VOYAGES TAHON

Contactgegevens VOYAGES TAHON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOYAGES TAHON: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOYAGES TAHON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD PIERCOT 32; 4000; LIEGE-CENTRE, België

Telefoon (phone): 42223933 (+32-42223933) 42223933 (+32-42223933)

Fax (fax): +32 (19) 938-96-38 +32 (19) 938-96-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOYAGES TAHON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOYAGES TAHON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOYAGES TAHON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOYAGES TAHON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOYAGES TAHON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOYAGES TAHON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOYAGES TAHON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOYAGES TAHON
Products information VOYAGES TAHON

BTW identificatienummer (tax): BE01413360595
Ondernemingsnummer: 1230712890
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 294,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services: Croisi猫res.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOYAGES TAHON
(Get full report from official database of BE for VOYAGES TAHON)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOYAGES TAHON
Addition kinds of activities for VOYAGES TAHON

226901. Afdrukken van smalle stoffen | Printing of narrow fabrics
801101. Interne geneeskunde beoefenaars | Internal medicine practitioners
25210103. Krukjes, kantoor: hout | Stools, office: wood
39950000. Begraafbakken | Burial caskets
75390102. Automotive veren, herbouw en reparatie | Automotive springs, rebuilding and repair

Werken bij VOYAGES TAHON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOYAGES TAHON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOYAGES TAHON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOYAGES TAHON. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend metaalbedrijf regio Diksmuide zijn wij dringend op zoek naar een klusjesman. Dit betreft een voltijdse betrekking om het team te versterken. Als klusjesman ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het sanitair blok en de heftruck. Ook kleine elektrische/ mechanische ingrepen behoren tot jouw takenpakket.

  • Zaalmedewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan op zoek naar een zaalmedewerker! Opleiding of ervaring... Je werkt niet op zondag en bent nog een extra dag vrij tijdens de week. Service Coupé Zaterdag werken vanaf 18u00

  • Monteur nieuwe machines (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel zijn wij op zoek naar een all round Monteur van nieuwe machines. Taken: Leveren van machines (voornamelijk in de regio) Aansluiten van machines Kleine verbouwingswerken Eventuele toelichting aan de klant over de werking

  • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

    Regio: UITBERGEN

    Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wespelaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Zaalmedewerker (jobstudent) (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: RUBBENS

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

  • IT verantwoordelijke met sterk ERP / SQL kennis (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent het aanspreekpunt voor de eindgebruikers. Je communiceert met de gebruikers over functionaliteiten, problemen en knelpunten. Je ondersteunt de functioneel analist om verzoeken en wijzigingen te valideren en in uitvoering te brengen. Je werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van ons e-business platform en CRM. Je integreert het e-business platform in de ERP systemen bij de gebruikers. Je bent bereid om af en toe (kleine) verplaatsingen te maken naar onze andere vestigingen.

  • Functioneel Analist (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze functioneel analist. Jij ligt mee aan de basis en helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je hebt talent als functioneel analist en kunt snel met inzicht de behoeften van onze klanten kan vertalen in de functionele noden. Je brengt de behoeften, processen en de informatiestromen in kaart in nauwe samenwerking met alle stakeholders van een organisatie of project. Je brengt ook een adviserende rol met mogelijke procesverbeteringen tot gevolg. Je kunt zeer goed kan documenteren, duidelijk communiceren en een gezonde kritische houding aannemen. Je kunt de noden van klanten met betrekking tot de digital transformation vertalen naar concrete acties. Je kunt een mooi trackrecord voorleggen en staven aan de hand van enkele interessante projecten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Oost- en West-Vlaanderen

  • assertiviteitstrainer volwassenen (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een assertiviteitstrainer voor volwassenen. Je werkt samen met sportcoach, yoga coach, kinesist, studiecoach, loopbaancoach, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • SEO Copywriter (Freelance) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Conversal zoekt een SEO Copywriter (Freelance) Zin in om aan de slag te gaan als freelance SEO Copywriter voor een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven freelance SEO Copywriter die teksten schrijft die scoren bij de lezer, de klant en in zoekmachines. WIE ZIJN WIJ? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. WAT DOE JIJ? Als freelance SEO Copywriter schrijf jij teksten voor de websites die wij bouwen en beheren voor onze klanten. Je schrijft blogartikels en teksten voor webpagina’s. Dat doe je in foutloos en vlot Nederlands. Tegelijk zorg je ervoor dat jouw teksten voldoen aan de SEO-normen. Bij elke tekst zoek je een passend beeld. Nadat je jouw teksten liet nalezen door onze marketeers, leg je ze voor aan de klant. Je kan zowel bestaande teksten herschrijven als op zoek gaan naar de nodige info voor nieuwe teksten.

