AGO INTERIM

Contactgegevens AGO INTERIM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGO INTERIM: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGO INTERIM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 1; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14564640 (+32-14564640) 14564640 (+32-14564640)

Fax (fax): +32 (67) 427-83-94 +32 (67) 427-83-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGO INTERIM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGO INTERIM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGO INTERIM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGO INTERIM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGO INTERIM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGO INTERIM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGO INTERIM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGO INTERIM
Products information AGO INTERIM

BTW identificatienummer (tax): BE04353302001
Ondernemingsnummer: 9039794921
Hoofdstad (capital): 522,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Sp茅cialit茅s: Personnel Administratif, Ouvriers.

Product categorie (product category): Agences d?interim and personnel temporaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGO INTERIM
(Get full report from official database of BE for AGO INTERIM)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGO INTERIM
Addition kinds of activities for AGO INTERIM

5722. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores
20240305. Mellorine | Mellorine
28210302. Cellulose nitraat | Cellulose nitrate
39499904. Boksen apparatuur en benodigdheden, algemeen | Boxing equipment and supplies, general
76991002. Piano tuning en reparatie | Piano tuning and repair

Werken bij AGO INTERIM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGO INTERIM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGO INTERIM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGO INTERIM. Looking for open vacancies in other companies

  • CnC snijder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    CnC snijder van polyetherschuimen tot eindproducten Werken in 2 ploegen (6-2, 2-10) Kandidaten die zich voor langere termijn willen engageren

  • Toonbankbediende/Kassier(ster) regio Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Het klaarzetten van de toonbank voor de service. · Je werkt met de kassa. · Het voorbereiden van de broodjes · Meehelpen afruimen en proper maken van de toonbanken, installaties & werkplekken. · Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Je springt in voor collega's.

  • Polyvalent metaalarbeider dagwerk (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschrijft men jou als een Handige Harry? Interesse in de metaalsector? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor onze klant in regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een polyvalent metaalarbeider. Je gaat aan de slag als ateliermedewerker en doet het voorbereidend werk voor de monteurs die op baan gaan. Wat zijn je taken? manuele bewerking van metaal plooien, samenkloppen, branden van metaalelementen helpen met metaalproductie machines bedienen ontbramen frezen, tappen, boren montagewerkWat zijn jouw werkuren? Je werkt maandag-vrijdag 7u30-16u15.

  • Dakwerker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een dakwerker.

  • Huishoudelijke Hulp (groot-Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Huishoudhulp regio Sijsele (M/V) (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • Elektrisch & instrumentatie technieker (dagdienst) regio Westerlo met bedrijfswagen! (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de grafische sector. Voor de vestiging in Westerlo gaan wij op zoek naar een Elektrisch & instrumentatie technieker dagdienst dagdienst. Als elektrisch & instrumentatie technieker los je zelfstandig storingen op aan procesinstallaties. De focus ligt op het uitvoeren van elektrische onderhoudswerken. Je bent vertrouwd met PLC, motorsturingen en doseerpompen. Verder ben je verantwoordelijk voor het up to date houden van technische dossiers, en het technisch magazijn. Naast de onderhoudsopdrachten werk je mee aan technische verbeteringsprojecten, vooral vanuit de invalshoek elektriciteit en instrumentatie.

  • Industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een multitechnische firma met internationale aanwezigheid en diverse afdelingen is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je wordt tewerkgesteld op vooral langdurige projecten waar je elektrisch werk uitvoert. Dit is vooral in ziekenhuizen, universiteiten,... maar je kan ook op een industriële site worden tewerkgesteld. Daarnaast ben je ook in staat om de werfadministratie bij te houden.

