GO TRAVEL (HOLIDAY STORE)

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • GO TRAVEL (HOLIDAY STORE)
Private companiesSocial Services • GO TRAVEL (HOLIDAY STORE)

Contactgegevens GO TRAVEL (HOLIDAY STORE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GO TRAVEL (HOLIDAY STORE): address, phone, fax, email, website, opening hours

GO TRAVEL (HOLIDAY STORE)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSESTEENWEG 373; 3070; KORTENBERG, België

Telefoon (phone): 27592965 (+32-27592965) 27592965 (+32-27592965)

Fax (fax): +32 (64) 172-60-46 +32 (64) 172-60-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GO TRAVEL (HOLIDAY STORE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GO TRAVEL (HOLIDAY STORE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GO TRAVEL (HOLIDAY STORE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GO TRAVEL (HOLIDAY STORE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GO TRAVEL (HOLIDAY STORE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GO TRAVEL (HOLIDAY STORE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GO TRAVEL (HOLIDAY STORE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GO TRAVEL (HOLIDAY STORE)
Products information GO TRAVEL (HOLIDAY STORE)

BTW identificatienummer (tax): BE04865539550
Ondernemingsnummer: 6986724853
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 555,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Services: Croisi猫res.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GO TRAVEL (HOLIDAY STORE)
(Get full report from official database of BE for GO TRAVEL (HOLIDAY STORE))

Aanvulling soorten activiteiten voor GO TRAVEL (HOLIDAY STORE)
Addition kinds of activities for GO TRAVEL (HOLIDAY STORE)

373103. Commerciële passagiersschepen, bouw en reparatie | Commercial passenger ships, building and repairing
20449907. Maaltijd, rijst | Meal, rice
23260100. Uniformen voor werk | Work uniforms
32990305. Panelen, papier mache of gips van Parijs | Panels, papier mache or plaster of paris
49320000. Gas en andere diensten gecombineerd | Gas and other services combined
56219901. Moederschapskleding | Maternity wear
89990601. Christelijke wetenschappelijke docenten | Christian science lecturers

Werken bij GO TRAVEL (HOLIDAY STORE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GO TRAVEL (HOLIDAY STORE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GO TRAVEL (HOLIDAY STORE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GO TRAVEL (HOLIDAY STORE). Looking for open vacancies in other companies

  • Bestuurder veegwagen m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We gaan dringend op zoek naar een chauffeur c met code 95 om de gemeente Vilvoorde te vegen met een veegwagen!

  • Draaier - frezer (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het spuitgieten van technische onderdelen in plastic, composieten en metalen. Zij zijn dringend op zoek naar een draaier frezer! Verantwoordelijk voor het instellen (regelen en programmeren) van ons machinepark nabewerking kunststofonderdelen. cnc draaibanken en cnc freesmachine Nabewerken van kleine series kunststof stukken. Afwisselend werk door kleine series, naast instellen, ook zelf machines bedienen Afregelen van diverse andere bewerkingsmachines in het atelier spuitgieten (vooral conventionele boor en freesmachines.) Verwacht: Gemotiveerd persoon met technisch doorzicht en goed organisatievermogen van eigen werkpost.

  • Sales Manager (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving Verkoopovereenkomsten opzetten, ontwikkelen en onderhouden via lange termijn partnerships met vendors en klanten teneinde de positie van Advanced Solutions als preffered verdeler/partner uit te bouwen en te verzekeren en omzet te realiseren dit specifiek gericht naar IBM en Lenovo. Verantwoordelijkheidsgebieden • Identificeren van marktpotentieel en kwalificeren van accounts, in de vorm van een strategisch accountplan. • Initiëren van het verkoopproces door het plannen van afspraken en het bezoeken van potentiële en bestaande klanten. • Actief prospecteren naar nieuwe klanten voor IBM en Lenovo op basis van gestructureerde input. • Overeenkomsten afsluiten door een relatie op te bouwen, een gedegen uitleg van product en service te geven en nieuwe toepassingen te ontwikkelen en te initiëren. • Een sterke relatie uitbouwen met de contactpersonen bij de vendor en cliënteel. • De omzet vergroten van bestaande accounts door nieuwe producten en diensten aan te bieden, kansen in de markt te spotten en deze verder te ontwikkelen. • Bijdragen leveren aan het verzamelen van strategische marktinformatie door producten van concurrenten en reacties van klanten te volgen. • Nieuwe producten en diensten proactief promoten; signaleren van behoeften. • Bijhouden van een correcte administratie en opvolging van bezoeken, offertes, klanten contactgegevens in CRM • In nauw contact met Inside Sales de pipeline opvolgen en vragen van klanten beantwoorden. • Up-to-date houden van vakkennis • Voldoen aan de salesresultaten door het behalen van de verwachte omzet, gross profit en targets.

