BLUE TRAVEL

Contactgegevens BLUE TRAVEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLUE TRAVEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLUE TRAVEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAURITS SABBESTRAAT 116; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15203950 (+32-15203950) 15203950 (+32-15203950)

Fax (fax): +32 (3) 951-64-57 +32 (3) 951-64-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLUE TRAVEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLUE TRAVEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLUE TRAVEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLUE TRAVEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLUE TRAVEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLUE TRAVEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLUE TRAVEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLUE TRAVEL
Products information BLUE TRAVEL

BTW identificatienummer (tax): BE04418121337
Ondernemingsnummer: 9117797851
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 460,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Agences de Voyages G茅n茅rales. Zones G茅ographiques: Etats-Unis & Canada.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLUE TRAVEL
(Get full report from official database of BE for BLUE TRAVEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLUE TRAVEL
Addition kinds of activities for BLUE TRAVEL

3651. Huishoudelijke audio- en videoapparatuur | Household audio and video equipment
478502. Transport inspectie diensten | Transportation inspection services
519899. Verf, lak en benodigdheden, niet inbegrepen | Paints, varnishes, and supplies, nec
24219902. Kippenmolen | Chipper mill
28659901. Chemische indicatoren | Chemical indicators
32990400. Nonmetallic minerale statuary en andere decoratieve producten | Nonmetallic mineral statuary and other decorative products
35569908. Suikerplantmachines | Sugar plant machinery

Werken bij BLUE TRAVEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLUE TRAVEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLUE TRAVEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLUE TRAVEL. Looking for open vacancies in other companies

  • polyvalent arbeider - vaste voormiddag - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: · Ontvangst van vrachtwagens voor de openingsuren. · Verantwoordelijk voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. · Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. · Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. · Algemeen onderhoud van de werkvloer · Afzakken van bigbags.

  • Elektrisch en Instrumentatie Technieker (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en herstellen van elektrische storingen van geautomatiseerde regelsystemen in productie. Je lokaliseert de storing en identificeert de oorzaak zowel op het vlak van lokale PLC-sturing, digitale sturing, elektrotechnische sturing en pneumatische & hydraulische regelapparatuur. Je staat ook in voor het uitvoeren van preventieve controles op de goede werking van regelapparatuur en het vervangen van elektronische en mechanische onderdelen, zoals o.a. printplaten, sensoren, kleppen, luchtdrukmotoren,… Je staat samen met je collega’s in voor het preventief & curatief elektrisch onderhoud van één of meerdere papiermachines. Je bent verantwoordelijk voor het nakijken & herstellen van alle mogelijke elektronische onderdelen van de machine. Je doet inspectierondes en zoekt naar fouten. Je werkt in dagdienst. Na je opleidingsperiode, draai je mee in een systeem van permanentie.

  • Commercieel assistent (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Oostrozebeke zijn wij op zoek naar een sales assistant. Je zal de commerciële buitendienst ondersteunen. Bovendien plan je de afspraken in voor de vertegenwoordigers. Je zal instaan voor het dagelijks beheer van het adressenbestand. Je zal actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en je bent niet bang om te bellen. Bovendien zal je de showroom klaarmaken indien er klanten komen. Je zal instaan voor de Waalse & de Franse markt.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen + stortklaar beton, de vrachtwagens zijn uitgerust met kranen van 17 meter - 21 meter en 25 meter. 

  • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

  • Onderhoudsmonteur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een firma gelegen in Tessenderlo, gespecialiseerd in het afvullen van gasflessen zijn we op zoek naar een Onderhoudsmonteur. Je staat in voor het verrichten/assisteren van werkzaamheden in het kader van preventief en curatief onderhoud aan machines; gebouwen; propaan en butaan installaties en de infrastructuur op het depot te Tessenderlo conform de richtlijnen van het veiligdheidsbeheersysteem. Bij interesse, contacteer Konvert Interim Tessenderlo!

