INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV
Private companiesCommunications • INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV

Contactgegevens INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijksweg 180 3650 Dilsen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-75-62-25 32-89-75-62-25

Fax (fax): 32-89-75-43-53 32-89-75-43-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV
Products information INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE07907928466
Ondernemingsnummer: 5385192871
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 721,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plumbing - works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV
(Get full report from official database of BE for INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV
Addition kinds of activities for INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV

28139901. Acetyleen | Acetylene
62829905. Manager van fondsen, contract of honorarium | Manager of mutual funds, contract or fee basis
79299902. Actrice | Actress
82990301. Dramatische school | Dramatic school
83220000. Individuele en familiale diensten | Individual and family services

Werken bij INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste bekisters. Wil je als bekister aan de slag? Heb je de juiste motivatie en wil je bijleren? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Neem dus zeker zo snel mogelijk contact op met Randstad construct Kortrijk.

  • customer service medewerker - Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Inkomende oproepen van klanten behandelen. E-mails van klanten beantwoorden. Chatberichten van klanten beantwoorden. Afspraken voor leveringen plannen. Problemen rapporteren aan Team Leaders om een oplossing te zoeken. Samen met het team zorgen dat de klant ook voor zijn volgende aankoop terugkeert naar de winkel

  • Plaatser ramen (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, even een pauze. Tijd om van de skyline te genieten. Aan je voeten ligt de stad…dubbel en dik genieten met dit mooie weer… Ja, je moet wel wat lef hebben om deze job te doen! Samen met je collega’s bevind je je regelmatig in hogere sferen. Dagelijks gaan jullie op pad om bij particuliere of commerciële gebouwen ramen en/of balustrades te plaatsen. Dit zowel in aluminium als PVC. Verder ga je alles op een drager plaatsen en vastzetten, dichten, stutten, stijlen en lijsten assembleren en aan metselwerk bevestigen. Je technisch inzicht komt daarbij goed van pas. Alsook je goesting om buiten te werken, want tussen muren zitten is echt niets voor jou! Dit is echt een job waar jij als vakman veel plezier aan beleefd… De pauze is om…terug aan de slag!

  • Verpakkings Operator DEELTIJDS (vroege/late) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich zijn we op zoek naar een deeltijds verpakkingsoperator (vroege/late)  Functie: Bedienen van de verpakkingslijnen Opvolgen vd kwaliteit van het verpakkingsproces dmv kwaliteitscontroles Bedienen van de verpakkingsrobot Reinigen van de werkplek en respecteren van de reglementering inzake kwaliteit, veiligheid en hygiëne

  • polyvalent magazijnmedewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent magazijnmedewerker sta je in voor : Het voorbereiden en klaarzetten van klantorders. Laden & lossen van goederen. Kwaliteitscontrole bij inkomende goederen. Onderhouden van toonzaal. Begeleiden en voorbereiden van opnames in fotostudio. Monteren van meubelen. Beheer volledig beursmateriaal 'wanden dekoratie verlichting enz...) Op en afbouw beurzen begeleiden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Peer (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderbelle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERBELLE)

    Regio: DENDERBELLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: DE MANGELAAR (ZELZATE)

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Zelzate.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in AARTSELAAR/SCHELLE/NIEL - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent ENTRIO - kantorenschoonmaak (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ENTRIO

    Type: Studentenjob

    ENTRIO is een professioneel schoonmaakbedrijf met een team van een 130-tal vaste medewerkers. We zijn voornamelijk actief in de kantorenschoonmaak. Vooral in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen (regio Aalter, Deinze, Gent). We zijn voor diverse regio's steeds op zoek naar ENTRIO-jobstudenten. Met veel enthousiasme zorg je er voor netjes opgeruimde werkplekken. En daar mag je trots op zijn! Als je ruimte hebt in jouw lesrooster tijdens de week, mag je dat steeds laten weten. Ideaal voor losse opdrachten. Ook in de schoolvakanties doen wij beroep op enthousiaste jobstudenten. We voelen ons dan op slag wat jonger ;-)

  • Account Manager Indirect Sales (SCHEPDAAL)

    Regio: SCHEPDAAL

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken we op dit ogenblik een Account Manager (m/v) Indirect Sales voor België, verantwoordelijk om de verkoop van electronische en mechanische regelaars en systemen componenten en oplossingen evenals compressors en koelgroepen aan te sturen bij geselecteerde groothandels en installateurs. Dit gebeurt vanuit ons kantoor in Groot-Bijgaarden, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Verantwoordelijkheden Verantwoordelijk voor een gedreven verkoopsontwikkeling van alle koeltechnische producten zoals electronische en mechanische regelaars en systemen, compressors en koelgroepen, in overeenstemming met de regionale/globale verkoopsstrategie. Verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van relaties, met een nadruk op de belangrijkste beslissingsverantwoordelijken. Optimaliseren van de resultaten d.m.v. value selling instrumenten en praktijken Toezien op de toepassing van afgesproken voorwaarden En dit voor klanten gelocaliseerd in België Een bereikbaar aanspreekpunt zijn voor de klanten (groothandelaars en installateurs) Ontwikkelen van een grondig begrip van de noden van deze klanten; met een focus op het brengen van een toegevoegde waarde met ons uitgebreide productportfolio. Marktinzicht verlenen aan de marketing en business excellence teams Accountplanning met een continue groei, gebaseerd op de noden van de klant en voorstellen met een duidelijke focus. Coordinatie van activiteiten met de regionale sales managers, het technical support team, marketing, logistiek en interne verkoopsteam en het regionaal managment Bijhouden van alle klantgerelateerde activiteiten en taken in CRM Actief ontwikkelen en onderhouden van de zakelijke perspectieven met een focus op onze groeiambities

  • Flexijob bakkerij (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Voor een gekende bakkerij regio Deinze zijn wij op zoek naar een flexijobber om mee te helpen met de verkoop op zaterdagnamiddag. Taken: Bestellingen klaarzetten, klanten bedienen, winkel aanvullen en netjes houden, afrekenen aan de kasse. Uren: Je werkt van 12u30 tot 19u00 (op zaterdagnamiddag). Wat is een flexi-job en wie komt in aanmerking: Een flexi-job is een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen

Zoek naar antwoorden van INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV in sociale netwerken
Look for responds of INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV. Laat een reactie achter voor INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV. INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV. Leave a respond for INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV. INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV op de google maps. Adres en contacten INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV
Location of INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV on the google maps. Address and contacts of INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV: Vyva Immobili?n BVBA | ROGER PIERRE | CHEVALIER EN CO | CHR. DUJACQUIER | THEO FRISON

Other related companies as INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV: Vyva Immobili?n BVBA | ROGER PIERRE | CHEVALIER EN CO | CHR. DUJACQUIER | THEO FRISON

INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07907928466. Het bedrijf INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV bevindt zich op het adres: Rijksweg 180 3650 Dilsen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 721,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plumbing - works. Producten gemaakt in INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV, openstaande posities, locatie van INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV op de kaart.

INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV, company assigned to the tax number BE07907928466. The company INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV is located at the address: Rijksweg 180 3650 Dilsen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 721,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plumbing - works. Products created in INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV were not found.
The main activity of INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV is not available. You also can look at reviews of INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV, open positions, location of INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTALLATIEBEDRIJF KVS DILSEN NV, employees, financial statistics.