  • Service Coördinator m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

  • Polyesterverwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een polyesterverwerker. Takenpakket: - Verwerken van polyester - Je stelt constructies samen uit staal en/of hout - Voorbereiden, aanpassen en onderhoud aan matrijzen voor spuitproces - Assemblage en testen - Mallen maken - Spuitwerken - Werken met diverse harsen en coatings (brengt geur met zich mee)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een aangename werkomgeving,initiatief nemen is voor het gezin heel belangrijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent technische en administratieve ondersteuning (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: S BILT

    Type: Studentenjob

    S.Bilt is een studiebureau in Klein-Willebroek dat veel te bieden heeft. Het kantoor is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Je wordt verwelkomd door aangename en behulpzame collega's. Als student zal je instaan voor de technische en administratieve ondersteuning, zowel algemeen als voor projecten. Je helpt je collega's waar nodig. Ervaring en handigheid met de meest courrante Office paketten, waaronder zeker Excel, is een must! Kennis van Autocad is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • Studentenjob Keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Studentenjob

    Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

  • Monteur Staalbouw (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze gerespecteerde klanten zijn wij op zoek naar iemand die hun team van monteurs aanvult. Je helpt met het monteren en plaatsen van de metaalstructuur, de betonpanelen, de dakbedekking (golfplaten, sandwichpanelen, steeldeck). Je werkt steeds op verplaatsing op een bouwplaats regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Het staat dus als een paal boven water dat dit een zeer gevarieerde job is. Om deze werken goed te kunnen uitvoeren ben je handig, werk je veilig en kan je onderdelen op een efficiënte manier bevestigen aan de kraan. Je kent de materialen waarmee je werkt en kan deze ook waterpas zetten. Jouw ruimtelijk inzicht komt iedere dag weer van pas en jouw capaciteiten worden hier ten volle benut.

  • Lichtadviseur M/V te Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een lichtadviseur te Deurne U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • CARROSSIER - KOETSWERKHERSTELLER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DEBOO

    Type: Vaste Job

    Gemotiveerde persoon gezocht die graag een auto van voorbereiding, spuiten tot afwerking verzorgt.

  • Schrijnwerker Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van GO TRAVEL (HOLIDAY STORE) in sociale netwerken
Look for responds of GO TRAVEL (HOLIDAY STORE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor GO TRAVEL (HOLIDAY STORE). Laat een reactie achter voor GO TRAVEL (HOLIDAY STORE). GO TRAVEL (HOLIDAY STORE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GO TRAVEL (HOLIDAY STORE). Leave a respond for GO TRAVEL (HOLIDAY STORE). GO TRAVEL (HOLIDAY STORE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GO TRAVEL (HOLIDAY STORE) op de google maps. Adres en contacten GO TRAVEL (HOLIDAY STORE)
Location of GO TRAVEL (HOLIDAY STORE) on the google maps. Address and contacts of GO TRAVEL (HOLIDAY STORE)

Andere gerelateerde bedrijven als come GO TRAVEL (HOLIDAY STORE) GO TRAVEL (HOLIDAY STORE): BUR. STEYVERS & PAPILLOM | Verbeke Verzekeringen BVBA | Clarysse G | CR?CHE COMMUNALE | Klakmolen

Other related companies as GO TRAVEL (HOLIDAY STORE): BUR. STEYVERS & PAPILLOM | Verbeke Verzekeringen BVBA | Clarysse G | CR?CHE COMMUNALE | Klakmolen

GO TRAVEL (HOLIDAY STORE) is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GO TRAVEL (HOLIDAY STORE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04865539550. Het bedrijf GO TRAVEL (HOLIDAY STORE) bevindt zich op het adres: LEUVENSESTEENWEG 373; 3070; KORTENBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 555,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Croisi猫res..
De hoofdactiviteit van GO TRAVEL (HOLIDAY STORE) is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GO TRAVEL (HOLIDAY STORE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GO TRAVEL (HOLIDAY STORE), openstaande posities, locatie van GO TRAVEL (HOLIDAY STORE) op de kaart.

GO TRAVEL (HOLIDAY STORE) is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is GO TRAVEL (HOLIDAY STORE), company assigned to the tax number BE04865539550. The company GO TRAVEL (HOLIDAY STORE) is located at the address: LEUVENSESTEENWEG 373; 3070; KORTENBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 555,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Croisi猫res..
The main activity of GO TRAVEL (HOLIDAY STORE) is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GO TRAVEL (HOLIDAY STORE) is not available. You also can look at reviews of GO TRAVEL (HOLIDAY STORE), open positions, location of GO TRAVEL (HOLIDAY STORE) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GO TRAVEL (HOLIDAY STORE), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GO TRAVEL (HOLIDAY STORE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GO TRAVEL (HOLIDAY STORE), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GO TRAVEL (HOLIDAY STORE), employees, financial statistics.