  • Elektrisch- tekenaar / werkvoorbereider (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VENTILEC

    Type: Vaste Job

    We bieden een zeer brede en gevarieerde job aan : Je takenpakket ziet er als volgt uit : opmaak en ontwerpen van electrische installaties en borden in E-Plan en AUTOCAD opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie opmaak en ontwerpen van software voor complete installaties ( beperkt ) opmaak P&ID en instrumentatielijsten contacten met klanten en leveranciers , opmaak van bestellingen voorbereidend werk voor de bordenbouwers , desgevallend meewerken voorbereidend werk en begeleiding van de (service) monteurs op de werf , desgevallend mee interveniëren organiseren keuringen opmaak technische documentatie naar het electrische aspect toe indien kennis en interesse : IT verantwoordelijke ( opzet nieuwe software of nieuwe PC's )

  • Service Technieker Onderhoud en Herstellingen Tennant - Regio Limburg (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Omwille van de snelle groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Service Technieker met interesse voor hoogstaande reinigingsmachines om ons team te versterken en onze klanten optimaal te bedienen. Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant als die van Motrac Handling & Cleaning te behartigen. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Eerstelijns Support Medewerker (NL/FR) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BARISTA SOFTWARE

    Type: Vaste Job

    Wat doen wij Bij Barista Software streven we ernaar om de concurrentie een stapje voor te blijven door vernieuwende software voor artsen te ontwikkelen. Daarbij werken we met een start-up mentaliteit waarbij we er op zijn gebrand om de beste oplossing te vinden voor elk probleem. Sinds kort maken we deel uit van CompuGroup Medical, één van 's werelds leidende eHealth ondernemingen. Dankzij deze samenwerking kunnen we ons sterk groeiend jong bedrijf verder laten ontplooien tot een grote speler op de markt. Daarom zijn wij op zoek naar Een enthousiaste medewerker die ons support-team wilt versterken. Onze support-dienst staat hoog aangeschreven bij onze klanten, en terwijl ons klantenbestand groeit, willen we de supportkwaliteit verder blijven garanderen. Samen met de secondline support ga je deze uitdaging aan. Herken je jezelf in onderstaande eigenschappen, twijfel dan niet en contacteer ons. • Je bent vlot in het Nederlands en het Frans. • Je bent vriendelijk, verantwoordelijk en helpt mensen graag. • Je komt vooral in contact met artsen en hun administratief personeel. Je vindt het interessant om te leren hoe de medische wereld in zijn werk gaat. • Je vindt het niet erg om al eens bepaalde specifieke IT-gerelateerde taken uit te voeren of er iets over bij te leren. Met deze capaciteiten kan je samen met het hele Barista-team de juiste oplossing brouwen (of leren brouwen) voor de uitdagingen die zich voordoen. Uiteraard gecombineerd met een goede teamspirit en een goed gevoel voor humor.

Zoek naar antwoorden van AGO INTERIM in sociale netwerken
Look for responds of AGO INTERIM in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGO INTERIM. Laat een reactie achter voor AGO INTERIM. AGO INTERIM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGO INTERIM. Leave a respond for AGO INTERIM. AGO INTERIM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGO INTERIM op de google maps. Adres en contacten AGO INTERIM
Location of AGO INTERIM on the google maps. Address and contacts of AGO INTERIM

Andere gerelateerde bedrijven als come AGO INTERIM AGO INTERIM: Bowling & Kegelhuis BVBA | MARECHAL PATRICK | Vie Saine (La) | Tom Van Dongen | LA BELLE & LA B?TE

Other related companies as AGO INTERIM: Bowling & Kegelhuis BVBA | MARECHAL PATRICK | Vie Saine (La) | Tom Van Dongen | LA BELLE & LA B?TE

AGO INTERIM is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGO INTERIM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04353302001. Het bedrijf AGO INTERIM bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 1; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 522,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 237,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences d?interim and personnel temporaire. Lijst met producten zijn Sp茅cialit茅s: Personnel Administratif, Ouvriers..
De hoofdactiviteit van AGO INTERIM is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGO INTERIM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGO INTERIM, openstaande posities, locatie van AGO INTERIM op de kaart.

AGO INTERIM is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGO INTERIM, company assigned to the tax number BE04353302001. The company AGO INTERIM is located at the address: NIEUWSTRAAT 1; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 522,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 237,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences d?interim and personnel temporaire. List of products are Sp茅cialit茅s: Personnel Administratif, Ouvriers..
The main activity of AGO INTERIM is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AGO INTERIM is not available. You also can look at reviews of AGO INTERIM, open positions, location of AGO INTERIM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGO INTERIM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGO INTERIM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGO INTERIM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGO INTERIM, employees, financial statistics.