PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE)

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE)
Private companiesMembership Organizations • PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE)

Contactgegevens PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE): address, phone, fax, email, website, opening hours

PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IJZERENLEEN 2; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15211212 (+32-15211212) 15211212 (+32-15211212)

Fax (fax): +32 (19) 265-47-25 +32 (19) 265-47-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE)
Products information PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE)

BTW identificatienummer (tax): BE01823974609
Ondernemingsnummer: 4241790771
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services: Croisi猫res.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE)
(Get full report from official database of BE for PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE))

Aanvulling soorten activiteiten voor PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE)
Addition kinds of activities for PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE)

13899915. Pompen van olie- en gasputten | Pumping of oil and gas wells
22840300. Naald- en handwerkdraad | Needle and handicraft thread
24999902. Batterij afscheiders, hout | Battery separators, wood
49590000. Sanitair diensten, anders | Sanitary services, nec
75399905. Schokdemper vervangen | Shock absorber replacement
79991501. Luchtspoor of skilift, amusement of schilderachtig | Aerial tramway or ski lift, amusement or scenic

Werken bij PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE). Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud van het machinepark Werken in dagploeg

  • financial controller (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens groei zijn wij momenteel opzoek naar een Financial Controller Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapporteringen die de financiële en operationele doelstellingen in kaart brengen. Aanleveren van informatie voor en het begeleiden van het opstellen van een businessplan Continu meedenken over optimaliseren van bestaande rapporteringsprocessen. Hierbij neemt u Proactief initiatief m.b.t. efficiëntiemaatregelen m.b.t. deze processen. Beheren en optimaliseren van processen m.b.t. administratieve organisatie / interne controle. En hierbij het implementeren van de nodige controles m.b.t. risk-management. Adviseren van het management inzake financiële en organisatorische issues op korte en langere termijn Meewerken aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en ontwikkelen van diverse verbeteringsinitiatieven. Bv. het uitwerken van processen voor budgettering Je bent de functionele rechterhand van de Financieel Directeur en werkt nauw samen met de hoofdboekhouders.

  • Sterk administratief en commercieel hoofdmagazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De volgende opdrachten behoren tot jouw takenpakket: - Dagelijks beheren van de technische onderdelen en de gemeenschappelijke gereedschappen - Waken over het magazijn: zorgen voor de juiste onderdelen en de juiste hoeveelheden - Ontvangen, ordenen en registreren van de inkomende goederen - Wekelijkse stocktellingen - Opvragen van offertes voor gereedschappen en onderdelen - Uitvoeren van kalibraties - Opvolgen van wettelijke keuringen door externe bedrijven Bedrijfsprofiel: Ben jij sterk administratief ingesteld? Heb jij een commerciële kijk op de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een toonaangevend bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij momenteel op zoek naar een hoofdmagazijnier. 

  • afwasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    afwassen zowel manueel als met de vaatwas keuken proper houden en kuisen af en toe wat helpen met groenten wassen in de keuken vuilbakken ledigen

  • Monteur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je monteert, demonteert en voert preventief onderhoud uit aan walslagers en inbouwstukken op alle cilinders voor onze walserij-afdeling (vooral koudwals). Dit alles doe je volledig zelfstandig. • Je manipuleert hierbij gewichten tot 125 ton (met rolbrug of kraan). • Je voert zelfstandig walsenwissels uit. • Je maakt deel uit van een permanentie oproepsysteem waarbij je om de 4 weken gedurende 7 kalenderdagen de permanentie verzorgt.

  • Ondersteuning installateur zonnepanelen - Regio Kempen - Voltijds - optie vast (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een installateur zonnepanelen regio Kempen. Je werkt voltijds, namelijk 38 uur per week. Je takenpakket omvat: Aansluiten van zekeringkasten en het nakijken ervan Installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken Opmaken van elektrische schema's Fout-opsporing

  • 2 Chauffeurs C (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar 2 chauffeurs C om het team te versterken.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis - thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten! Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Turnhout? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing! (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster).

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Strijpen (STRIJPEN)

    Regio: STRIJPEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • CRM ANALYST (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als CRM Analyst adviseer je het management proactief over de kansen en verbeteringen in het gebruik van klantendata. Met jouw analyses adviseer je hen over te benaderen doelgroepen en te voeren campagnes. Of het nu gaat over het recruteren van nieuwe klanten, het verlagen van churn of het optimaliseren van de online newsletters, jij weet de slimme manieren hoe je geld verdient met data en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak. Verder bevat de functie de volgende verantwoordelijkheden: Het samenstellen van selecties van klantgroepen voor de direct marketingactiviteiten Het mee opstellen van klantsegmentaties en klantwaarde modellen Het verhogen van de klantwaarde. Jij ziet het niet alleen als jouw doel om meer klanten te winnen, maar de bestaande klanten ook te behouden Het mee in kaart brengen van de customer journey van de klant Het opleveren van standaardrapportages op de marketingactiviteiten en het creëren van diverse nieuwe rapportages met het oog op het verbeteren van de ROI van de marketingcampagnes (zowel on- als offline) Het verhogen van de performance van off- en online campagnes op basis van data. Je volgt het (aankoop)gedrag van klanten en doet op basis daarvan aanpassingen Het mee ontwerpen en implementeren van een marketing automation tool Het verzorgen van een continue opschoning en verrijking van de klantendatabase Trefwoorden: klanten database, customer journey, analyseren, data, online campagnes, crm, analyst, marketing, klantensegmentatie, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een CRM Analyst (m/v).  

  • Vrachtwagenbestuurder - CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Lommel zoeken we een vrachtwagenchauffeur CE met ervaring. Je maakt zo'n 10 stops per dag bij klanten en hebt er geen problemen mee om midden in de nacht te vertrekken op het bedrijf.

  • Winkelbediende (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: D-VERSMARKT

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor onze slagerij/ traiteurszaak. Je staat in voor de bediening van onze klanten. Daarnaast help je indien nodig ook in de keuken.

Zoek naar antwoorden van PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE) in sociale netwerken
Look for responds of PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE). Laat een reactie achter voor PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE). PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE). Leave a respond for PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE). PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE) op de google maps. Adres en contacten PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE)
Location of PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE) on the google maps. Address and contacts of PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE)

Andere gerelateerde bedrijven als come PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE) PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE): DEBBAUT NV | PROFISIGN | AVANT-SCENE | M.CHR. WARLOP | GRIFFES-TOBBACK

Other related companies as PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE): DEBBAUT NV | PROFISIGN | AVANT-SCENE | M.CHR. WARLOP | GRIFFES-TOBBACK

PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE) is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01823974609. Het bedrijf PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE) bevindt zich op het adres: IJZERENLEEN 2; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 371,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Croisi猫res..
De hoofdactiviteit van PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE) is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE), openstaande posities, locatie van PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE) op de kaart.

PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE) is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE), company assigned to the tax number BE01823974609. The company PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE) is located at the address: IJZERENLEEN 2; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 371,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Croisi猫res..
The main activity of PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE) is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE) is not available. You also can look at reviews of PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE), open positions, location of PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARADISIO TOURS (HOLIDAY STORE), employees, financial statistics.