L.T. TRAVEL

Contactgegevens L.T. TRAVEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L.T. TRAVEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

L.T. TRAVEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTERSTRAAT 17; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 011264000^^078717289 (+32-011264000^^078717289) 011264000^^078717289 (+32-011264000^^078717289)

Fax (fax): +32 (14) 727-23-97 +32 (14) 727-23-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L.T. TRAVEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L.T. TRAVEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L.T. TRAVEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L.T. TRAVEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L.T. TRAVEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L.T. TRAVEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L.T. TRAVEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L.T. TRAVEL
Products information L.T. TRAVEL

BTW identificatienummer (tax): BE08647583007
Ondernemingsnummer: 9707489013
Hoofdstad (capital): 336,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 207,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services: S茅jours Urbains, S茅jours Sportifs, Croisi猫res, Camps pour Adolescents, Agences de Voyages G茅n茅rales, S茅jours Linguistiques, S茅jours avec Animaux Domestiques, S茅jours pour Moins Valides, S茅jours pour Personnes du Troisi猫me ?ge, R茅servations D'H?tels, Vacances de Ski, S茅jours de Marche & de Randonn茅e, Location de voiture incluse, S茅jours en Stations Thermales, Vacances en Autocar, S茅jours de Plong茅e Sous-Marine, S茅jours Touristiques, S茅jours d'Aventures, Vols Uniquement, S茅jours de Golf, Safaris. Zones G茅ographiques: Afrique, Am茅rique du Sud, Etats-Unis & Canada, Australie, Moyen-Orient, Antarctique & Oc茅anie, Am茅rique du Nord, Asie, Europe de l'Est, Europe du Sud.^^Services: Voyages d'Affaires.

Product categorie (product category): Agences de voyages. Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L.T. TRAVEL
(Get full report from official database of BE for L.T. TRAVEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor L.T. TRAVEL
Addition kinds of activities for L.T. TRAVEL

841200. Musea en kunstgalerijen | Museums and art galleries
09219901. Vissuikerijen | Fish hatcheries
16110205. Recurfacing contractant | Resurfacing contractor
16230101. Gas hoofdconstructie | Gas main construction
27119901. Kranten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Newspapers: publishing only, not printed on site
35420100. Ponsen, scheren en buigen machines | Punching, shearing, and bending machines
35920100. Valves | Valves
36250205. Relais, voor elektronisch gebruik | Relays, for electronic use
39440316. Science kits: microscopen, chemie sets, etc. | Science kits: microscopes, chemistry sets, etc.

Werken bij L.T. TRAVEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L.T. TRAVEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L.T. TRAVEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L.T. TRAVEL. Looking for open vacancies in other companies

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER te Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een inwerkperiode waarbij je Carglass® ten gronde leert kennen, neem je je taak op als commercieel medewerker. Je bent de rechterhand van de Branch Manager op commercieel en administratief vlak. Je bent medeverantwoordelijk voor het vlot uitbaten van het CDC om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Je staat je collega's bij in het atelier met het uitvoeren van Repairs. Je rapporteert rechtstreeks aan de Branch Manager. Volgende elementen behoren tot je takenpakket: Onthaal van de klant zowel bij het binnenbrengen als bij het afhalen van de wagen en zorgt voor een onvergetelijke service Adviseren van de klant, over vervangingen en herstellingen, zowel in het filiaal als aan de telefoon Verzorgen van de facturatie en de administratie verbonden aan de jobs (bijvoorbeeld garanties, mobiele service, etc.). Je staat je collega's bij in het atelier bij hoge werkdruk met het uitvoeren van repairs en identities en helpt hen bij het plaatsen van autoruiten. Regelmatig contacteren van andere diensten voor afhandeling van klantendossiers (Logistics, CCC, Boekhouding, Customer Solutions, ...) Meewerken aan de promotie van het Carglass® productengamma Je draagt zorg voor een optimaal voorraadbeheer en voert de controle uit bij ontvangst van de levering

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Puuur Schilde/ 's Gravenwezel (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • GEZOCHT: redders (student) voor zwemparadijs (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar geattesteerde redders! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

  • Student broodjes/keuken M/V - regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Ze zoeken 2 studenten vaak in het weekend/schoolvakanties beschikbaar zijn en die we kunnen inschakelen voor zowel een broodjesbar in een tankstation als een grootkeuken.

  • Verkoopsmedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die zal instaan voor de verkoop van allerhande artikelen in de winkel. Je helpt bij het aanvullen, ordenen en uitstallen van de producten in de winkel en in de voorraadruimtes. Daarnaast geef je advies aan de klanten en help je hen bij hun aankopen.

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • Massagetherapeut (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: HEALTHY BEAUTIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega? In ons stijlvolle Skin & Body Studio te Herent zoeken we een enthousiaste massagetherapeute om ons team te versterken. Klanten kunnen bij ons terecht voor natuurlijke schoonheidsbehandelingen, make-up en workshops, natuurlijke bio gelnagels en medische pedicure. We zoeken een massagetherepeute die een cliënteel willen uitbouwen op lange termijn. Samenwerking gebeurt door het huren van een mooie lichtrijke ruimte met een wachtkamer en dit met een vast tarief per maand. Functieomschrijving - Ervaring in massagetherapie - je bent zelfstandige en beheert je eigen agenda en clienteel Jouw profiel - Je bent enthousiast en geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld - Bereid in flexibele uren te werken (s’avonds, overdag of weekendwerk), je bepaalt je eigen agenda - Je kan zelfstandig en verantwoordelijk werken - je kan zowel deeltijds als voltijds de ruimte huren, de prijs wordt dan besproken. Aanbod Lichtrijke Praktijkruimte met wastafel Gratis parking naast de praktijk Gedeelde wachtruimte, sanitair Vrije keuze werkuren Vermelding op de website. Interesse Als je denkt dat je binnen ons team past, neem dan snel contact met ons op. [email protected] of 0486/94.57.85 voor meer info over de praktijk zie website : www.skinandbody.be Starten kan vanaf half oktober 2018.

  • Zelfstandig Vastgoedmakelaar met BIV nummer voor regio Londerzeel/Sint-Amands (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: BESSEMS VASTGOED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons kantoor te Buggenhout zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor uitbreiding van onze regio's. U beschikt over een BIV nummer of komt in aanmerking voor de stage. U bent dynamisch en gedreven. U heeft interesse in de vastgoedsector. U heeft kennis van de basisprincipes van de vastgoedsector. U heeft een vlotte communicatieve stijl, zowel mondeling als schriftelijk. U Kan zowel zelfstandig als in team werken. U heeft geen schrik van Avond- en weekendwerk. U hebt reeds enige ervaring in de vastgoedwereld, u bent stipt, en u hecht zeer veel waarde aan een persoonlijk gesprek. U weet ook dat het belangrijk is om verantwoordelijk te werken met uw klanten, het gaat immers over een zeer belangrijke transactie. Wij begeleiden u waar nodig en u krijgt een eigen ruime regio toegewezen. U doet de verhuur in uw eigen regio alsook de 'inkoop' en 'verkoop' van diverse panden. U kan werken vanuit ons kantoor te Buggenhout, maar meestal bent u buitenshuis aan het werk. Bij voorkeur reeds een eerste ervaring in de sector. U woont in de regio. U bent flexibel en zowel avond- werk als weekendwerk schrikken u niet af. U bent in het bezit van een eigen wagen. Een commerciële ingesteldheid met een grote dosis empathie is een must. Verzorgd voorkomen is vanzelfsprekend. Jobgerelateerde competenties De vastgoedtransactie onderhandelen en afsluiten Informatie en documenten verzamelen (inkomsten, mandaten, ...) De noden van de klant bepalen (prijs, oppervlakte, locatie, ...) en de aanvraag formaliseren Vastgoed en terreinen zoeken Klanten prospecteren De vastgoedmarkt volgen en analyseren De klant assisteren en adviseren tot de transactie afgerond is (financieringsplan, verwerving van administratieve documenten, ...) De waarde van een onroerend goed schatten De klant adviseren over aanpassingswerken en wettelijke verplichtingen Administratieve documenten van de activiteiten opvolgen en invullen De plaatsbeschrijving en waardering van het onroerend goed uitvoeren (plan, foto's, ...) Commerciële promotieacties voeren Een onroerend goed aan een klant voorstellen De klant over de aankoopvoorwaarden informeren Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Samenwerken in een team Commercieel zijn Zelfstandig werken Omgaan met stress Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Klantgerichtheid Plannen (= ordenen) Solliciteer nu Vereiste studies Prof. bach. vastgoed - makelaardij BIV vastgoedmakelaars ( M/V ) Talenkennis Engels (goed) Frans (goed) Nederlands (zeer goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Rijbewijs B Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds

