M.V.K. TRAVEL

Contactgegevens M.V.K. TRAVEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.V.K. TRAVEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.V.K. TRAVEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 16; 2880; BORNEM, België

Telefoon (phone): 38994401 (+32-38994401) 38994401 (+32-38994401)

Fax (fax): +32 (57) 729-77-97 +32 (57) 729-77-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.V.K. TRAVEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.V.K. TRAVEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.V.K. TRAVEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.V.K. TRAVEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.V.K. TRAVEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.V.K. TRAVEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.V.K. TRAVEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.V.K. TRAVEL
Products information M.V.K. TRAVEL

BTW identificatienummer (tax): BE03354095458
Ondernemingsnummer: 5854309082
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 665,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services: Agences de Voyages G茅n茅rales.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.V.K. TRAVEL
(Get full report from official database of BE for M.V.K. TRAVEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.V.K. TRAVEL
Addition kinds of activities for M.V.K. TRAVEL

8052. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities
842200. Botanische en zoologische tuinen | Botanical and zoological gardens
20649918. Popcornballetjes of andere behandelde popcornproducten | Popcorn balls or other treated popcorn products
28440100. Haarpreparaten, inclusief shampoos | Hair preparations, including shampoos
39310405. Trombones en delen | Trombones and parts

Werken bij M.V.K. TRAVEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.V.K. TRAVEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.V.K. TRAVEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.V.K. TRAVEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - dormir dans le camion toute la semaine (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Pour une entreprise à Poperinge nous cherchons un chauffeur CE qui veut dormir dans le camion toute la semaine. Vous conduisez principalement en France (avec des palletes) - promenades à Toulouse. Puis vous devez parler français.

  • Ervaren Electricien (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een ervaren electricien. In eerste instantie help je vooral met de grove werken, maar geleidelijk aan word je meer ingeschakeld in de afwerking.

  • Lasser Piping + Baguette lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewerkt metalen of kunststof buizen tot 'spools' of geprefabriceerde stukken buis. Je brengt er diverse vormstukken op aan, zoals bochten, T-stukken, kranen, kleppen, enz. De montage van die 'spools' doe je meestal op de bouwwerven. Na de montage voer je een druktest uit om mogelijke lekken op te sporen. Je wilt werken op werven, ook buiten Limburg

  • ERVAREN BAKKER (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt het diploma van bakker of je bent gelijikwaardig door ervaring. Je bent flexibel. Je kan zelfstandig werken.

  • Procesoperator 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert de goeie werking van de mahcines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op. Bij programmawissels stel je de machine instellingen af waarbij je het volledige proces vanuite en stuurkamer beheerst. je houdt alles net zowel in de stuurkamer als op de werkvloer. Je werkt nauw samen met collega's zodat relevante ervaring correct wordt overgedragen.

  • DRINGEND:Exclusieve Home Manager ( M/V) in Afsnee voor 20u/week (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager (m/v) voor 20u/week voor een gastgezin wonende in Afsnee.U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken, naaien en huishoudelijke taken vervullen. Je mag boodschappen doen, koken. Je neemt initiatief, bent stipt, hebt oog voor detail, je wil dit uitgebreid takenpakket uitvoeren, dan ben jij de geschikte Home Manager die we zoeken. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FUN VOOR KIDS

    Type: Studentenjob

    Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • Project Ingenieur Chinese markt (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - Organiseren en coördineren van verschillende projecten wereldwijd. Je volgt deze projecten nauw op en houdt rekening met het budget, timing, veiligheid, kwaliteit, hygiënevoorschriften en milieuwetgevingen. - Je ontwikkelt verschillende onafhankelijke projecten en bereidt verschillende projecten voor op basis van specificaties, projectstappen, timing, kost en voordelen. - Je voorziet alle technische en commerciële informatie naar diegenen die betrokken zijn bij de productie. Je geeft ook de nodige support. - Binnen het bedrijf heb je contact met sales, ontwerp, aankoop en de r&d-afdeling. - Je rapporteert aan de project manager.

  • MEEWERKEND CHAUFFEUR CE (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Je zal als chauffeur instaan voor het vervoer van bouwmaterialen naar verschillende werven. Daarnaast ga je indien nodig actief meewerken op de werf. Naast het besturen van de vrachtwagen sta je in voor het aanleggen van opritten, parkings, algemene grondwerk, rioleringen en afbraakwerken. Je werkt steeds in een team van vaste collega's.

  • HULPELEKTRICIEN (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ONWEDER

    Type: Vaste Job

    Je helpt de elektricien bij het voorbereidende werk: sleuven kappen of slijpen in muren en draden en kabels trekken. Je werkt op werven in Vlaanderen.

  • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: USG Professionals

    Type: Werfreserve

    • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

Zoek naar antwoorden van M.V.K. TRAVEL in sociale netwerken
Look for responds of M.V.K. TRAVEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.V.K. TRAVEL. Laat een reactie achter voor M.V.K. TRAVEL. M.V.K. TRAVEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.V.K. TRAVEL. Leave a respond for M.V.K. TRAVEL. M.V.K. TRAVEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.V.K. TRAVEL op de google maps. Adres en contacten M.V.K. TRAVEL
Location of M.V.K. TRAVEL on the google maps. Address and contacts of M.V.K. TRAVEL

Andere gerelateerde bedrijven als come M.V.K. TRAVEL M.V.K. TRAVEL: FLDE CONINCK NV | PEETERS GERT | SANTIAGO SENIN CORDO | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | Pro-Select

Other related companies as M.V.K. TRAVEL: FLDE CONINCK NV | PEETERS GERT | SANTIAGO SENIN CORDO | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | Pro-Select

M.V.K. TRAVEL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.V.K. TRAVEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03354095458. Het bedrijf M.V.K. TRAVEL bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 16; 2880; BORNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 665,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
De hoofdactiviteit van M.V.K. TRAVEL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.V.K. TRAVEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.V.K. TRAVEL, openstaande posities, locatie van M.V.K. TRAVEL op de kaart.

M.V.K. TRAVEL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.V.K. TRAVEL, company assigned to the tax number BE03354095458. The company M.V.K. TRAVEL is located at the address: STATIONSSTRAAT 16; 2880; BORNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 665,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
The main activity of M.V.K. TRAVEL is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of M.V.K. TRAVEL is not available. You also can look at reviews of M.V.K. TRAVEL, open positions, location of M.V.K. TRAVEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.V.K. TRAVEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.V.K. TRAVEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.V.K. TRAVEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.V.K. TRAVEL, employees, financial statistics.