I.D. TRAVEL

Contactgegevens I.D. TRAVEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.D. TRAVEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.D. TRAVEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GALERIE SAINT-JOSEPH 8; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81229989 (+32-81229989) 81229989 (+32-81229989)

Fax (fax): +32 (87) 942-75-63 +32 (87) 942-75-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.D. TRAVEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.D. TRAVEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.D. TRAVEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.D. TRAVEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.D. TRAVEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.D. TRAVEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.D. TRAVEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.D. TRAVEL
Products information I.D. TRAVEL

BTW identificatienummer (tax): BE08902465820
Ondernemingsnummer: 6200653076
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 392,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services: Agences de Voyages G茅n茅rales.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.D. TRAVEL
(Get full report from official database of BE for I.D. TRAVEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.D. TRAVEL
Addition kinds of activities for I.D. TRAVEL

22820206. Rayon garen, gemaakt van aangekocht filament: gooien, draaien | Rayon yarn, made from purchased filament: throwing, twisting
28129901. Chloor, samengeperst of vloeibaar | Chlorine, compressed or liquefied
34430706. Vormen voor tunnels, inklapbaar | Forms for tunnels, collapsible
38299922. Ultrasone testapparatuur | Ultrasonic testing equipment
38739904. Horloges, montage van | Clocks, assembly of

Werken bij I.D. TRAVEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.D. TRAVEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.D. TRAVEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.D. TRAVEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Agendaplanner - call agent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afsprakenplanner contacteer je nieuwe potentiële bedrijven om kennis te laten maken met de diensten van onze klant, een dynamisch, groeiend postorderbedrijf. Je beheert de agenda van onze vertegenwoordigers. Ben jij commercieel ingesteld en haal je een kick uit het overtuigen van mensen? Dan is dit de ideale job voor jou!

  • AUTOMECANICIEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage te Waregem zijn we op zoek naar een automecanicien

  • Bandenmonteurs (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het banden- wisselseizoen is gestart Wij zijn dan ook DRINGEND op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal zelfstandig de banden (de)monteren en uitbalanceren met de machine.

  • Inside sales medewerker (M/V) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inside sales medewerker ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en opvolgen van onze klanten portefeuille. Voor volgende taken ben je ook verantwoordelijk: klantengegevens in het systeem up-to-date houden verkoopprijzen, verkoopsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van commercieel manager bestellingen ingeven en opvolgen opvolgen en uitvoeren van de facturatie berekenen van de maandelijkse en jaarlijkse verkoopanalyses rapporteren aan de commercieel manager van het bedrijf

  • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudhulp regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Student Boekhouding (m/v) in Lovendegem. (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Student Boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Lovendegem. De verantwoordelijkheden als Student Boekhouding: Ondersteuning van de boekhouding; Allround administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Nespresso barista te Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende soorten koffie. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • Sergio Herman zoekt parttime Horecamedewerkers in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Sergio Herman opent Frites Atelier in Gent en is op zoek naar horecamedewerkers. Altijd willen werken in de horeca, waarin punctuele aandacht voor product, service en kwaliteit centraal staat? Dan ben je bij Frites Atelier aan het goede adres. Wij zijn een klein bedrijf waar het bijna onmogelijk is om niet door te groeien. Als wij talent zien, halen wij het in huis en zorgen we ervoor. Dat doen we al voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat. Wij leren je alles op het gebied van alle producten gastvrijheid én de fijne kneepjes van het vak.

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

Zoek naar antwoorden van I.D. TRAVEL in sociale netwerken
Look for responds of I.D. TRAVEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.D. TRAVEL. Laat een reactie achter voor I.D. TRAVEL. I.D. TRAVEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.D. TRAVEL. Leave a respond for I.D. TRAVEL. I.D. TRAVEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.D. TRAVEL op de google maps. Adres en contacten I.D. TRAVEL
Location of I.D. TRAVEL on the google maps. Address and contacts of I.D. TRAVEL

Andere gerelateerde bedrijven als come I.D. TRAVEL I.D. TRAVEL: FLSCHILTZ BRUGGE NV | Markapol | KONINKLIJKE YACHT CLUB GENT | UC Markt | CHRISTEL MINNE

Other related companies as I.D. TRAVEL: FLSCHILTZ BRUGGE NV | Markapol | KONINKLIJKE YACHT CLUB GENT | UC Markt | CHRISTEL MINNE

I.D. TRAVEL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I.D. TRAVEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08902465820. Het bedrijf I.D. TRAVEL bevindt zich op het adres: GALERIE SAINT-JOSEPH 8; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 392,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
De hoofdactiviteit van I.D. TRAVEL is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.D. TRAVEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.D. TRAVEL, openstaande posities, locatie van I.D. TRAVEL op de kaart.

I.D. TRAVEL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is I.D. TRAVEL, company assigned to the tax number BE08902465820. The company I.D. TRAVEL is located at the address: GALERIE SAINT-JOSEPH 8; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 392,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
The main activity of I.D. TRAVEL is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of I.D. TRAVEL is not available. You also can look at reviews of I.D. TRAVEL, open positions, location of I.D. TRAVEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.D. TRAVEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.D. TRAVEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.D. TRAVEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.D. TRAVEL, employees, financial statistics.