EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN

Contactgegevens EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HANEVELDLAAN 12; 1850; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22679736 (+32-22679736) 22679736 (+32-22679736)

Fax (fax): +32 (53) 363-26-88 +32 (53) 363-26-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN
Products information EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN

BTW identificatienummer (tax): BE02036010742
Ondernemingsnummer: 1751190185
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 667,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Services: Agences de Voyages G茅n茅rales.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN
(Get full report from official database of BE for EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN
Addition kinds of activities for EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN

242103. Speciaalzagerijproducten | Specialty sawmill products
14799901. Alunitische mijnbouw | Alunite mining
24260106. Rondes of rungs, meubels: hardhout | Rounds or rungs, furniture: hardwood
32910205. Tripoli | Tripoli
50510103. Versterkingsnet, draad | Reinforcement mesh, wire

Werken bij EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • Magazijnier / orderpicker OPTIE VAST! (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket bestaat uit orderpicking (manueel en soms met heftruck). Werkuren: dagdienst in 2 stelsels: 8u30-17u00 / 9u30-18u00 Startend op interimbasis, optie vast indien positieve evaluatie.

  • Monteur ventilatie (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ziekenhuizen, scholen, overheidsgebouwen,.... waar veel mensen samen komen is een goede luchtventilatie uitermate belangrijk. Voor een bedrijf gespecialiseerd in luchtbehandeling zijn we op zoek naar monteurs. Samen met uw ploegverantwoordelijke vertrek je vanop het depot naar de werf. Via verschillende plannen kan je zien hoe de ventilatiekanalen geplaatst moeten worden. Zwaar werk schrikt je niet af! Ventilatiekanalen worden meestal op het plafond geplaatst waardoor er vaak boven het hoofd moet gewerkt worden.

  • Winkelverkoper m/v Schoenenafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling Schoenen - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • CNC Operator M/V (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij naar een nieuwe uitdaging als CNC operator? Voor een bedrijf te Arendonk dat zich toespitst op het maken van houten meubilair voor de gezondheidssector, is Adecco op zoek naar een CNC operator. Je zal intern opgeleid worden en daarna zelfstandig in het werkhuis aan de slag gaan.Je staat te werken in dagdienst en maakt af en toe overuren tijdens drukke periodes. Je komt in een aangenaam en jong team terecht waar teamspirit heerst!

  • Bobijnopzetter - 2 ploegen (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een tapijtweverij  (platstuk) zijn wij op zoek naar een ambitieuze bobijnopzetter in 2 ploegen. Je kan er doorgroeien naar wever.

  • ingenieur infrastructuur en riolering (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het huidige team te versterken, zoekt onze klant een ingenieur infrastructuur en riolering.(M/V) De infrastructuurprojecten hebben betrekking op infrastructuur, waterbeheer, landschap, buitenruimte en topografie. De aard van de projecten is erg uiteenlopend:? aanleg van straten, pleinen en parkings,? aanleg van parken, sport- en speelterreinen, herinrichtingen van dorpskernen, doortochten en gevaarlijke kruispunten, verkeerskundige studies, verkavelingen, aanleg van bedrijventerreinen, grondverzetstudies, modelleringen van collectoren en rioleringen, saneren van bestaande rioleringsstelsels, studies voor infiltratie en buffering van regenwater, aanleg van overstromingsgebieden,? haalbaarheidstudies,? Voor dit alles beschikt de afdeling over up-to-date software en performante hardware. Zowel conceptuele, driedimensionale modelleringen als uitvoeringsplannen zullen via hedendaagse pakketten tot een goed einde worden gebracht. De ingenieur infrastructuur en riolering?maakt deel uit van een team bestaande uit ingenieurs, landschapsarchitecten en topografen. Bij dit team kan de opdrachtgever terecht vanaf de eerste conceptschetsen tot de volledige verwezenlijking. Onze klant vertrekt steeds van een omvattende ontwerpbenadering hetgeen, in combinatie met een verfrissende, creatieve input en een stevige, technische onderbouwing steeds kwaliteitsvolle projecten oplevert. ? De projectingenieur zal vooral meewerken aan het opmaken van ontwerpdossiers, bestekken en meetstaten. Hij/zij zal berekeningen uitvoeren voor rioleringen, buffering van regenwater en grondverzet. Samen met zijn team zorgt hij/zij ook voor het opmaken en uittekenen van plannen, het uitwerken van technische details, het aanmaken en updaten van berekeningsbladen en bijstand verlenen aan de werfingenieurs. Hij/zij staat in voor het beheer van het projectdossier en het overleg met de opdrachtgever. Hij/zij kan bij de uitvoering van zijn taken altijd terecht bij ervaren ingenieurs en landschapsarchitecten voor ondersteuning.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Jobstudenten - mecanicien vrachtwagens - zaterdag - regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Studentenjob

    - Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en of camionetten (motoren, versnellingsbakken...) - Klein en groot onderhoud uitvoeren - Onderhoud van de werkplaats

  • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Vaste Job

    Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Zelfstandige gids (kinderen/tieners) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je animeert rondleidingen van de permanente en tijdelijke tentoonstellingen Je beheert groepen met verschillende achtergronden (voornamelijk schoolgroepen) Je zal jouw verhaal aan de verschillende doelgroepen moeten aanpassen. Je leidt de bezoekers rond bij de verschillende rondleidingen. (de klassieker, de evenementen en de workshops) De groepen kunnen max 30 personen tellen. Jouw verantwoordelijkheid is om het bezoek te personaliseren en het verhaal op jouw eigen manier te vertellen Je verzamelt feedback van de bezoekers over jouw manier van rondleiden, alle informatie die je op dat moment verzamelt, wordt met de contactpersoon besproken

  • Jobstudent management assistant Care Talents (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat de General Manager bij in management en externe meetings (opmaken presentaties, notulering, opvolgen actieplannen,...).?Je ondersteunt haar bij de co?rdinatie van projecten en bij de communicatie van interne en externe informatie. Daarnaast ben je ook (mede-)verantwoordelijk voor: - het opmaken van attractieve powerpoints? - het vlekkeloos voorbereiden van aanbestedingen - voorbereiden van beurzen en activiteiten in overleg met Marketing - je beheert de inbox - ... Tot slot neem je ook het luik "personal" ter harte en ben jij d? persoon die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt voor de General Manager en haar gehele organisatie.?

Zoek naar antwoorden van EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN in sociale netwerken
Look for responds of EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN. Laat een reactie achter voor EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN. EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN. Leave a respond for EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN. EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN op de google maps. Adres en contacten EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN
Location of EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN on the google maps. Address and contacts of EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN: VERIBO BVBA | PARCS A CONTENEURS CHAUDFONTAINE | ALBERT GEORGES | EURO EDILE | PARO TUBE

Other related companies as EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN: VERIBO BVBA | PARCS A CONTENEURS CHAUDFONTAINE | ALBERT GEORGES | EURO EDILE | PARO TUBE

EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02036010742. Het bedrijf EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN bevindt zich op het adres: HANEVELDLAAN 12; 1850; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 667,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
De hoofdactiviteit van EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN, openstaande posities, locatie van EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN op de kaart.

EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN, company assigned to the tax number BE02036010742. The company EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN is located at the address: HANEVELDLAAN 12; 1850; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 667,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
The main activity of EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN is not available. You also can look at reviews of EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN, open positions, location of EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROPAREIZEN PEDAGOGISCHE EUROPAPROJEKTEN, employees, financial statistics.