SICOM INTERIM

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • SICOM INTERIM
Private companiesCoal Mining • SICOM INTERIM

Contactgegevens SICOM INTERIM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SICOM INTERIM: address, phone, fax, email, website, opening hours

SICOM INTERIM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TH. VAN CAUWENBERGHSLEI 40; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36852057 (+32-36852057) 36852057 (+32-36852057)

Fax (fax): +32 (81) 714-23-71 +32 (81) 714-23-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SICOM INTERIM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SICOM INTERIM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SICOM INTERIM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SICOM INTERIM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SICOM INTERIM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SICOM INTERIM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SICOM INTERIM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SICOM INTERIM
Products information SICOM INTERIM

BTW identificatienummer (tax): BE03474945068
Ondernemingsnummer: 7372619628
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in SICOM INTERIM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agences d?interim and personnel temporaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SICOM INTERIM
(Get full report from official database of BE for SICOM INTERIM)

Aanvulling soorten activiteiten voor SICOM INTERIM
Addition kinds of activities for SICOM INTERIM

503999. Bouwmaterialen, nec, nec | Construction materials, nec, nec
23849900. Robes en jurkjes, nec | Robes and dressing gowns, nec
31310100. Boot en schoen accessoires | Boot and shoe accessories
34920100. Vloeistofkrachtkleppen voor vliegtuigen | Fluid power valves for aircraft
36410205. Lampen, insect: elektrisch | Lamps, insect: electric
49250101. Blauwgas, gegarburdeerd: productie en distributie | Blue gas, carbureted: production and distribution

Werken bij SICOM INTERIM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SICOM INTERIM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SICOM INTERIM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SICOM INTERIM. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Assistent Dienst Naverkoop (NED/ENG) Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Administratief Assistent Dienst Naverkoop (M/V). Onze klant is een bedrijf gelegen in Evere. Als Administratief Assistent Dienst Naverkoop heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers; Je behandelt alle aanvragen van klanten; je biedt de eerste service aan klanten; Je overlegt met het werkatelier welke herstellingen er uitgevoerd moeten worden; Je brengt de klant op de hoogte van de stand van zaken (duurtijd herstelling, kosten, proces,...); Je handelt alle dossiers af en zorgt voor de volledige administratie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

  • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

  • Productiemedewerker- dagwerk (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker voor in een drukkerij te Deinze: -helpen in productie, dozen plooien,... -laden en lossen van vrachtwagens -logistiek klaarmaken van de bestellingen -leveren van producten bij de klanten -onderhoud: recyclagepark, magazijn,...

  • Poetshulp Oud-Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in RUMST/BOOM - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten Alma restaurants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste student? Steek jij graag de handen uit de mouwen? En wil jij graag een extra centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jouw hulp! Kan je één of meerdere dagen per week werken? Werk je liever met flexibele uren? Bij Alma kan het allemaal. Wij bieden je een divers aanbod aan taken... Je kan vlot de kassa bedienen, je staat in voor de afwas, je bereidt verschillende verse broodjes of je voorziet de klanten van een overheerlijke maaltijd achter het buffet. Aarzel dan niet en stel je kandidaat !

  • Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installat (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installaties Dit bedrijf, marktleider in de kunststofindustrie, heeft een internationaal karakter en meerdere vestigingen in België. Zij gaan op zoek naar een specialist in elektrische installaties, dit in regio Lokeren. Wil je werken in een sterke economische organisatie waar je de kans krijgt om uw talenten maximaal te ontplooien, waar de werknemers centraal staan en een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Je begeleidt een klein team van techniekers en stuurt deze aan Je lost diverse elektrische en mechanische problemen op in de productieafdelingen Je rapporteert rechtstreeks aan de elektrisch verantwoordelijke en tevens functioneer je als zijn rechterhand Je werkt voornamelijk hands-on maar je neemt ook administratieve taken op Je voert voorbereidend werk uit, je werkt de elektrische schema's uit Je bewaakt de vooruitgang van de verschillende projecten waaraan je werkt Je communiceert regelmatig met leveranciers

  • TECHNICUS AUTOMATISATIE - MOOIE VERLONING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën. Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties. Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en  onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers- en versterkers, geregelde aandrijvingen/robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Limburg. Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven mensen die actief willen meewerken aan de groei en versterking van hun positie op de markt.

  • Jobcoach (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

Zoek naar antwoorden van SICOM INTERIM in sociale netwerken
Look for responds of SICOM INTERIM in social networks

Lees alle opmerkingen voor SICOM INTERIM. Laat een reactie achter voor SICOM INTERIM. SICOM INTERIM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SICOM INTERIM. Leave a respond for SICOM INTERIM. SICOM INTERIM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SICOM INTERIM op de google maps. Adres en contacten SICOM INTERIM
Location of SICOM INTERIM on the google maps. Address and contacts of SICOM INTERIM

Andere gerelateerde bedrijven als come SICOM INTERIM SICOM INTERIM: B.B.C. ALOSTA AALST | Alstom Belgium | IFB INTERNATIONAL FACTORS/INTERNATIONAL FACTORS | Heyns P | JEAN CHATRE

Other related companies as SICOM INTERIM: B.B.C. ALOSTA AALST | Alstom Belgium | IFB INTERNATIONAL FACTORS/INTERNATIONAL FACTORS | Heyns P | JEAN CHATRE

SICOM INTERIM is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SICOM INTERIM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03474945068. Het bedrijf SICOM INTERIM bevindt zich op het adres: TH. VAN CAUWENBERGHSLEI 40; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences d?interim and personnel temporaire. Producten gemaakt in SICOM INTERIM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SICOM INTERIM is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SICOM INTERIM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SICOM INTERIM, openstaande posities, locatie van SICOM INTERIM op de kaart.

SICOM INTERIM is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is SICOM INTERIM, company assigned to the tax number BE03474945068. The company SICOM INTERIM is located at the address: TH. VAN CAUWENBERGHSLEI 40; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences d?interim and personnel temporaire. Products created in SICOM INTERIM were not found.
The main activity of SICOM INTERIM is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SICOM INTERIM is not available. You also can look at reviews of SICOM INTERIM, open positions, location of SICOM INTERIM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SICOM INTERIM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SICOM INTERIM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SICOM INTERIM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SICOM INTERIM, employees, financial statistics.