JOKER TOERISME

Contactgegevens JOKER TOERISME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOKER TOERISME: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOKER TOERISME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JACOBSMARKT 40; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32317268 32317268

Fax (fax): +32 (12) 471-59-61 +32 (12) 471-59-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOKER TOERISME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOKER TOERISME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOKER TOERISME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOKER TOERISME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOKER TOERISME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOKER TOERISME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOKER TOERISME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOKER TOERISME
Products information JOKER TOERISME

BTW identificatienummer (tax): BE06487121582
Ondernemingsnummer: 3141510009
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 505,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Services: S茅jours de Marche & de Randonn茅e, S茅jours d'Aventures, Agences de Voyages G茅n茅rales.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOKER TOERISME
(Get full report from official database of BE for JOKER TOERISME)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOKER TOERISME
Addition kinds of activities for JOKER TOERISME

799703. Gun en jachtclubs | Gun and hunting clubs
17110300. Sprinkler contractors | Sprinkler contractors
27310201. Boekclubs: uitgeverij en drukwerk | Book clubs: publishing and printing
39960000. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
51490502. sappen | Juices

Werken bij JOKER TOERISME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOKER TOERISME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOKER TOERISME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOKER TOERISME. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Cv En Sanitair (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    +Voor onze klant, een firma gelegen te Herent, zijn wij op zoek naar een SANITAIR INSTALLATEUR: De firma doet in HVAC, verwarming, CV, sanitair , airco, enz. Ze zijn voornamelijk op zoek naar ervaren sanitair installateurs voor de montage. De werven zijn vnl. in de buurt gelegen.

  • Reachtruckchauffeur voor bedrijf in Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij contract DSV na interimperiode als ook een hospitalisatieverzekering AG Insurance & groepsverzekering via de sector. Aantal uren/week: Aantal dagen/week: 5 Orderpicken Reachtruck

  • Huishoudhulp (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: WIT TREMELO

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

  • HUISHOUDHULP Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Wachtebeke.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Nazareth - Gavere - Zingem (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Student eindejaarsgeschenken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in regio van Tielt gaan we op zoek naar twee jobstudenten om de eindejaarsgeschenken te verpakken en te verdelen. Ze verwachten iemand van 5/11 tot en met 9/11 en iemand van 5/11 tot en met 6/11.

  • Productiemedewerk(st)ers staalvlechten 3-ploegen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BELTEC

    Type: Vaste Job

    Op de vlechterijafdeling (PTFE-slangen machinaal omvlechten met staaldraad) sta je in voor: Manuele metingen Kwaliteitscontroles Machinebediening In/afstellen van bobijnen Kleine storingen oplossen -...

  • Groenarbeider rijbewijs B(E) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ANROB

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het groenonderhoud van de openbare weg Je staat in voor netheid van het Vlaams wegennet Je staat in voor het maaien van bermen Je kan overweg met een kettingzaag, grasmachine, motoculteur, bosmaaier en heggeschaar

  • Verpleegkundige voor nachtdienst (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: DE OVERBRON

