GR. COLONIES FRATERNELLES

Contactgegevens GR. COLONIES FRATERNELLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GR. COLONIES FRATERNELLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

GR. COLONIES FRATERNELLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES JARDINS 58B5; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 27260437 (+32-27260437) 27260437 (+32-27260437)

Fax (fax): +32 (10) 352-42-16 +32 (10) 352-42-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GR. COLONIES FRATERNELLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GR. COLONIES FRATERNELLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GR. COLONIES FRATERNELLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GR. COLONIES FRATERNELLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GR. COLONIES FRATERNELLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GR. COLONIES FRATERNELLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GR. COLONIES FRATERNELLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GR. COLONIES FRATERNELLES
Products information GR. COLONIES FRATERNELLES

BTW identificatienummer (tax): BE09141143798
Ondernemingsnummer: 7174316406
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services: Agences de Voyages G茅n茅rales.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GR. COLONIES FRATERNELLES
(Get full report from official database of BE for GR. COLONIES FRATERNELLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor GR. COLONIES FRATERNELLES
Addition kinds of activities for GR. COLONIES FRATERNELLES

0279. Dierspecialiteiten, nec | Animal specialties, nec
209900. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
20860300. Gekoelde frisdranken, gebotteld en ingeblikt | Carbonated soft drinks, bottled and canned
24110208. Rails, hek: rond of split | Rails, fence: round or split
30530100. Pakken en afdichtingsinrichtingen | Gaskets and sealing devices
34330104. Gasbrander, industrieel | Gas burners, industrial
36729902. Bedradingsplaten | Wiring boards

Werken bij GR. COLONIES FRATERNELLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GR. COLONIES FRATERNELLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GR. COLONIES FRATERNELLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GR. COLONIES FRATERNELLES. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het laden, lossen, verpakken en opruimen van de geproduceerde onderdelen. Je houdt het magazijn op orde en wordt polyvalent ingeschakeld.

  • monteur (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oudenaarde zijn wij op zoek naar een monteur.

  • Postbode Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Aalst zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Huishoudhulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Maaltijdcheques Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vorst-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

  • Creatieve UX Designer/front-end developer voor nichemarkt (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als UX Designer / Front-end developer beslis je mee over de ontwikkeling van de applicatie. Je werkt nauw samen met projectmanagers, analisten, ontwikkelaars en andere designers. Je bouwt een innovatie applicatie die er geweldig uitziet en gebruiksvriendelijk is. Je staat in voor het ontwerpen van het design voor de applicaties. Daarnaast sta je in voor de implementatie van de designs.

  • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Zaalmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Restaurant Jour de fête

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor diverse taken in het restaurant. Je zet de zaal klaar, ontvangt onze klanten, zorgt voor een goed verloop van de service en laat na afloop de zaal achter alsof het je eigen restaurant zou zijn.

Zoek naar antwoorden van GR. COLONIES FRATERNELLES in sociale netwerken
Look for responds of GR. COLONIES FRATERNELLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor GR. COLONIES FRATERNELLES. Laat een reactie achter voor GR. COLONIES FRATERNELLES. GR. COLONIES FRATERNELLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GR. COLONIES FRATERNELLES. Leave a respond for GR. COLONIES FRATERNELLES. GR. COLONIES FRATERNELLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GR. COLONIES FRATERNELLES op de google maps. Adres en contacten GR. COLONIES FRATERNELLES
Location of GR. COLONIES FRATERNELLES on the google maps. Address and contacts of GR. COLONIES FRATERNELLES

Andere gerelateerde bedrijven als come GR. COLONIES FRATERNELLES GR. COLONIES FRATERNELLES: DEXIA | Modena Schoenmode | WASSERIJ ST.CATHARINE | RADIO NOSTALGIE HUY | A&G Development bvba

Other related companies as GR. COLONIES FRATERNELLES: DEXIA | Modena Schoenmode | WASSERIJ ST.CATHARINE | RADIO NOSTALGIE HUY | A&G Development bvba

GR. COLONIES FRATERNELLES is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GR. COLONIES FRATERNELLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09141143798. Het bedrijf GR. COLONIES FRATERNELLES bevindt zich op het adres: AVENUE DES JARDINS 58B5; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 122,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
De hoofdactiviteit van GR. COLONIES FRATERNELLES is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GR. COLONIES FRATERNELLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GR. COLONIES FRATERNELLES, openstaande posities, locatie van GR. COLONIES FRATERNELLES op de kaart.

GR. COLONIES FRATERNELLES is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is GR. COLONIES FRATERNELLES, company assigned to the tax number BE09141143798. The company GR. COLONIES FRATERNELLES is located at the address: AVENUE DES JARDINS 58B5; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 122,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
The main activity of GR. COLONIES FRATERNELLES is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GR. COLONIES FRATERNELLES is not available. You also can look at reviews of GR. COLONIES FRATERNELLES, open positions, location of GR. COLONIES FRATERNELLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GR. COLONIES FRATERNELLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GR. COLONIES FRATERNELLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GR. COLONIES FRATERNELLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GR. COLONIES FRATERNELLES, employees, financial statistics.