  • chauffeur/euse (/x) de transport de personne (statut indépendant) avec sélection médicale (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******-

  • ARBEIDERS productie (m/v) ZEEBRUGGE DAGWERK (aanwervingsreserve) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Zeebrugge zijn we op zoek naar productiemedewerkers om in dagdienstverband te werken van 08u-16u30 of van 09u30-18u U staat in voor het stapelen van de blokjes vis, voor het inpakken van het product en de etikettering hiervan en dit samen met uw collega's

  • Flexi-jobs nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wok-a-Way

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van L.T. TRAVEL in sociale netwerken
Look for responds of L.T. TRAVEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor L.T. TRAVEL. Laat een reactie achter voor L.T. TRAVEL. L.T. TRAVEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L.T. TRAVEL. Leave a respond for L.T. TRAVEL. L.T. TRAVEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L.T. TRAVEL op de google maps. Adres en contacten L.T. TRAVEL
Location of L.T. TRAVEL on the google maps. Address and contacts of L.T. TRAVEL

Andere gerelateerde bedrijven als come L.T. TRAVEL L.T. TRAVEL: FRANاOISE GERARD | WIM DE BUYST | GERAETS DESIGN CONSULT | DATELCO | ALL FOR SIGNS SPRL

Other related companies as L.T. TRAVEL: FRANاOISE GERARD | WIM DE BUYST | GERAETS DESIGN CONSULT | DATELCO | ALL FOR SIGNS SPRL

L.T. TRAVEL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L.T. TRAVEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08647583007. Het bedrijf L.T. TRAVEL bevindt zich op het adres: DIESTERSTRAAT 17; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 336,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 207,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agences de voyages. Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: S茅jours Urbains, S茅jours Sportifs, Croisi猫res, Camps pour Adolescents, Agences de Voyages G茅n茅rales, S茅jours Linguistiques, S茅jours avec Animaux Domestiques, S茅jours pour Moins Valides, S茅jours pour Personnes du Troisi猫me ?ge, R茅servations D'H?tels, Vacances de Ski, S茅jours de Marche & de Randonn茅e, Location de voiture incluse, S茅jours en Stations Thermales, Vacances en Autocar, S茅jours de Plong茅e Sous-Marine, S茅jours Touristiques, S茅jours d'Aventures, Vols Uniquement, S茅jours de Golf, Safaris. Zones G茅ographiques: Afrique, Am茅rique du Sud, Etats-Unis & Canada, Australie, Moyen-Orient, Antarctique & Oc茅anie, Am茅rique du Nord, Asie, Europe de l'Est, Europe du Sud.^^Services: Voyages d'Affaires..
De hoofdactiviteit van L.T. TRAVEL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L.T. TRAVEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L.T. TRAVEL, openstaande posities, locatie van L.T. TRAVEL op de kaart.

L.T. TRAVEL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is L.T. TRAVEL, company assigned to the tax number BE08647583007. The company L.T. TRAVEL is located at the address: DIESTERSTRAAT 17; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 336,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 207,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agences de voyages. Agences de voyages. List of products are Services: S茅jours Urbains, S茅jours Sportifs, Croisi猫res, Camps pour Adolescents, Agences de Voyages G茅n茅rales, S茅jours Linguistiques, S茅jours avec Animaux Domestiques, S茅jours pour Moins Valides, S茅jours pour Personnes du Troisi猫me ?ge, R茅servations D'H?tels, Vacances de Ski, S茅jours de Marche & de Randonn茅e, Location de voiture incluse, S茅jours en Stations Thermales, Vacances en Autocar, S茅jours de Plong茅e Sous-Marine, S茅jours Touristiques, S茅jours d'Aventures, Vols Uniquement, S茅jours de Golf, Safaris. Zones G茅ographiques: Afrique, Am茅rique du Sud, Etats-Unis & Canada, Australie, Moyen-Orient, Antarctique & Oc茅anie, Am茅rique du Nord, Asie, Europe de l'Est, Europe du Sud.^^Services: Voyages d'Affaires..
The main activity of L.T. TRAVEL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of L.T. TRAVEL is not available. You also can look at reviews of L.T. TRAVEL, open positions, location of L.T. TRAVEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L.T. TRAVEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L.T. TRAVEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L.T. TRAVEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L.T. TRAVEL, employees, financial statistics.