TICKET BBL TRAVEL

Contactgegevens TICKET BBL TRAVEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TICKET BBL TRAVEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TICKET BBL TRAVEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD DE LA SAUVENI?RE 8B10; 4000; LIEGE-CENTRE, België

Telefoon (phone): 42213213 (+32-42213213) 42213213 (+32-42213213)

Fax (fax): +32 (4) 802-84-32 +32 (4) 802-84-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TICKET BBL TRAVEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TICKET BBL TRAVEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TICKET BBL TRAVEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TICKET BBL TRAVEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TICKET BBL TRAVEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TICKET BBL TRAVEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TICKET BBL TRAVEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TICKET BBL TRAVEL
Products information TICKET BBL TRAVEL

BTW identificatienummer (tax): BE01263122558
Ondernemingsnummer: 1736358642
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 286,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services: Croisi猫res.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TICKET BBL TRAVEL
(Get full report from official database of BE for TICKET BBL TRAVEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TICKET BBL TRAVEL
Addition kinds of activities for TICKET BBL TRAVEL

249913. Kruiden- of zaagselproducten, hout | Mulch or sawdust products, wood
322100. Glascontainers | Glass containers
355602. Snijden, hakken, slijpen, mengen en dergelijke machines | Cutting, chopping, grinding, mixing, and similar machinery
357902. Typ- en tekstverwerkingsmachines | Typing and word processing machines
07220102. Maïs, machine oogstdiensten | Corn, machine harvesting services
37249912. Onderzoek en ontwikkeling op vliegtuigmotoren en onderdelen | Research and development on aircraft engines and parts
38210107. Verdampingsapparaat, laboratoriumtype | Evaporation apparatus, laboratory type
82990100. Kunst en ambachtsscholen | Arts and crafts schools
83229903. Settlement house | Settlement house

Werken bij TICKET BBL TRAVEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TICKET BBL TRAVEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TICKET BBL TRAVEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TICKET BBL TRAVEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur in het buitenland! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur die ook in het buitenland wenst te werken. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Je monteert voornamelijk tribunes en stoelen. - Je werkt met metale componenten, hout, motoren, tapijten, gordijnen... - Je organiseert sommige aspecten van de werf en rapporteert naar diverse afdelingen. - Je bestudeert de montageopdrachten en neemt daar waar nodig actief deel aan het oplossen van probleemstellingen.

  • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

  • OPERATOR CHEMISCHE SECTOR - VASTE LATE PLOEG (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, actief in de chemiesector, zijn we op zoek naar een operator staalname. Samen met een team van 3 à 4 collega's sta je in voor de staalname en analyse. Je staat in voor: Afnemen van stalen  Uitvoeren van basisanalyses op deze stalen Registratie en communicatie van het resultaat aan de shiftleader Je werkt in de vaste late ploeg (14 -22u) Indien nodig werk je soms in de vroege of dag ploeg. Opstart september tot begin december. Duur: 4 maand met kans op verlenging

  • Monteur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

  • Magazijnier (WEBBEKOM)

    Regio: WEBBEKOM

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Diest zoeken wij medewerkers op de verzending Taken: - Het gemaakte glas vastzetten op de karren en klaarmaken voor verzending - Deze karren moeten dan ook verplaatst worden met de heftruck - Werken met een scanner en een laadlijst de nodig materialen bij elkaar halen

  • Huishoudhulpen regio Beernem/Oedelem! Uurrooster op maat! (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Beernem! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Berlaar kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 1 dag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP HULSHOUT (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Hulshout en Itegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • poetshulp (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services Dilbeek

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Customer service medewerker NL/FR Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een bedrijf werkzaam in de medische sector, zijn we op zoek naar een Customer Service medewerker. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - het ontvangen van bezoekers en het behandelen van inkomende telefoons en mails. Je zal het eerste aanspreekpunt zijn zowel intern als extern. - het verwerken van binnenkomende bestellingen, het opmaken van facturen en offertes. - de ondersteuning van de commerciële buitendienst.

  • Studenten m/v kelner ZAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CAFE PARTI

    Type: Studentenjob

    Jobstudenten gezocht om op te dienen; zowel tijdens het schooljaar als tijdens schoolvakanties Aantal uren en dagen bespreekbaar week en/of weekend

  • IT Support (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een hoogtechnologische firma gaan wij op zoek naar een IT Support. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de infrastructuur. Eindgebruikers worden door jou verder geholpen bij zowel first als second line. Dit doe je zowel telefonisch als bij de eindgebruikers zelf, ter plaatse. Je voert daar ook de installaties uit en helpt bij het onderhouden van de documentatie.

Zoek naar antwoorden van TICKET BBL TRAVEL in sociale netwerken
Look for responds of TICKET BBL TRAVEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TICKET BBL TRAVEL. Laat een reactie achter voor TICKET BBL TRAVEL. TICKET BBL TRAVEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TICKET BBL TRAVEL. Leave a respond for TICKET BBL TRAVEL. TICKET BBL TRAVEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TICKET BBL TRAVEL op de google maps. Adres en contacten TICKET BBL TRAVEL
Location of TICKET BBL TRAVEL on the google maps. Address and contacts of TICKET BBL TRAVEL

Andere gerelateerde bedrijven als come TICKET BBL TRAVEL TICKET BBL TRAVEL: CARPETLAND | Video Tech Image | TONGLET CAMILLE | W. DE BAERE | Schmutz NV

Other related companies as TICKET BBL TRAVEL: CARPETLAND | Video Tech Image | TONGLET CAMILLE | W. DE BAERE | Schmutz NV

TICKET BBL TRAVEL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TICKET BBL TRAVEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01263122558. Het bedrijf TICKET BBL TRAVEL bevindt zich op het adres: BOULEVARD DE LA SAUVENI?RE 8B10; 4000; LIEGE-CENTRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 286,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Croisi猫res..
De hoofdactiviteit van TICKET BBL TRAVEL is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TICKET BBL TRAVEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TICKET BBL TRAVEL, openstaande posities, locatie van TICKET BBL TRAVEL op de kaart.

TICKET BBL TRAVEL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is TICKET BBL TRAVEL, company assigned to the tax number BE01263122558. The company TICKET BBL TRAVEL is located at the address: BOULEVARD DE LA SAUVENI?RE 8B10; 4000; LIEGE-CENTRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 286,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Croisi猫res..
The main activity of TICKET BBL TRAVEL is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TICKET BBL TRAVEL is not available. You also can look at reviews of TICKET BBL TRAVEL, open positions, location of TICKET BBL TRAVEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TICKET BBL TRAVEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TICKET BBL TRAVEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TICKET BBL TRAVEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TICKET BBL TRAVEL, employees, financial statistics.