REIZEN DE BLAUWVOET

Contactgegevens REIZEN DE BLAUWVOET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REIZEN DE BLAUWVOET: address, phone, fax, email, website, opening hours

REIZEN DE BLAUWVOET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREDEN ELS 43; 2490; BALEN, België

Telefoon (phone): 14812323 (+32-14812323) 14812323 (+32-14812323)

Fax (fax): +32 (84) 247-33-46 +32 (84) 247-33-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REIZEN DE BLAUWVOET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REIZEN DE BLAUWVOET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REIZEN DE BLAUWVOET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REIZEN DE BLAUWVOET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REIZEN DE BLAUWVOET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REIZEN DE BLAUWVOET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REIZEN DE BLAUWVOET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REIZEN DE BLAUWVOET
Products information REIZEN DE BLAUWVOET

BTW identificatienummer (tax): BE01111511230
Ondernemingsnummer: 9486114501
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services: Agences de Voyages G茅n茅rales, Vacances en Autocar.. Type de Transport: Voitures Anciennes avec Chauffeur.. Types de V茅hicules: Autocars.

Product categorie (product category): Agences de voyages. Transports terrestres de voyageurs. Taxis services sp茅ciaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REIZEN DE BLAUWVOET
(Get full report from official database of BE for REIZEN DE BLAUWVOET)

Aanvulling soorten activiteiten voor REIZEN DE BLAUWVOET
Addition kinds of activities for REIZEN DE BLAUWVOET

32920504. Tubing, asbest | Tubing, asbestos
33121002. Gegalvaniseerde pijpen, platen, lakens, enz.: Ijzer en staal | Galvanized pipes, plates, sheets, etc.: iron and steel
34430106. Digesters, proces: metalen plaat | Digesters, process: metal plate
34999907. Dozen voor verpakking en verzending, metaal | Boxes for packing and shipping, metal
35370102. Containers (metaal), luchtvracht | Containers (metal), air cargo
57340203. Software, zaken en niet-spel | Software, business and non-game
59489901. Lederwaren, behalve bagage en schoenen | Leather goods, except luggage and shoes

Werken bij REIZEN DE BLAUWVOET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REIZEN DE BLAUWVOET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REIZEN DE BLAUWVOET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REIZEN DE BLAUWVOET. Looking for open vacancies in other companies

  • kinderbegeleider (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

  • Douanedeclarant (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de ondersteuning op het vlak van Import en Export: Je volgt de douanestatus van de goederen op en zorgt dat het proces efficiënt verloopt. Je zorgt dat de correcte douaneprocedures worden toegepast. RTO en Entrepot regelingen, douanevergunningen opvolgen en beheren. Opmaak, opvolging en rapportering van douanelijsten. Frequent contact met met klanten, douanediensten en Federaal Agentschap.

  • Metser diender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiaal bouwbedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een metser diender. Tot jouw takenpakket behoort het slijpen van stenen, mortel maken, metsen enz. Doordat de werven regio Dendermonde/Zele/Wetteren/Hamme zijn is het een must dat je woonachtig bent in die regio zodat een van jouw collega's je 's morgens kan komen oppikken. Indien je niet in de regio woont, zorg je dat je zelf op de werf geraakt.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Reet - Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques - Bree centrum (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Zonhoven, Houthalen en Heusden Zolder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • MASTER STUDENT ARCHITECTUUR (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Als jong en dynamisch architectenbureau uit Schilde zijn wij opzoek naar een leuke, gemotiveerde en spontane medewerker om ons team te versterken. U zal instaan voor het uitwerken van verschillende architectuurprojecten van voorontwerp tot werfopvolging. Kennis van autocad en MS office is verreist. U kan hier 2 dagen per week tewerkgesteld worden in samenspraak met het kantoor. Werken met programma's als CAD/BIM-software Vectorworks en het 3D-animatieprogramma Cinema 4D zijn een pluspunt. Mocht u in het bezit zijn van een portfolio ontvangen wij deze graag.

  • Recruitment Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als specialist Rekrutering en Selectie ben je verantwoordelijk voor verschillende rekruteringsopdrachten binnen onze verzekeringsmaatschappij;Je rekruteert hierbij alle mogelijke profielen, zoals IT, Sales, Marketing, Finance, verzekeringstechnische profielen, ...Je beheert je dossiers van A tot Z (van de behoeftenanalyse bij de Hiring Manager tot bespreking van het salarisvoorstel) ; In je functie ben je het aanspreekpunt inzake aanwerving voor de hiring managers, kandidaten en externe rekruteringspartners ; Je wordt betrokken bij verschillende HR projecten en neemt deel aan jobbeurzen; Je maakt deel uit van het HR departement en rapporteert rechtstreeks aan de HR Director.

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

  • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

Zoek naar antwoorden van REIZEN DE BLAUWVOET in sociale netwerken
Look for responds of REIZEN DE BLAUWVOET in social networks

Lees alle opmerkingen voor REIZEN DE BLAUWVOET. Laat een reactie achter voor REIZEN DE BLAUWVOET. REIZEN DE BLAUWVOET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REIZEN DE BLAUWVOET. Leave a respond for REIZEN DE BLAUWVOET. REIZEN DE BLAUWVOET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REIZEN DE BLAUWVOET op de google maps. Adres en contacten REIZEN DE BLAUWVOET
Location of REIZEN DE BLAUWVOET on the google maps. Address and contacts of REIZEN DE BLAUWVOET

Andere gerelateerde bedrijven als come REIZEN DE BLAUWVOET REIZEN DE BLAUWVOET: RHMS La Madeleine | 'T POORTJE | KATJA VANDOREN | PATRICK ABELOOS | Service de l'Aide 脿 la Jeunesse

Other related companies as REIZEN DE BLAUWVOET: RHMS La Madeleine | 'T POORTJE | KATJA VANDOREN | PATRICK ABELOOS | Service de l'Aide 脿 la Jeunesse

REIZEN DE BLAUWVOET is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REIZEN DE BLAUWVOET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01111511230. Het bedrijf REIZEN DE BLAUWVOET bevindt zich op het adres: BREDEN ELS 43; 2490; BALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 307,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agences de voyages. Transports terrestres de voyageurs. Taxis services sp茅ciaux. Lijst met producten zijn Services: Agences de Voyages G茅n茅rales, Vacances en Autocar.. Type de Transport: Voitures Anciennes avec Chauffeur.. Types de V茅hicules: Autocars..
De hoofdactiviteit van REIZEN DE BLAUWVOET is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REIZEN DE BLAUWVOET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REIZEN DE BLAUWVOET, openstaande posities, locatie van REIZEN DE BLAUWVOET op de kaart.

REIZEN DE BLAUWVOET is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is REIZEN DE BLAUWVOET, company assigned to the tax number BE01111511230. The company REIZEN DE BLAUWVOET is located at the address: BREDEN ELS 43; 2490; BALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 307,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agences de voyages. Transports terrestres de voyageurs. Taxis services sp茅ciaux. List of products are Services: Agences de Voyages G茅n茅rales, Vacances en Autocar.. Type de Transport: Voitures Anciennes avec Chauffeur.. Types de V茅hicules: Autocars..
The main activity of REIZEN DE BLAUWVOET is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of REIZEN DE BLAUWVOET is not available. You also can look at reviews of REIZEN DE BLAUWVOET, open positions, location of REIZEN DE BLAUWVOET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REIZEN DE BLAUWVOET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REIZEN DE BLAUWVOET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REIZEN DE BLAUWVOET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REIZEN DE BLAUWVOET, employees, financial statistics.