VOYAGES RYTHME DU MONDE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • VOYAGES RYTHME DU MONDE
Private companiesReal Estate • VOYAGES RYTHME DU MONDE

Contactgegevens VOYAGES RYTHME DU MONDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOYAGES RYTHME DU MONDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOYAGES RYTHME DU MONDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES ALLI?S 2; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71304203 (+32-71304203) 71304203 (+32-71304203)

Fax (fax): +32 (16) 977-38-51 +32 (16) 977-38-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOYAGES RYTHME DU MONDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOYAGES RYTHME DU MONDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOYAGES RYTHME DU MONDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOYAGES RYTHME DU MONDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOYAGES RYTHME DU MONDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOYAGES RYTHME DU MONDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOYAGES RYTHME DU MONDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOYAGES RYTHME DU MONDE
Products information VOYAGES RYTHME DU MONDE

BTW identificatienummer (tax): BE01856384277
Ondernemingsnummer: 4280792236
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 483,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services: Agences de Voyages G茅n茅rales.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOYAGES RYTHME DU MONDE
(Get full report from official database of BE for VOYAGES RYTHME DU MONDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOYAGES RYTHME DU MONDE
Addition kinds of activities for VOYAGES RYTHME DU MONDE

25429905. Telefooncabines: behalve hout | Telephone booths: except wood
33150300. Draad en gefabriceerde draadproducten | Wire and fabricated wire products
34620200. Pomp, compressor en turbine smeedstukken | Pump, compressor, and turbine forgings
34849907. Geweren of geweren delen, 30 mm. | Rifles or rifle parts, 30 mm. and below
34969908. Gas lasstaafjes | Gas welding rods
80939901. Biofeedback centrum | Biofeedback center
84220201. Arboretum | Arboretum

Werken bij VOYAGES RYTHME DU MONDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOYAGES RYTHME DU MONDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOYAGES RYTHME DU MONDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOYAGES RYTHME DU MONDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

  • Douanedeclarant (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de ondersteuning op het vlak van Import en Export: Je volgt de douanestatus van de goederen op en zorgt dat het proces efficiënt verloopt. Je zorgt dat de correcte douaneprocedures worden toegepast. RTO en Entrepot regelingen, douanevergunningen opvolgen en beheren. Opmaak, opvolging en rapportering van douanelijsten. Frequent contact met met klanten, douanediensten en Federaal Agentschap.

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Organisatorische Sales Assistant - Topklant regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een echte topklant regio Halle zijn we op zoek naar de ideale Sales Assistant. Ben je vlot in omgang, organisatorisch en communicatief ingesteld? Ben je op zoek naar een uitdaging binnen een internationaal kader? Zijn jouw antwoorden op deze vragen ja, ja en nog eens ja? Lees zeker verder, solliciteer en wie weet ben jij de persoon die Uniek zoekt! Jouw takenpakket bestaat uit: je ondersteunt het Sales Team met allerhande administratieve taken je volgt dossiers grondig op en vult deze aan indien nodig met juiste documentatie je bent verantwoordelijk voor gegevensinvoer uitwerken van offertes aanpassingen binnen projecten doorspelen naar het sales team

  • Plaatser ramen en deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lommel, actief in het plaatsen van aluminium ramen en deuren, zijn we op zoek naar een gemotiveerde plaatser: Als plaatser heb je volgend takenpakket: Je werkt mee met een ervaren ploeg Je plaatst aluminium ramen en deuren Je helpt mee de werf opruimen

  • Chauffeurs CE - werken met plateau en kraan (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf de Moorslede is op zoek naar chauffeurs CE voor de besturing en bediening van een plateauvrachtwagen met kraan. Je hebt de optie om internationaal te rijden, maar dit hoeft niet. Je werkt met een autolaadkraan. Hiervoor krijg je een korte opleiding zodat je de bediening ervan onder de knie krijgt. Je doet ongeveer 2 à 3 ritten per dag. Er is een extra premie voorzien voor deze chauffeurs en je krijgt maaltijdcheques.

  • Medewerker Alarmcentrale (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor enkele grote constructeurs op de Belgische markt zal je de oproepen en dossiers behandelen wanneer de bestuurders geïmmobiliseerd geraken in binnen- en buitenland. In België werk je nauw samen met onze dispatchers voor de pechverhelping. In het buitenland volg je het herstel op aan de wagen en organiseer je de bijstand volgens contractuele mogelijkheden. Je gebruikt je gezond verstand bij je beslissingen en bepaalt zelf jouw prioriteiten. Je bent punctueel in de opvolging van onze leveranciers. Je bent een ware ambassadeur van het merk en zorgt voor een positieve uitstraling: - Je beantwoordt de pechoproepen van deze klanten binnen Europa - De dossiers in het buitenland handel je af van A tot Z - Je contacteert onze binnen- en buitenlandse leveranciers en alarmcentrales - Je creëert meer dan tevreden klanten door je proactieve houding en oplossend vermogen

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én Maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijgmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Dringend gezocht huishoudhulp te Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van meer dan 230 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je gaat aan de slag als huishoudhulp bij mensen thuis. Je taken zullen voornamelijk bestaan uit poetsen, strijken, wassen, en soms ook boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Putte-Beerzel (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • ENTHOUSIASTE STUDENT: ENKELE DAGEN IN DE WEEK (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een enthousiaste sociale persoon nodig!   

Zoek naar antwoorden van VOYAGES RYTHME DU MONDE in sociale netwerken
Look for responds of VOYAGES RYTHME DU MONDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOYAGES RYTHME DU MONDE. Laat een reactie achter voor VOYAGES RYTHME DU MONDE. VOYAGES RYTHME DU MONDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOYAGES RYTHME DU MONDE. Leave a respond for VOYAGES RYTHME DU MONDE. VOYAGES RYTHME DU MONDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOYAGES RYTHME DU MONDE op de google maps. Adres en contacten VOYAGES RYTHME DU MONDE
Location of VOYAGES RYTHME DU MONDE on the google maps. Address and contacts of VOYAGES RYTHME DU MONDE

Andere gerelateerde bedrijven als come VOYAGES RYTHME DU MONDE VOYAGES RYTHME DU MONDE: COLRUYT | NUANCE D?CORATION | J.V.A. RECORD STORE | LA NICOISE | RENTY-VANHUYSSE

Other related companies as VOYAGES RYTHME DU MONDE: COLRUYT | NUANCE D?CORATION | J.V.A. RECORD STORE | LA NICOISE | RENTY-VANHUYSSE

VOYAGES RYTHME DU MONDE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOYAGES RYTHME DU MONDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01856384277. Het bedrijf VOYAGES RYTHME DU MONDE bevindt zich op het adres: AVENUE DES ALLI?S 2; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 483,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
De hoofdactiviteit van VOYAGES RYTHME DU MONDE is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOYAGES RYTHME DU MONDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOYAGES RYTHME DU MONDE, openstaande posities, locatie van VOYAGES RYTHME DU MONDE op de kaart.

VOYAGES RYTHME DU MONDE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOYAGES RYTHME DU MONDE, company assigned to the tax number BE01856384277. The company VOYAGES RYTHME DU MONDE is located at the address: AVENUE DES ALLI?S 2; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 483,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
The main activity of VOYAGES RYTHME DU MONDE is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VOYAGES RYTHME DU MONDE is not available. You also can look at reviews of VOYAGES RYTHME DU MONDE, open positions, location of VOYAGES RYTHME DU MONDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOYAGES RYTHME DU MONDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOYAGES RYTHME DU MONDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOYAGES RYTHME DU MONDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOYAGES RYTHME DU MONDE, employees, financial statistics.