces Commerciaux, Maisons, Garages & Aires de Stationnement, B?timents Industriels, Terrains. Services: Habitations Particuli猫res, Locaux Commerciaux, Location, Terrains, Vente..
De hoofdactiviteit van DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP, openstaande posities, locatie van DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP op de kaart.

DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP, company assigned to the tax number BE07497863769. The company DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP is located at the address: RUE DE LA HALLE 2; 7860; LESSINES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 633,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agences immobili猫res. List of products are Type de Biens Immobiliers: Bungalows, Bureaux, Villas, Ateliers, Appartements, Maisons de Campagne, R茅sidences de Luxe, Espaces Commerciaux, Maisons, Garages & Aires de Stationnement, B?timents Industriels, Terrains. Services: Habitations Particuli猫res, Locaux Commerciaux, Location, Terrains, Vente..
The main activity of DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP is not available. You also can look at reviews of DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP, open positions, location of DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEPORTEMONT IMMO SERVICE EURODEP, employees, financial statistics.