KONVERT INTERIM

Contactgegevens KONVERT INTERIM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KONVERT INTERIM: address, phone, fax, email, website, opening hours

KONVERT INTERIM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAUWENGRAAF 143; 3630; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89767572 (+32-89767572) 89767572 (+32-89767572)

Fax (fax): +32 (51) 713-65-74 +32 (51) 713-65-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KONVERT INTERIM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KONVERT INTERIM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KONVERT INTERIM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KONVERT INTERIM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KONVERT INTERIM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KONVERT INTERIM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KONVERT INTERIM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KONVERT INTERIM
Products information KONVERT INTERIM

BTW identificatienummer (tax): BE06776885986
Ondernemingsnummer: 4634277343
Hoofdstad (capital): 456,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 750,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in KONVERT INTERIM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agences d?interim and personnel temporaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KONVERT INTERIM
(Get full report from official database of BE for KONVERT INTERIM)

Aanvulling soorten activiteiten voor KONVERT INTERIM
Addition kinds of activities for KONVERT INTERIM

20649911. Lekkergoed snoep | Licorice candy
35599917. Kernreactor controle staaf en aandrijfmechanisme | Nuclear reactor control rod and drive mechanism
36710202. Electron buizen, industriële | Electron tubes, industrial
37929908. Reiswagenchassis | Travel trailer chassis
39310118. Piano's, alle soorten: verticaal, groot, spinet, speler, etc. | Pianos, all types: vertical, grand, spinet, player, etc.
50489901. Contactlenzen | Contact lenses

Werken bij KONVERT INTERIM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KONVERT INTERIM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KONVERT INTERIM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KONVERT INTERIM. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR D (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een buschauffeur voor onze klant regio Roeselare! Jouw taak: > Je rijdt met de bussen tot aan de klant en autokeuring. > Je kan ingezet worden om bussen op te halen voor herstelling en terug te brengen naar de klant.

  • Onderhoudsmecancien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in ondrehoud en reparaties van schepen en yachts! We zijn opzoek naar een mecanicien voor het onderhoud te doen van verschillende machines. Vooral van draaibanken, frees- en slijpmachines.

  • Storingstechnieker St Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met hoofdzetel te Kempen zijn we op zoek naar storingstechniekers voor de regio St Katelijne Waver Uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud aan machines Oplossen van storingen, zowel elektrisch als mechanisch Kennis van reductiekasten, lageringen, sensoren, motoren

  • Huishoudhulp Regio Oostakker (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening van je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

  • Elektromechanieker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Wevelgem, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • Ervaren Teamlead Service Desk @ Brussels Airport Company (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: AUSY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Service Desk Teamlead heb je de eindverantwoordelijkheid over de dagelijkse operationele leiding van de Service Desk (SD). Deze interne SD geeft ondersteuning aan alle medewerkers van onze klant. De SD bestaat uit een team van een tiental engineers. Zowel onze Support Engineers als verschillende lopende IT-projecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. We verwachten van jou vooral dat je op zoek zal gaan naar algemene verbeteringen, lopende processen analyseert. Als SD Teamlead bestaat je takenpakket uit: Dagelijkse opvolging en rapportering van de te behalen SLA’s en KPI’s Huidige pijnpunten detecteren en processen uitwerken om deze te verbeteren Dialoog houden met team en overleg met andere afdelingen, alsook management Operationele leiding en opvolging van escalatiemanagement Planning en organisatie van de Service Desk Dagelijkse aanspreekpunt voor de engineers met coachen, motiveren, bijsturing en opvolging Opvolging van kleinere projecten van A tot Z

  • teamcoördinator - payroll services (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als teamcoördinator - payroll services stuur je een team van klantenadviseurs - payroll services aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoormanager uit. Je ondersteunt de kantoormanager bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van teamcoördinator - payroll services worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • psycholoog m/v op zelfstandige basis gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MARIEKE SEGERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk 't Huys is een paramedische groepspraktijk met volgende disciplines: psychologie, logopedie, audiologie en dieetkunde. Wij zijn op zoek naar een toffe collega-psycholoog die op zellfstandige basis bij ons wil werken. Ons huidig team bestaat uit kinderpsychologen, seksuologen/reltietherapeuten en psychologen voor (jong) volwassenen.

  • Medewerker kinderbegeleiding (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: DE KOALABEERTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf zal je instaan voor volgende taken: opvang kinderen van 0 tot 3 jaar. activiteiten doen met kinderen (spel, knutselen, zang, dans, lichaamsbeweging, verhaaltjes voorlezen,...). kindjes begeleiden bij de maaltijden en voeden. verzorging (luiers verversen, neusjes spoelen, handjes en gezichtjes afkuisen, indien nodig en toegelaten medicatie toedienen,...). mogelijk kleine onderhoudstaken vervullen (af en toe vloer vegen, kleine afwas).

  • Flexijob: Hulpkok (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

Zoek naar antwoorden van KONVERT INTERIM in sociale netwerken
Look for responds of KONVERT INTERIM in social networks

Lees alle opmerkingen voor KONVERT INTERIM. Laat een reactie achter voor KONVERT INTERIM. KONVERT INTERIM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KONVERT INTERIM. Leave a respond for KONVERT INTERIM. KONVERT INTERIM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KONVERT INTERIM op de google maps. Adres en contacten KONVERT INTERIM
Location of KONVERT INTERIM on the google maps. Address and contacts of KONVERT INTERIM

Andere gerelateerde bedrijven als come KONVERT INTERIM KONVERT INTERIM: Cheops nv | INFO SIGN | CELIS H | DE WITTE PATRICK | POLFLIET

Other related companies as KONVERT INTERIM: Cheops nv | INFO SIGN | CELIS H | DE WITTE PATRICK | POLFLIET

KONVERT INTERIM is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KONVERT INTERIM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06776885986. Het bedrijf KONVERT INTERIM bevindt zich op het adres: PAUWENGRAAF 143; 3630; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 456,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 750,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences d?interim and personnel temporaire. Producten gemaakt in KONVERT INTERIM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KONVERT INTERIM is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KONVERT INTERIM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KONVERT INTERIM, openstaande posities, locatie van KONVERT INTERIM op de kaart.

KONVERT INTERIM is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is KONVERT INTERIM, company assigned to the tax number BE06776885986. The company KONVERT INTERIM is located at the address: PAUWENGRAAF 143; 3630; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 456,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 750,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences d?interim and personnel temporaire. Products created in KONVERT INTERIM were not found.
The main activity of KONVERT INTERIM is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KONVERT INTERIM is not available. You also can look at reviews of KONVERT INTERIM, open positions, location of KONVERT INTERIM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KONVERT INTERIM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KONVERT INTERIM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KONVERT INTERIM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KONVERT INTERIM, employees, financial statistics.