SPORTS CHALLENGE EUROPE

Contactgegevens SPORTS CHALLENGE EUROPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORTS CHALLENGE EUROPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORTS CHALLENGE EUROPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RODE KRUISPLEIN; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15270327 (+32-15270327) 15270327 (+32-15270327)

Fax (fax): +32 (82) 816-90-97 +32 (82) 816-90-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORTS CHALLENGE EUROPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORTS CHALLENGE EUROPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORTS CHALLENGE EUROPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORTS CHALLENGE EUROPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORTS CHALLENGE EUROPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORTS CHALLENGE EUROPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORTS CHALLENGE EUROPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORTS CHALLENGE EUROPE
Products information SPORTS CHALLENGE EUROPE

BTW identificatienummer (tax): BE04696624755
Ondernemingsnummer: 7012268066
Hoofdstad (capital): 929,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 143,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Services: S茅jours Sportifs, S茅jours Linguistiques.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORTS CHALLENGE EUROPE
(Get full report from official database of BE for SPORTS CHALLENGE EUROPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORTS CHALLENGE EUROPE
Addition kinds of activities for SPORTS CHALLENGE EUROPE

162303. Water- en riolering | Water and sewer line construction
703201. Recreatieve kampen | Recreational camps
20769901. Castor olie en pomace | Castor oil and pomace
24410101. Ammunitie dozen, hout | Ammunition boxes, wood
34990404. Trofeeën, metaal, behalve zilver | Trophies, metal, except silver
38250325. stroboscopen | Stroboscopes
45139900. Luchtkoerierdiensten, niet inbegrepen | Air courier services, nec

Werken bij SPORTS CHALLENGE EUROPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORTS CHALLENGE EUROPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORTS CHALLENGE EUROPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORTS CHALLENGE EUROPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

  • Bekister (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als bekister? Wil je graag meewerken aan grote bouwprojecten? Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Je bekist kolommen, balken, wanden en vloeren . Je voert zowel traditionele als systeembekisting uit . Je wordt tewerkgesteld op werven verspreid over Vlaanderen .

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Galmaarden (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Galmaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent zorgkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE REFUGE

    Type: Studentenjob

    Vzw de Refuge is op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die ons team wil versterken in het weekend en de vakantieperiodes. Job: Als jobstudent zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, ... Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je werkt nauw samen met verpleegkundigen en zorgkundigen.

  • Jobstudent (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Contract Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Stegmann HR solutions

    Type: Vaste Job

    Je beheert alle contracten van A tot Z. Je sluit ook nieuwe contracten af met dienstenleveranciers. Je voert marktstudies uit en lanceert nieuwe tenders op de markt indien nodig.Je houdt hiermee rekening met alle randvoorwaarden zoals veiligheids-, kwaliteits- en milieu eisen, TCO, leveringstermijnen, ... Je rapporteert aan het afdelingshoofd aankoop en materiaalbeheer.

  • Software developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PVS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een grondige kennis van het objectgerichte paradigma in meerdere programmeertalen. Binnen het bedrijf gebruiken we vooral JavaScript ( en supersets als TypeScript, Angular, Ionic ...) maar ook Java, C#, C, C++, Visual basic en Python komen aan bod. Kennis van NodeJS, Linux, Android en iOS strekken tot aanbeveling. Voeling met alles wat audio aangaat is uiteraard ook een pluspunt.

  • Medewerker tuinaanleg en tuinonderhoud (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: CEDRIC KEYSERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het onderhouden en aanleggen van tuinen, beplantingen, verhardingen en het plaatsen van kunstgras. Uw functie zal ook snoeien van hagen en bomen inhouden, alsook het besturen van machines.

  • Technieker (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    - Je bent in staat om zelfstandig storingen op te lossen - Je voert het preventief onderhoud uit - Je doet aanpassingen aan en optimaliseert de productielijnen - Je begeleidt externe techniekers zodat de uitgevoerde werken overeenstemmen met de gewenste aanpassingen - Je begeleidt regelamtig projecten van ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering - Je geeft input om het machinepark continu te verbeteren zodat de efficiëntiegraad hiervan stijgt

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Mystery Shopper (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van SPORTS CHALLENGE EUROPE in sociale netwerken
Look for responds of SPORTS CHALLENGE EUROPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORTS CHALLENGE EUROPE. Laat een reactie achter voor SPORTS CHALLENGE EUROPE. SPORTS CHALLENGE EUROPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORTS CHALLENGE EUROPE. Leave a respond for SPORTS CHALLENGE EUROPE. SPORTS CHALLENGE EUROPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORTS CHALLENGE EUROPE op de google maps. Adres en contacten SPORTS CHALLENGE EUROPE
Location of SPORTS CHALLENGE EUROPE on the google maps. Address and contacts of SPORTS CHALLENGE EUROPE

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORTS CHALLENGE EUROPE SPORTS CHALLENGE EUROPE: GARAGE MATHIEU | GRIET NOLMANS | KATHLEEN VERDOODT | Turkije-Turquie | DE VOORZORG

Other related companies as SPORTS CHALLENGE EUROPE: GARAGE MATHIEU | GRIET NOLMANS | KATHLEEN VERDOODT | Turkije-Turquie | DE VOORZORG

SPORTS CHALLENGE EUROPE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORTS CHALLENGE EUROPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04696624755. Het bedrijf SPORTS CHALLENGE EUROPE bevindt zich op het adres: RODE KRUISPLEIN; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 929,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 143,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: S茅jours Sportifs, S茅jours Linguistiques..
De hoofdactiviteit van SPORTS CHALLENGE EUROPE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORTS CHALLENGE EUROPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORTS CHALLENGE EUROPE, openstaande posities, locatie van SPORTS CHALLENGE EUROPE op de kaart.

SPORTS CHALLENGE EUROPE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORTS CHALLENGE EUROPE, company assigned to the tax number BE04696624755. The company SPORTS CHALLENGE EUROPE is located at the address: RODE KRUISPLEIN; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 929,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 143,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: S茅jours Sportifs, S茅jours Linguistiques..
The main activity of SPORTS CHALLENGE EUROPE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORTS CHALLENGE EUROPE is not available. You also can look at reviews of SPORTS CHALLENGE EUROPE, open positions, location of SPORTS CHALLENGE EUROPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORTS CHALLENGE EUROPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORTS CHALLENGE EUROPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORTS CHALLENGE EUROPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORTS CHALLENGE EUROPE, employees, financial statistics.