CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL
Private companiesNondepository Credit Institutions • CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL

Contactgegevens CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANSPACHLAAN 1; 1000; BRUSSEL-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 22260540 (+32-22260540) 22260540 (+32-22260540)

Fax (fax): +32 (57) 271-93-20 +32 (57) 271-93-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL
Products information CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL

BTW identificatienummer (tax): BE08784088134
Ondernemingsnummer: 9642944335
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 507,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services: Agences de Voyages G茅n茅rales, Location de voiture incluse, Voyages d'Affaires, S茅jours Urbains. Zones G茅ographiques: Australie, Europe de l'Est, Europe du Nord, Am茅rique du Sud, Antarctique & Oc茅anie, Asie, Moyen-Orient, Europe du Sud, Etats-Unis & Canada, Afrique, Am茅rique du Nord.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL
(Get full report from official database of BE for CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL
Addition kinds of activities for CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL

763100. Horloge, klok en juwelen reparatie | Watch, clock, and jewelry repair
20510104. Brood, bruin; | Bread, brown; boston and other (canned)
25150200. Meubelsveren | Furniture springs
31729902. Compacts, stevig leer | Compacts, solid leather
50330200. Isolatiematerialen | Insulation materials
50830305. Graan liften apparatuur en benodigdheden | Grain elevators equipment and supplies
75150000. Personenauto leasing | Passenger car leasing
75399907. Tune-up service, auto | Tune-up service, automotive

Werken bij CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Employé Logistique (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de marktleider in de parkeersector zijn wij op zoek naar een CONTROL ROOM OPERATOR voor de parkings te centrum Brussel. Wat houdt de functie in? Als operator in de Control Room zal je via telefoon/interfonie fungeren als het aanspreekpunt voor de klanten in de parkings. Dat houdt in dat je op vraag van de klant de nodige informatie versterkt (vb. openingsuren, tarieven, productinformatie, ...)  Daarnaast geef je ook de nodige ondersteuning aan klanten bij incidenten/probleemmeldingen en, indien mogelijk, los je het probleem vanop afstand op. Als het probleem echter niet vanop afstand opgelost kan worden, dan stuur jij een team van collega's ter plaaste om de klant te helpen. Achteraf maak je een duidelijke analyse van het vastgestelde probleem en stel je de juiste prioriteiten.  Tot slot sta je eveneens in voor de registratie van iedere ontvangen oproep en de ondernomen actie(s) in het logboek. 

  • ORDERPICKER KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich, actief in de auto sector, zoeken wij een gemotiveerde magazijnier/orderpicker. Je zet bestellingen klaar aan de hand van pickingbons en je maakt hiervoor gebruik van een combitruck, orderpicktruck of hoogtewerker.

  • Elektricien (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

  • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Kontich-Edegem (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • HUISHOUDHULP (M/V) DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent bakkerij (weekend) (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Instaan voor de verkoop van brood en charcuterie Klanten bedienen Bedienen van kassa Winkel op orde houden Gebakjes en taarten presenteren in de toog 

  • Jobstudent schoonmaak weekendwerk regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt een jobstudent voor elke weekend (zaterdag en zondag) om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in kantoren, regio Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Weekendwerk: Werkuren: Zaterdag: van 6u30 tot 8u30 en van 8u45 tot 9u15 ; van 11u tot 12u en van 12u15 tot 12u45 (4u--> 125% betaald!) Zondag: van 6u30 tot 9u en van 18u tot 19u (3,5u--> 200% betaald!)

  • Technieker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een manusje-van-alles die beschikt over een ruime ervaring en kennis (elektrisch, mechanisch, lassen, ...) Bedrijfsprofiel: Al bijna 20 jaar is onze klant actief in het plaatsen van de juiste technieker op de juiste job. Met reden kunnen we het bedrijf dan ook specialist noemen in hun vak.

  • Inside sales (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: BECHTLE direct NV

    Type: Vaste Job

    Je bouwt actief een relatie op met verschillende klanten (B2B), je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van je klantenbestand. Je brengt de IT-behoefte en omgeving van de klant in kaart zodat je een meerwaarde kan creëren bij de klant door het bieden van een passend IT-advies. Hierin krijg je uiteraard de nodige opleiding en ondersteuning van onze IT-afdeling. Jij draagt zorg voor een correcte afhandeling van offerte, bestelling & levertijden. Op regelmatige basis onderhoudt je contact met vendoren, distribiteurs en collega's uit andere landen

  • Network Infrastructure Engineer (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SOCIALISTISCHE MUTUALITEIT BRABANT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het team dat instaat voor de implementatie, het onderhoud, de ondersteuning en het beheer van de netwerkinfrastructuur, inclusief de netwerkapparatuur, het telefoonsysteem, computers en servers, printers, en andere randapparatuur, alsook de daarop geïnstalleerde basissoftware, zowel op het hoofdkantoor als op honderden afgelegen locaties (kantoren, agentschappen, poliklinieken), van de mutualiteit en geassocieerde non-profitorganisaties. Je ontwikkelt ook applicaties gericht op de automatisering van de IT-infrastructuur. U bent een teamplayer maar bent in staat om autonoom te werken. Vanuit uw kennis en ervaring bent u in staat technische oplossingen uit te werken, voor te stellen, en te documenteren.

Zoek naar antwoorden van CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL in sociale netwerken
Look for responds of CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL. Laat een reactie achter voor CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL. CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL. Leave a respond for CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL. CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL op de google maps. Adres en contacten CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL
Location of CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL on the google maps. Address and contacts of CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL

Andere gerelateerde bedrijven als come CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL: FRANK BROSENS | Thillimmo SA | Webatvantage BVBA | LES NENUPHARS | ARTIMA

Other related companies as CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL: FRANK BROSENS | Thillimmo SA | Webatvantage BVBA | LES NENUPHARS | ARTIMA

CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08784088134. Het bedrijf CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL bevindt zich op het adres: ANSPACHLAAN 1; 1000; BRUSSEL-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 507,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Agences de Voyages G茅n茅rales, Location de voiture incluse, Voyages d'Affaires, S茅jours Urbains. Zones G茅ographiques: Australie, Europe de l'Est, Europe du Nord, Am茅rique du Sud, Antarctique & Oc茅anie, Asie, Moyen-Orient, Europe du Sud, Etats-Unis & Canada, Afrique, Am茅rique du Nord..
De hoofdactiviteit van CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL, openstaande posities, locatie van CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL op de kaart.

CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL, company assigned to the tax number BE08784088134. The company CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL is located at the address: ANSPACHLAAN 1; 1000; BRUSSEL-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 507,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Agences de Voyages G茅n茅rales, Location de voiture incluse, Voyages d'Affaires, S茅jours Urbains. Zones G茅ographiques: Australie, Europe de l'Est, Europe du Nord, Am茅rique du Sud, Antarctique & Oc茅anie, Asie, Moyen-Orient, Europe du Sud, Etats-Unis & Canada, Afrique, Am茅rique du Nord..
The main activity of CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL is not available. You also can look at reviews of CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL, open positions, location of CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARLSON WAGONLIT TRAVEL BRUSSEL, employees, financial statistics.