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum De Overbron vzw is op zoek naar deeltijdse of voltijdse verpleegkundigen voor ons Nederlandstalig, kleinschalig, betaalbaar en familiaal woonzorgcentrum voor ouderen. De Overbron is gelegen aan de rand van Vlaams-Brabant, in Neder-Over-Heembeek, grenzend aan Vilvoorde en Grimbergen. We zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. We hebben een RVT en een ROB-erkenning. We werken bewust met een ruime personeelsploeg. We hebben een zorgteam dat 50% boven de Vlaamse norm zit. We willen onze bewoners gelukkig maken en daarvoor ook investeren in kwaliteit voor onze bewoners. We willen dat ons personeel tijd kan vrijmaken voor onze bewoners en niet vol stress van hier naar daar moeten hollen omdat er gewoon te weinig zorgpersoneel aanwezig is. Gelukkig personeel zorgt ook voor gelukkige ouderen. U werkt mee aan een gezellige, warme en veilige sfeer voor onze 59 bewoners. We verwachten van onze verpleegkundigen dat ze een excellente zorg verstrekken en medische hulp verlenen aan onze bewoners. Maar we verwachten echt meer dan dat. Het is onze uitdrukkelijke doelstelling dat onze bewoners niet alleen kwaliteitsvolle zorg krijgen, maar bovendien gelukkig kunnen zijn in De Overbron. De functie van verpleegkundige is daarin cruciaal. We zoeken mensen die graag met ouderen samenwerken. We zoeken verpleegkundigen die hun job met liefde vervullen en graag in groep werken. We zoeken warme en zorgzame medewerkers die in een kleinschalig woonzorgcentrum deel willen uitmaken van een enthousiaste en uitgebreide personeelsploeg. Onze nieuwe verpleegkundigen maken deel uit van een ploeg met een ergotherapeut, twee kinesisten, twee hoofdverpleegkundigen, een dagelijks verantwoordelijke, een animator, zes andere verpleegkundigen, negen zorgkundigen, zeven mensen voor de logistiek en het onderhoud en drie mensen voor de techniek en het zakelijk beheer. Er is dus bij ons echt ruimte om tijd te nemen voor een babbel met onze bewoners en om te zorgen voor een goede band met de collega's en bewoners. Wij zijn géén commercieel centrum. We zitten gemiddeld ruim onder de dagprijs van andere woonzorgcentra en toch fors boven de personeelsnorm van de Vlaamse overheid. Alle middelen gaan naar de ondersteuning van onze bewoners en investeringen in personeel en infrastructuur. We willen jullie met open armen ontvangen. We kunnen bieden wat andere centra bieden, maar bovenal kunnen we je een warme werksfeer aanbieden. We kijken met interesse uit naar je kandidatuur.

  • VRACHTWAGENBESTUURDER / CHAUFFEUR CE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DELAVI

    Type: Vaste Job

    Delavi is een familiebedrijf pur sang, reeds drie generaties actief in de vleessector. We zijn op zoek naar een vrachtwagenbestuurder CE voor vleestransport in het binnenland en buitenland. Voor meer info over onze firma kunt u onze website www.delavi.be bekijken.

  • Kapper / Kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KWA'FUUR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring in het vak? Ben je bereid om binnen een bestaande zaak op zelfstandige basis te werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je zal werken als kapper/kapster op zelfstandige basis. Je wordt ingezet voor het hele takenpakket. Dit omvat: knippen van dames en heren, brochen, kleuren, permenant / opsteekkapsel zijn een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van JOKER TOERISME in sociale netwerken
Look for responds of JOKER TOERISME in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOKER TOERISME. Laat een reactie achter voor JOKER TOERISME. JOKER TOERISME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOKER TOERISME. Leave a respond for JOKER TOERISME. JOKER TOERISME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOKER TOERISME op de google maps. Adres en contacten JOKER TOERISME
Location of JOKER TOERISME on the google maps. Address and contacts of JOKER TOERISME

Andere gerelateerde bedrijven als come JOKER TOERISME JOKER TOERISME: BPR | ANTHONISSEN & CO | DEYAERT A | Merlijn | Oz/Fadime

Other related companies as JOKER TOERISME: BPR | ANTHONISSEN & CO | DEYAERT A | Merlijn | Oz/Fadime

JOKER TOERISME is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOKER TOERISME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06487121582. Het bedrijf JOKER TOERISME bevindt zich op het adres: SINT-JACOBSMARKT 40; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 505,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: S茅jours de Marche & de Randonn茅e, S茅jours d'Aventures, Agences de Voyages G茅n茅rales..
De hoofdactiviteit van JOKER TOERISME is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOKER TOERISME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOKER TOERISME, openstaande posities, locatie van JOKER TOERISME op de kaart.

JOKER TOERISME is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOKER TOERISME, company assigned to the tax number BE06487121582. The company JOKER TOERISME is located at the address: SINT-JACOBSMARKT 40; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 505,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: S茅jours de Marche & de Randonn茅e, S茅jours d'Aventures, Agences de Voyages G茅n茅rales..
The main activity of JOKER TOERISME is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOKER TOERISME is not available. You also can look at reviews of JOKER TOERISME, open positions, location of JOKER TOERISME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOKER TOERISME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOKER TOERISME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOKER TOERISME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOKER TOERISME, employees, financial statistics.