REIZEN DE CAUWER

Contactgegevens REIZEN DE CAUWER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REIZEN DE CAUWER: address, phone, fax, email, website, opening hours

REIZEN DE CAUWER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BARON VAN ERTBORNSTRAAT 56; 2630; AARTSELAAR, België

Telefoon (phone): 38871425 (+32-38871425) 38871425 (+32-38871425)

Fax (fax): +32 (51) 103-87-65 +32 (51) 103-87-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REIZEN DE CAUWER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REIZEN DE CAUWER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REIZEN DE CAUWER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REIZEN DE CAUWER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REIZEN DE CAUWER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REIZEN DE CAUWER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REIZEN DE CAUWER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REIZEN DE CAUWER
Products information REIZEN DE CAUWER

BTW identificatienummer (tax): BE08647308349
Ondernemingsnummer: 2156311035
Hoofdstad (capital): 728,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 213,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services: S茅jours de Marche & de Randonn茅e, Vacances en Autocar, Croisi猫res, S茅jours d'Aventures, Agences de Voyages G茅n茅rales, Voyages d'Affaires.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REIZEN DE CAUWER
(Get full report from official database of BE for REIZEN DE CAUWER)

Aanvulling soorten activiteiten voor REIZEN DE CAUWER
Addition kinds of activities for REIZEN DE CAUWER

23920200. Wasserij, kledingstuk en opbergzakken | Laundry, garment and storage bags
25420000. Partities en armaturen, behalve hout | Partitions and fixtures, except wood
34239926. Handgereedschap van tennissen, behalve snips | Tinners' hand tools, except snips
34829902. Cartridges, 30 mm. | Cartridges, 30 mm. and below
36749904. Magnetohydrodynamische (mhd) apparaten | Magnetohydrodynamic (mhd) devices
36990303. Onderwijsmachines en hulpmiddelen, elektronisch | Teaching machines and aids, electronic
52110102. Millwork en timmerhout | Millwork and lumber
73899954. Waterverzachterservice | Water softener service

Werken bij REIZEN DE CAUWER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REIZEN DE CAUWER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REIZEN DE CAUWER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REIZEN DE CAUWER. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur Branddetectie (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen - Stokkem zijn we op zoek naar een installateur Je takenpakket bestaat uit: - Kabelwerkzaamheden, zoals het leggen en verleggen van kabels - Mechanische werkzaamheden, zoals het plaatsen van kabelbanen, kabelgoten en buizen - Elektro-werkzaamheden, zoals het aansluiten van elektromotoren, motorisch en pneumatisch aangedreven kleppen, stroomverdeelkasten en panelen, het onderhoud van elektrische installaties, testen en in bedrijf stellen. - Op verplaatsing werken

  • Operator 3 ploegen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als operator ben je flexibel om te werken in een systeem van 3 ploegen. Elke week werk je in een andere ploeg. vroege ploeg: 5u00 - 13u00 late ploeg: 13u00- 21u00 nacht: 21u00 - 05u00 Op vrijdag werkt iedereen minder uren. Je werkt in het atelier te Merchtem.

  • Callcenter medewerker Outbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële telefonisten! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan! Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden en dit in een flexibel uurrooster.

  • Huishoudhulp Torhout! Deeltijds tot Voltijds! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • jobstudent (e) verkoop (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Ieper zoeken we een jobstudent(e) die instaat voor de verkoop en bediening op zaterdag of zondagvoormiddag. Interesse? Reageer snel!!

  • Jobstudent Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers)

  • Schoonmaak kisten m/v (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Het reinigen van Jaguar bakken. Dit zijn metalen kisten die vanbinnen en vanbuiten gereinigd moeten worden met een hogedrukreiniger. Vanbinnen zitten ook kunststof zakken die gepoetst moeten worden.

  • Assistent projectleider | werfvoorbereider residentiële bouwprojecten (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Bijstaan projectleider van werfvoorbereiding tot oplevering Opvolgen van veiligheid van de werf en planning Je werkt mee aan de technische, praktische en administratieve voorbereiding van diverse projecten Je blijft tijdens de uitvoering van een project de technische, praktische en administratieve ondersteuning van het project op je nemen als assistent van de projectleider Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf Je werkt nauw samen met iedereen binnen het bouwteam

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • Klinisch Psycholoog kinderen en jongeren (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling van kinderen op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te vlinderen tussen verschillende vestigingen van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Freelance IT trainer-leerkracht-docent (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Zelfstandige activiteit

    Trainer in IT opleidingen. ECT geeft allerlei IT trainingen in onze eigen leslokalen in Wilrijk of intern bij klanten. De meeste van onze opleidingen kan je opsplitsen in 3 groepen: * MS Office trainingen: Excel, Outlook, Project... * Adobe trainingen: Photoshop, Illustrator, InDesign... * Tekenpakketten: AutoCAD, BricsCAD, SketchUp... Wij zoeken freelance trainers die in naam van ECT trainingen willen geven over deze onderwerpen. Wij kunnen vooraf niet bepalen hoe vaak we u gaan kunnen inschakelen.

Zoek naar antwoorden van REIZEN DE CAUWER in sociale netwerken
Look for responds of REIZEN DE CAUWER in social networks

Lees alle opmerkingen voor REIZEN DE CAUWER. Laat een reactie achter voor REIZEN DE CAUWER. REIZEN DE CAUWER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REIZEN DE CAUWER. Leave a respond for REIZEN DE CAUWER. REIZEN DE CAUWER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REIZEN DE CAUWER op de google maps. Adres en contacten REIZEN DE CAUWER
Location of REIZEN DE CAUWER on the google maps. Address and contacts of REIZEN DE CAUWER

Andere gerelateerde bedrijven als come REIZEN DE CAUWER REIZEN DE CAUWER: DRUKKERIJ DE PAUW | GUIDO MATHIEU | FE. JOSEPH GASTON & FILS | HET SPORTHUIS | De Leemans

Other related companies as REIZEN DE CAUWER: DRUKKERIJ DE PAUW | GUIDO MATHIEU | FE. JOSEPH GASTON & FILS | HET SPORTHUIS | De Leemans

REIZEN DE CAUWER is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REIZEN DE CAUWER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08647308349. Het bedrijf REIZEN DE CAUWER bevindt zich op het adres: BARON VAN ERTBORNSTRAAT 56; 2630; AARTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 728,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 213,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: S茅jours de Marche & de Randonn茅e, Vacances en Autocar, Croisi猫res, S茅jours d'Aventures, Agences de Voyages G茅n茅rales, Voyages d'Affaires..
De hoofdactiviteit van REIZEN DE CAUWER is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REIZEN DE CAUWER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REIZEN DE CAUWER, openstaande posities, locatie van REIZEN DE CAUWER op de kaart.

REIZEN DE CAUWER is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is REIZEN DE CAUWER, company assigned to the tax number BE08647308349. The company REIZEN DE CAUWER is located at the address: BARON VAN ERTBORNSTRAAT 56; 2630; AARTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 728,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 213,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: S茅jours de Marche & de Randonn茅e, Vacances en Autocar, Croisi猫res, S茅jours d'Aventures, Agences de Voyages G茅n茅rales, Voyages d'Affaires..
The main activity of REIZEN DE CAUWER is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of REIZEN DE CAUWER is not available. You also can look at reviews of REIZEN DE CAUWER, open positions, location of REIZEN DE CAUWER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REIZEN DE CAUWER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REIZEN DE CAUWER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REIZEN DE CAUWER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REIZEN DE CAUWER, employees, financial statistics.