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KAPSALON HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Montagetechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Montage technieker - Liften Als Montage Technieker sta je in voor de installatie en montage van een lift in een nieuw of bestaand gebouw. Je doet dit in verschillende types van gebouwen: residentieel, commercieel, kantoren, zorginstellingen, … De werkzaamheden voer je uit aan de hand van montage-procedures en plannen. Je staat in voor de volledige montage van de lift en alle afwerkingen (signalisatie, verlichting, sensoren, informatie-schermen in de lift,…). Jouw verantwoordelijkheden Je staat in voor een veilige en kwalitatieve installatie, je volgt hiervoor de KONE-procedures Je staat in voor de werkplekomgeving en veiligheid op de werf tijdens de montage Je communiceert met de klant over dagelijkse zaken Je rapporteert aan jouw supervisor over de voortgang van de werkzaamheden Vereisten Je beschikt ten minste over een BSO-diploma elektromechanica, elektriciteit of elektronica Je spreekt vlot Nederlands Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bent klantvriendelijk en je hecht veel belang aan veiligheid Ervaring in de sector is een plus, maar is geen vereiste (er wordt interne opleiding voorzien) Ons aanbod Dit is een mooie opportuniteit voor zowel ervaren techniekers als schoolverlaters om in een dynamische onderneming terecht te komen. Je geniet van zowel de voordelen van een kleine en lokale organisatie in de regio, als de voordelen van een internationale en succesvolle organisatie. Wij moedigen onze medewerkers aan om zich te ontwikkelen en bieden uiteenlopende carrièremogelijkheden aan. In 2018 behaalde KONE België voor het tweede jaar op rij het van Top Employers-certificaat! We bieden een aantrekkelijk salaris aan in een internationaal, groeiend bedrijf. Bijkomend geniet je van verschillende extralegale voordelen.

  • PLC Programmeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Als PLC programmeur voer je opdrachten uit voor en met onze klanten in functie van jouw kennis en kunnen. Je wordt ingeschakeld in een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers, zelfstandig opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, programmeren van de PLC’s, begeleiden van junior programmeurs, FAT & SAT testen samen met de klant met de daarbij horende commissioning activiteiten. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd inprojectsourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs.Voor regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een PLCProgrammeur

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in dienstverband of onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke vergoeding.

  • Ploegbaas metser ( regio Gent) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Durabrik Group

    Type: Vaste Job

    Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de metselwerken in de woningbouw. Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementeringen op. Je engageert je om een gedisciplineerd veiligheidsgedrag uit te dragen. Je hoofdtaken zijn : sturen en begeleiden collega's plannen lezen niveaus uitzetten met behulp van een leaser metsen van een volledige ruwbouw bekisting - en betonwerken

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

Zoek naar antwoorden van BLUE TRAVEL in sociale netwerken
Look for responds of BLUE TRAVEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLUE TRAVEL. Laat een reactie achter voor BLUE TRAVEL. BLUE TRAVEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLUE TRAVEL. Leave a respond for BLUE TRAVEL. BLUE TRAVEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLUE TRAVEL op de google maps. Adres en contacten BLUE TRAVEL
Location of BLUE TRAVEL on the google maps. Address and contacts of BLUE TRAVEL

Andere gerelateerde bedrijven als come BLUE TRAVEL BLUE TRAVEL: Frisque P | DANIEL DORMAL | RESTO DU COEUR | ISABELLE KOENIG | COMIJN S

Other related companies as BLUE TRAVEL: Frisque P | DANIEL DORMAL | RESTO DU COEUR | ISABELLE KOENIG | COMIJN S

BLUE TRAVEL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLUE TRAVEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04418121337. Het bedrijf BLUE TRAVEL bevindt zich op het adres: MAURITS SABBESTRAAT 116; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 460,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Agences de Voyages G茅n茅rales. Zones G茅ographiques: Etats-Unis & Canada..
De hoofdactiviteit van BLUE TRAVEL is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLUE TRAVEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLUE TRAVEL, openstaande posities, locatie van BLUE TRAVEL op de kaart.

BLUE TRAVEL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLUE TRAVEL, company assigned to the tax number BE04418121337. The company BLUE TRAVEL is located at the address: MAURITS SABBESTRAAT 116; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 460,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Agences de Voyages G茅n茅rales. Zones G茅ographiques: Etats-Unis & Canada..
The main activity of BLUE TRAVEL is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BLUE TRAVEL is not available. You also can look at reviews of BLUE TRAVEL, open positions, location of BLUE TRAVEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLUE TRAVEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLUE TRAVEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLUE TRAVEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLUE TRAVEL, employees, financial statistics.