  • Studentenjob zomer verpleegkunde - Regio Sint-Pieters-Leeuw (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt terecht in een multidisciplinair team waar je heel wat praktijkervaring kan opdoen als verpleegkundige. Je handelt in functie van de patiënten en van de verwachtingen die jou duidelijk worden aangegeven

  • Eurostaff - Integration Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a functional integration analyst whose mission will be to define and to maintain the integration services of these applications with the other applications. The IT systems are evolving towards a service-oriented architecture. Furthermore the analyst will have to be comfortable with these concepts in order to work easily and effectively with the technical and functional teams. Tasks The mission consists of... In the context of projects and evolutionary maintenance: Conduct workshops to collect needs (in terms of integration) and define an approach with the parties concerned (application teams, Architect and development team); Perform functional analysis of services and interfaces between different applications; Follow the development of services and interfaces; Perform testing of services and interfaces, using tools such as SOAP UI; Perform integration testing with different applications, in collaboration with others analysts; Perform sanity checks when going into production; Ensure the post-go live. As part of the corrective maintenance: Take charge of integration-related incidents; Identify the integration problems, analyze them, in order to be able to set up a fix; Follow the development of patches; Perform the testing; Ensure the deployment of patches, respecting our governance in release management. Profile The required technical skills are: Mastery of SOA concepts. Mastering concepts around Web services (WSDL, XML, XSLT, ...), through tools such as SOAP UI, XML Spy. Mastery of UML (Class Diagram, Use Case, State Diagram & Sequence Diagram), and tools of modeling like Enterprise Architect. Knowledge of BPMN, development methodologies (Agile) and methodologies of testing. Personal Skills: Academic with a scientific orientation (civil engineer or Master in computer science..) Minimum of 5 years experience as a Functional Analyst, including at least 1 year as an analyst functional integration. Proficiency in one of the two national languages and good knowledge of the other, as well as mastery of professional technical English. Key skills: good analytical and summary skills; good customer spirit (internal); critical mind ; outcome orientation; listening skills; assertiveness and autonomy Please note you must be eligible to work onsite full-time in Brussels.

Zoek naar antwoorden van VOYAGES TAHON in sociale netwerken
Look for responds of VOYAGES TAHON in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOYAGES TAHON. Laat een reactie achter voor VOYAGES TAHON. VOYAGES TAHON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOYAGES TAHON. Leave a respond for VOYAGES TAHON. VOYAGES TAHON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOYAGES TAHON op de google maps. Adres en contacten VOYAGES TAHON
Location of VOYAGES TAHON on the google maps. Address and contacts of VOYAGES TAHON

Andere gerelateerde bedrijven als come VOYAGES TAHON VOYAGES TAHON: INSTITUUT MARTINE | Dupont N | Haute Coiffure Des Anges | G.V.E. STUDIEBUREAU VAN EYCKEN | COUDENBERG

Other related companies as VOYAGES TAHON: INSTITUUT MARTINE | Dupont N | Haute Coiffure Des Anges | G.V.E. STUDIEBUREAU VAN EYCKEN | COUDENBERG

VOYAGES TAHON is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOYAGES TAHON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01413360595. Het bedrijf VOYAGES TAHON bevindt zich op het adres: BOULEVARD PIERCOT 32; 4000; LIEGE-CENTRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 294,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Croisi猫res..
De hoofdactiviteit van VOYAGES TAHON is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOYAGES TAHON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOYAGES TAHON, openstaande posities, locatie van VOYAGES TAHON op de kaart.

VOYAGES TAHON is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOYAGES TAHON, company assigned to the tax number BE01413360595. The company VOYAGES TAHON is located at the address: BOULEVARD PIERCOT 32; 4000; LIEGE-CENTRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 294,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Croisi猫res..
The main activity of VOYAGES TAHON is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VOYAGES TAHON is not available. You also can look at reviews of VOYAGES TAHON, open positions, location of VOYAGES TAHON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOYAGES TAHON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOYAGES TAHON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOYAGES TAHON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOYAGES TAHON, employees, financial statistics.